Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anladim canim hep gunun oturark geciyo degilmi
isteysen hep aralarda yesil cay ic sekersiz, sabak az kahvalti kepek ekmekli
oglen bilmem is yeridemi yiyosun bi salata yaninda az ekmek ,veya sebze yeemegi, veya corba
sonra yine cay ,aaralarda diyet biskui ye tatli istegini gidermek cin cikolatayi ben sevmem o yonden sansliyim ,onun birakmaya calis,
senin boy kac ve sun kac kilosun canim
ve bizimle bu hafta yarismaya katilmak istersen senin ekleyim tabi sen blirsin
amacimiz kilo vermek hep birlikte

9-16 subat arasi diyet yarismasinda olanlarin sonuclari

sympathique.. .......................57.2.......................57 ( 200 gr vermis):1rolleyes:

myocean76.. ........................56...........................57 (1 kilo almis)klava:

dimplehawk..........................60.7........................60.7 (kilo verememis):çok üzgünüm:

whitehall...............................72...........................71.8 (200 gr vermis):1rolleyes:

adasu . ................................72..........................70.7 (1.3 kilo vermis) :lepi:

kuzuzuzumbambino.... .........71.8........................ belli degil

aSkiTo.................................77,6.......................77,3 (300 gr vermis):teytey:

GökyüzündeDans.... .............57..........................57 (kilo verememis):çok üzgünüm:

moonserose0 ........................61.........................60.1 (900 gr vermis):sm_cool:

cimcime81.............................101.4....................100.5(900 gr vermis):sm_cool:

akrep33 .................................66........................63.5 (2.5 kilo vermis):hooray:

samanyolu..............................67,6.....................66.1 (1.5 kilo vermis) :lepi:

yarisci.....................................82....................... .82 (kilo verememis):çok üzgünüm:

bambaskaben...........................54.6.....................53.8 (800 gr vermis):sm_cool:

hidennisko................................82.......................81.5 (500 gr vermis):teytey:

KILO VEREN ARKADASLAR HEPINIZI TEBRIK EDERIMa.s.

Son düzenleme:
savooll,bende çalışıyorum şekerim işyerimde yapıyorum kahvaltımı , bişey sorcam sandöviçin kepek ekmekden mi?

hayır
çiçek ekmekler varya onun bi çiçek yaprağı
ama sadece sabah olduğu için bu şekilde a.s
öğlen ve akşam 1 dilim kepekli yiyorum bazen de hiç yemiyorumm :lepi:

9-16 subat arasi diyet yarismasinin 1.2. ve 3.su

1-akrep33 ................................(2.5 kilo vermis)

2-samanyolu..............................(1.5 kilo vermis)

3-adasu . ................................ (1.3 kilo vermis)

arkadaslar sizi tebrik ederim ozellikle 1. arkadasimizia.s.
bunlarda benden size hediyeyerimseniben

16-23 subat arasi diyet yarismasinda olanlar​

sympathique.. .......................................57

myocean76.. .........................................57

dimplehawk............................................60.7

whitehall.................................................71.8

adasu . ..................................................70.7

kuzuzuzumbambino.................................71.8

aSkiTo....................................................77,3

GökyüzündeDans....................................57

moonserose0 .........................................60.1

cimcime81..............................................100.5

akrep33 .................................................63.5

samanyolu..............................................66.1

yarisci....................................................82

bambaskaben.........................................53.8

hidennisko..............................................81.5

bennuu...................................................74

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLARa.s.:enbuyukkk:

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz)klava:

Son düzenleme:
sempatik ciğim çok özür dilrim .gece biraz rahatsızlandım.yattığımda gün aydınlanmıştı.migrenim var ve tuttuğu zaman ışığa çıkamıyorum.herkesten özür dilerim.kilom100,5 değiştirmezsende sorun diil.tekrar herkesten özür diliyorum:1no2:senağlama

tamam canim benim cok gecmis olsun migreninmi var ,benim yok ama cok kotu oluyomus, allah yardimcin olsun
ben simdi tekrardan duzenlerim canim
tebrikler guzel kilo vermiisn ben bu hafta veremedim

inşallah vereceğim canım çok azimliyim kaydirigubbakcemile2
evlenmeyi düşünüyorumda senin dediğin gibi evlenebileceğim biri çıkmadı karşıma valla,burda bebişiyle gördüğüm arkadaşlara özenmiyor değilim ama nasip olmadı işde senağlama

sempatikciğim yazmayı unutmuşum canım bende tekstil sektöründeyim.ev tekstil toptancısının muhasebe sorumlusuyum.gün içerisinde işden sizi takip ediyorum.akşamları evde de pc var ama başına oturmaya vakit olmuyor valla hem iyide oluyor spor yapıyorum boş vakit buldukça

tamam canim benim cok gecmis olsun migreninmi var ,benim yok ama cok kotu oluyomus, allah yardimcin olsun
ben simdi tekrardan duzenlerim canim
tebrikler guzel kilo vermiisn ben bu hafta veremedim

çok sağol canım zahmet oldu sanada.normalde erkenden bildiririm ama inan kalkamadım yataktan çok kötüydüm.şimdi daha iyiyiym çok şükür.

kilo veren ve dereceye giren arkadaşlar tebrikler

veremeyen arkadaşlar da üzülmesin.haftaya verirler(önemli olan yarışmaktısırnaşık şey)

oh canim bosver hayani yasa bekarlik sultanlikmis, sırnaşık şey
nasil olsa gun gelcek evlencen seninde bbegin olcak
isin cok guzel muasebe, ama bu isde fazla hareket olmuyo, spor yapman en iyisi
masallah azimlisin ben pek degilim ama zorla olmaya calisiyorum:roflol:

tamam canim ben duzenledim hadi bakalim insallah haftayada guzel kilo verirsin yani kilo veremeyenler derken bana diyosun :roflol: tbi onemli olan yarismak azdaolsa kilo vermek dimi

sağol şekerim sağolda hiç de zorla azimli olmaya çalışan biri gibi değilsin maşallah gidiyor kilocuklar yerimseniben
kız hiç hareket etmiyorum hemde sabahtan akşama kadar oturuyorum arada kalkıp odamda kendi kendime hareketler yapıyorum ama biri görecek diyede bırakıyorum hemen sonra diyecekler vah vah bizim muhasebeci genç yaşda kafayı yedi :roflol:

kaydirigubbakcemile5
evet malesef muasebeciysen ,normal aksama kadar oturcakin
valla hareket yaparken dikkat et, yada gizli kamera koyuyolarmis hehehe saka bi yana ,nekadrda hareket etsen olmaz orda ,sende yediklerine dikkat et bol su ic, aksamlari atistirmayi kes ,erken ye degilse hareketsizlikten kalirsin

tamam canim ben duzenledim hadi bakalim insallah haftayada guzel kilo verirsin yani kilo veremeyenler derken bana diyosun :roflol: tbi onemli olan yarismak azdaolsa kilo vermek dimi

aşkolsun sadece sana demedim ki güzelim.sonuçta bende veremeyebilirdim dimi.hepimiz için geçerli.yaklaşık 1 aya yakın bi zamandır burdayım daha 99 a düşemedim.hem senin benim kadar fazlan yok.resimlerde de incecik ve çok güzeldin.ben senin kadar olsam Allahtan başka daha ne isterim ki.a.s.

evet canim ya gerci orasi oyle, sele ben suan tam yari yariya kilodayiz
insalah verirsin cnim ilk once sagligin icin vermelisin ,biliyosun cok hastalik fazla kilolardan sinirden stresden oluyo
sana bol bol sabir gerekli insallah sonunda basarirsin canim pes etme

amiiiiin:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…