Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Canım hiç bişi yaptıgım yok aslında sadece 6 ögün besleniyorum istedigimide yiyorumcokacimcoook dün krep yedim kac tane bilmiyorum cayın yanında kurabiyeler yedim ama allaha şükür verdim maşallah gidiyolar :lepi:

sevgili rakibem beni dikkate almıyorsun hiç aşkolsun kilo verdim diyemi :jeyyar:
60,10 kg olmuşum bende

işte haftasonu raporumm :jeyyar:

cumartesi:
sabah: 1 dilim çörek+çay
koşuşturmacadan ne öğlen ne de ara yedimm
akşam: (mum ışığında :asigim:) çorba+1 küçük karnıyarık+yarım pors.pilav+salata
ara: sıcak çikolata (dışarı çıktık da :asigim:)

pazar:
sabah: 2-3 dilim ekmek+domates+peynir+bikaç sucuk+biraz da patetes kızt.+çay
ara: çay+yarım dilim pasta :mymeka:
ara: 1-2 avuç fındık+biraz patlamış mısır (sinemada)
akşam: çorba

sevgili rakibem beni dikkate almıyorsun hiç aşkolsun kilo verdim diyemi :jeyyar:
60,10 kg olmuşum bende

canım benümmm :teselli:
gördüm gördüm ama naniknanik
kıskançlıktan bişey yazmadımm herhalde :dilcikar: :roflol:
ama sen dur yasakkelime
bu hafta gerçekten iddialıyımm ona göreee :jeyyar:

canım benümmm :teselli:
gördüm gördüm ama naniknanik
kıskançlıktan bişey yazmadımm herhalde :dilcikar: :roflol:
ama sen dur yasakkelime
bu hafta gerçekten iddialıyımm ona göreee :jeyyar:

ha şöyle yaaa ! banada iddialı rakip lazım zaten , kıran kırana kapışabileceğim :jeyyar:
bu sabah yediklerimi yazayım hemen;
2 ince dilim kepekli ekmek,1 kibrit kutusu peynir,5 zeytin,1 haşlanmış yumurta
öğlende kara lahana yemeği yiyeceğim bol acılı :dance:

tamamen bekar olmanın faydasını yaşadım ilk defa sanırım kızlar,herkes sevgililer günü muhabbetine fazla kaçırmış yemekleri :))

menün süper :lepi:
aferin sana yerimseniben
ben işyerinde olduğum için mecburen evden sandöviç hazırlıyorum a.s
sabah peynirli sandöviç ve şekersiz çay içtimm

bu hafta hepimiz cok dustuk ,insallah onumuzdeki hafta hepimiz kilo veririr biraz toparlanalim ,bak yaz geliyo incecik olcaz guzel acik renkli kiyafetler bizi bekliyo

menün süper :lepi:
aferin sana yerimseniben
ben işyerinde olduğum için mecburen evden sandöviç hazırlıyorum a.s
sabah peynirli sandöviç ve şekersiz çay içtimm

savooll,bende çalışıyorum şekerim işyerimde yapıyorum kahvaltımı , bişey sorcam sandöviçin kepek ekmekden mi?

tebrik edrim valla.a.s
ama haftaya bende varım .bende sizler gibi verdiğimi yazacağım inşallahsüprizzzzz

herkese merhaba arkadaslarr
benmde kılom cok fazla ve kılo weremeıorm ekmege duskun bı ınsanda degılım yemedıgım halde sureklı kılo alıorm 1-2 sene öncekı resımlerıme bakıorm üzülüorm ağlıorm tam bı kıyafet delısısıyım ama artık kendıme kot pantolon bulamaz oldum fermuarlar kapanmıo artık hıc bı hobımı gerceklestıremes oldum cok kötu bı stres yaptı bu bende hıc bısıden mutlu olamıorm sureklı cıkolataya werıorm kendımı bı sure sonra cıkolatayıda kestm ama yıne kılo weremıorm bı dıyetısyene basvurmak ıstıorm ama bılındık garantılı bıyer olsun ıstıorm bana yardımcı olursanız cok mutlu olucam
sımdıden tesekkurler...

