- Konu Sahibi lightcola fun
- #3.201
Canım hiç bişi yaptıgım yok aslında sadece 6 ögün besleniyorum istedigimide yiyorumcokacimcoook dün krep yedim kac tane bilmiyorum cayın yanında kurabiyeler yedim ama allaha şükür verdim maşallah gidiyolar
:lepi:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar Şeniz
kilo verenleri tebrik ediyorumm a.s.
maşaallah adasu sana
herkes benim gibi sevgililer günü maduru galiba :asigim:
haftasonu pek dikkat edemedimm :1closedeyes:
tartılmayı bile unuttum benneyaptımki
o yüzden geçen haftaki kilomu dikkate alcaz mecburenn mirmirmirmir
sevgili rakibem beni dikkate almıyorsun hiç aşkolsun kilo verdim diyemi :jeyyar:
60,10 kg olmuşum bende
canım benümmm :teselli:
gördüm gördüm ama naniknanik
kıskançlıktan bişey yazmadımm herhalde :dilcikar: :roflol:
ama sen dur yasakkelime
bu hafta gerçekten iddialıyımm ona göreee :jeyyar:
merhaba arkadaşlar Şeniz
kilo verenleri tebrik ediyorumm a.s.
maşaallah adasu sana
herkes benim gibi sevgililer günü maduru galiba :asigim:
haftasonu pek dikkat edemedimm :1closedeyes:
tartılmayı bile unuttum benneyaptımki
o yüzden geçen haftaki kilomu dikkate alcaz mecburenn mirmirmirmir
menün süper :lepi:
aferin sana yerimseniben
ben işyerinde olduğum için mecburen evden sandöviç hazırlıyorum a.s
sabah peynirli sandöviç ve şekersiz çay içtimm
günaydın kızlar, üzülme şekerim verememişsin ama kilo almamışsın sanırım onada şükür
ben de sabah tartıda 60,1 kg çıktım , kilo vermişim ama tam 60 kg mı tartıda görmeden çizelgemi değiştirmeyeceğim
tamamen bekar olmanın faydasını yaşadım ilk defa sanırım kızlar,herkes sevgililer günü muhabbetine fazla kaçırmış yemekleri :))
tebrik edrim valla.a.s
ama haftaya bende varım .bende sizler gibi verdiğimi yazacağım inşallahsüprizzzzz
evet hayatım tamamen bekarım , 26 yaşında, 1,55 boyundayım .aslında muhabbetimiz oldu ama kilo vermek adına oldu özele girmedik sanırım ondancanim ya sen bekarmiydin kiz ben seni evli biliyodum hic dikkat etmedim profiline
kac yasindasin canim
ve boyun kacti
fazla muhabbetimiz olmadi malesef
hani canim insallah daha yarismaya katilali kilo veremedin hadi gorelim bu hafta seni insallah veririsin
tebrik edrim valla.a.s
ama haftaya bende varım .bende sizler gibi verdiğimi yazacağım inşallahsüprizzzzz
herkese merhaba arkadaslarr
benmde kılom cok fazla ve kılo weremeıorm ekmege duskun bı ınsanda degılım yemedıgım halde sureklı kılo alıorm 1-2 sene öncekı resımlerıme bakıorm üzülüorm ağlıorm tam bı kıyafet delısısıyım ama artık kendıme kot pantolon bulamaz oldum fermuarlar kapanmıo artık hıc bı hobımı gerceklestıremes oldumcok kötu bı stres yaptı bu bende hıc bısıden mutlu olamıorm sureklı cıkolataya werıorm kendımı bı sure sonra cıkolatayıda kestm ama yıne kılo weremıorm bı dıyetısyene basvurmak ıstıorm ama bılındık garantılı bıyer olsun ıstıorm bana yardımcı olursanız cok mutlu olucam
sımdıden tesekkurler...
evet hayatım tamamen bekarım , 26 yaşında, 1,55 boyundayım .aslında muhabbetimiz oldu ama kilo vermek adına oldu özele girmedik sanırım ondan
ay canım inşallah
ya aslında biliyormusun ilk kez bu kadar uzun kilo veremedim bir kırılma noktası vardır herhalde haftaya belkide 1 kilodan fazla veririm.:teytey::hooray::dance: