- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.141
insallah canim dedigin gibi nisanda ikimizde kaliriz ama benimki daha baslicak sonuclar ne cikcak bilmem
canim sen nekadr suredir kullaniyosun sigarayi
birakmak cok kotu oluyomus bilmiyorum ama genelde duyuluyo
esim baksana hala birakamadi gerci o birakmak istemiyo
ne kotu biseymis bu ya ,insallah atlatirsin canim
allah emi o kocisine :roflol::roflol:
iyi hadi balm atsin bidaha cekatinde kal artik canimmmmdelikafadulden
canim biz bir ay oncesinde sonuclarin 0 oldugunu ogrendik sonra doktorumuz bizi tup bebek merkezone yonlerdirdi, bizde randovu aldik iste mart 5te randovumuz var
simdi oraya gidince esimden test isticekler, baksaklar yukselmisse oda ayni senin gibi ilac felan verip tup bbeek yapilcak yukselmemisse ,ilk once ameliyatla sperm bulunup ,,sonra tup bebek uygulancak yani biz daha basindayiz, siz ogun yapilcakmis, bilmiyorum daha bizimki ne zaman olur
yok kız işte bende gitçem iğnelere fln başlıycak yumurta toplama transfer sonuç 1ay sürcek
buarada eşimin o attığı ceketi kaybettik bulamıyoz:roflol: onu arıyoz
topiğinde havasını bozduk iyce sırnaşık şey
diyet ne alemde diye sorumda topiğin anlam ve önemi bozulmasın
o resimler hata veriyodu yazmıştım eklenmiyo diye sanırım ebatıyla ilgili sorunlar var
bide karanlık çıkmış hep boşver hiç merak etme
inşallah fazla almayız bu günler için verdik kiloları demi hayırlısıyla olsunda sonra gene burda beraber veririz kiloları
kiloları veririz derken de çikolatalı pasta götürüyom sen görmüyon tabi
:))))))))))))))))))
bendede var incelme hatta bugun resmimi cektimdedm belki zayiflarsam oncesi sonrasi eklerim diye :roflol:
canim hic duymadim bende tam tersi kahve zararli biliyorum ama
esim devamli kahve icer gunde en az 3 kez ama tabi neskafe degil bi bakayim ona da
merci cimcimem:1hug:
inşallah 1 ay sonra yavaş yavaş göbekten şişeriz amin de hemen meheya bedua ettim tuttu artık göbekten şişçek 9 ay boyunca heheheheh
öyle gün içinde içilen kahve diil bitanem ama..olay esnasındankaydirigubbakcemile330 dk önce içilince işe yarıyomuş .biraz sert olucakmış ama kahve.sen gene de araştırmadan deneme.ha bide sigara içmesin eşin kahveyleyerimseniben
anacim olay derken hangi olayi diyon sen ,kaydirigubbakcemile3hani bildigimiz olaymi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yoksa testen oncemi yani test olayimi:uhm:
anacim olay derken hangi olayi diyon sen ,kaydirigubbakcemile3hani bildigimiz olaymi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yoksa testen oncemi yani test olayimi:uhm:
ha o bildiğin olay bence :roflol::roflol:kızlar ben yatıyom allah iyiliğinizi versin değilse okula gidemiycem öptüm ikinizidea.s.
cimcime çok şekersin ya muck:asigim:
ha o bildiğin olay bence :roflol::roflol:kızlar ben yatıyom allah iyiliğinizi versin değilse okula gidemiycem öptüm ikinizidea.s.
cimcime çok şekersin ya muck:asigim:
şekercim çocuk sahibi olmak için öncelikle bazı fiziksel eylemler gerçekleştirilmesi gerekiyo ya o olayı diyorum.hani bildiğimiz olay..aganigi naga nigiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.sonuçta leylek getirmiyo çocukları dimi...:roflol::roflol::roflol:naniknanik
sende çok şekersin bitanem sağol.ama ne yapayım açık açık söylemiyim dedimhihoyyytkaydirigubbakcemile3
ne ceketi yaa
anamadım şimdi
ceketle dahamı iyi oluyomuş bu iş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?