canim ya sen bekarmiydin kiz ben seni evli biliyodum hic dikkat etmedim profiline
kac yasindasin canim
ve boyun kacti
fazla muhabbetimiz olmadi malesef
evet hayatım tamamen bekarım , 26 yaşında, 1,55 boyundayım .aslında muhabbetimiz oldu ama kilo vermek adına oldu özele girmedik sanırım ondan

hani canim insallah daha yarismaya katilali kilo veremedin hadi gorelim bu hafta seni insallah veririsin

ay canım inşallah
ya aslında biliyormusun ilk kez bu kadar uzun kilo veremedim bir kırılma noktası vardır herhalde haftaya belkide 1 kilodan fazla veririm.:teytey::hooray::dance:

tebrik edrim valla.a.s
ama haftaya bende varım .bende sizler gibi verdiğimi yazacağım inşallahsüprizzzzz

sağol canım,gel beraber verelim,neler yaptıklarını yaz,bizbirimizi takip edelim,taktik alalım,kilolara beraber veda edelim :dance:

canim y abiz sana ancak soyle yardimci olabilir ilk once kilo vermek istiyorum ,onceki halim gibiolmak istiyorum ,mutlu olmak istiyorum de
ve istersen gel bizimle yarismaya katil ,yediklerine dikkat et, ogunleri kacirma ,az ve sk ye, kepek ekmek ye, tatli, tuzlu, yagli selerden kacinn, spor yap zamanin varsa,
ve yesil ca ic, sirkeli babali su ic gece yatmada once,ve bol su ic
hic birimiz diyetisyene gitmeden kendi basimiza basaryoruz,yediklerimize dikkat ederek ,sende boyle yap ,bi dene bakalim verebilcekmisin
inan kilo verdikce dah mutlu olcaksin
seni cok iyi anliyorum o kiyafetin icine giremeyip ne kadr mutsuz oldugu
ama o kiyafetin sana bol geldigi gorunce bak degme keyfine
yapaccagin bol bol sabretmek ,bikac ay nevar sabredemicekmiyiz sonunda mutlu neseli olcaz, cevrendeki zayiflara bak bizim onlardan neyimiz eksik ,olar dik yururken biz sagimizi solumuzu kpatiyoruz
ve bisei cok yemek istediginde bi kasik alsanda ayni tad kasik alsanda ayni tad ,nasil ols bildigimiz seyler sanki dah once hicmi yemeik iste iradeli ve azimli ol insallah verirsin
diyetisyen hakkinda bi bilgim yok canim

evet hayatım tamamen bekarım , 26 yaşında, 1,55 boyundayım .aslında muhabbetimiz oldu ama kilo vermek adına oldu özele girmedik sanırım ondan

yani bende o yonden muhabbet dedim zaten
kiz senle ayni kilodayizya biz ve
senin sunki kilon benim baslangic kilom ,hadi canim insalah verirsin
evlenmeyi dusunmuyomusun bak ben yasindayim kac senelik evliyim anam se yasinda daha bekarciksin :)
onemli olan evlenebilcegin birisini bulmak
ne is yapiyosun peki, suan istesin sanirim

çok tesekkurler Sympathique
gercekten cok mutlu oldum benı anlayan bırılerının olmasına
katılıcam bendeee sızlere yedıklerıme dıkkat edıcem spor yapmaya zamnım olmuo
ve bu kadr cok kılo almamıda buna yoruorm cunku muhasebecı oldgmdan sureklı oturuorm

ay canım inşallah
ya aslında biliyormusun ilk kez bu kadar uzun kilo veremedim bir kırılma noktası vardır herhalde haftaya belkide 1 kilodan fazla veririm.:teytey::hooray::dance:

hadi bakalim haftaya verirsin insallah
iste bazen inisli cikisli oluyo
bende gecen haftalarda hep bir kilo verirken u hafta veremdim insallah bende haftaya veririm
hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…