- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 318
- 43
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.161
allahim ya bidaha geldi , herseyle oluyoda
hani biz beceremiyoz ,bide ceket atalim dedik de o iste yanidelikafadulden
neyse canım aklımızda bulunsun.belki lazım olur ilerde.ben ceket stoğu yapayım.biri olmazsa öbürüsırnaşık şeysırnaşık şey
hosgeldin canim
suanki kilon yinede iyi kilolu degilsin boyla ayni yani
tabi vermek istiyosan gel birlikte yarismmaiza katil ,daha iyi motive olup verirsin insallah
ama ne ilaci kullaniyosun bilmiyorum ,arkadasiùizin dedigi gibi ilac kullanma en iyisi saglikli kilo vermek ,birlikte verelim bak bizlerin arasinda hic ilac kullanan yok ,ama genelimiz yavas yavas saglikli bisekilde veriyoruz kilolarimizi
insallah sende verirsin canim
yarismayada katilmak istersen pazartesiden pazartesi kilo bildiriyoruz ok canikom
tamam canim ben yarin seni eklerim ama mutlaka arkani unutma ,zaten kilo bildirim yapmayince diger hafta yasirmaya katmiyorum
hadi insallah bizlerle verirsin kilonu
bide kendine cizelge yap daha iyi olur ok
cimcimem ya neden kapsama alani disina girdin biranda ben anlamadim:uhm: aceba bu yazdiklarimizdan dolayimiki:çok üzgünüm:, simdi bende girmeyim sakinfisfisfis
uffffff ya cimcimeye uzuldum insallah benim yuzumden olmamistir simdi suclandim:çok üzgünüm:
kız şaşkın.bak benide üzdün şimdi aşkolsun.burda birbirimizin herşeyini dinleyip paylaşıyoruz.hem ben öyle alıngan bi insan diilim.rahat olabilirsiniz benimle konuşurken.alınıcak olsam niye cvp yazayım.senin moralini yüksek tutman lazım güzellik.a.s.a.s.a.s.yerimsenibenŞeniz
sorma valla bende dedim bi laf dedide oyuzden kapsama alaninami girdi diye
cunku biliyosun uygunsuz bisey soylendigindede kapsama alanna giriyosun yani ceza aliyosunda
yaa sorma valla ben 2 snedir uyeyim internette sadece buray giriyorum iyiki bulmusum burayi
bi arad tatdilattaydi inan kafayi yicektim
ve iyiki calisiorum degilse yandiydim
ya ne bileyim ista tam o konun uzerinde kapsama alnina girince ahaa dedim benim yuzumden oldu
ama cok sevindim valla inanamazsinŞeniz
kiz diger bolumde yazmisin resim eklerim falan diye, eklersen benimde haberim olsun tamammi
gerci albumden gordum resimlerini
burayada eklerim zaten merak etme.daha bakmadım bile resimlere dur bakıp ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?