- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.221
çok tesekkurler Sympathique
gercekten cok mutlu oldum benı anlayan bırılerının olmasına
katılıcam bendeee sızlere yedıklerıme dıkkat edıcem spor yapmaya zamnım olmuo
ve bu kadr cok kılo almamıda buna yoruorm cunku muhasebecı oldgmdan sureklı oturuorm
savooll,bende çalışıyorum şekerim işyerimde yapıyorum kahvaltımı , bişey sorcam sandöviçin kepek ekmekden mi?
sempatik ciğim çok özür dilrim .gece biraz rahatsızlandım.yattığımda gün aydınlanmıştı.migrenim var ve tuttuğu zaman ışığa çıkamıyorum.herkesten özür dilerim.kilom100,5 değiştirmezsende sorun diil.tekrar herkesten özür diliyorum:1no2:senağlama
yani bende o yonden muhabbet dedim zaten
kiz senle ayni kilodayizya biz ve
senin sunki kilon benim baslangic kilom ,hadi canim insalah verirsin
evlenmeyi dusunmuyomusun bak ben yasindayim kac senelik evliyim anam se yasinda daha bekarciksin :)
onemli olan evlenebilcegin birisini bulmak
ne is yapiyosun peki, suan istesin sanirim
tamam canim benim cok gecmis olsun migreninmi var ,benim yok ama cok kotu oluyomus, allah yardimcin olsun
ben simdi tekrardan duzenlerim canim
tebrikler guzel kilo vermiisn ben bu hafta veremedim
inşallah vereceğim canım çok azimliyim kaydirigubbakcemile2
evlenmeyi düşünüyorumda senin dediğin gibi evlenebileceğim biri çıkmadı karşıma valla,burda bebişiyle gördüğüm arkadaşlara özenmiyor değilim ama nasip olmadı işde senağlama
sempatikciğim yazmayı unutmuşum canım bende tekstil sektöründeyim.ev tekstil toptancısının muhasebe sorumlusuyum.gün içerisinde işden sizi takip ediyorum.akşamları evde de pc var ama başına oturmaya vakit olmuyor valla hem iyide oluyor spor yapıyorum boş vakit buldukça
çok sağol canım zahmet oldu sanada.normalde erkenden bildiririm ama inan kalkamadım yataktan çok kötüydüm.şimdi daha iyiyiym çok şükür.
kilo veren ve dereceye giren arkadaşlar tebrikler
veremeyen arkadaşlar da üzülmesin.haftaya verirler(önemli olan yarışmaktısırnaşık şey)
oh canim bosver hayani yasa bekarlik sultanlikmis, sırnaşık şey
nasil olsa gun gelcek evlencen seninde bbegin olcak
isin cok guzel muasebe, ama bu isde fazla hareket olmuyo, spor yapman en iyisi
masallah azimlisin ben pek degilim ama zorla olmaya calisiyorum:roflol:
sağol şekerim sağolda hiç de zorla azimli olmaya çalışan biri gibi değilsin maşallah gidiyor kilocuklar yerimseniben
kız hiç hareket etmiyorum hemde sabahtan akşama kadar oturuyorumarada kalkıp odamda kendi kendime hareketler yapıyorum ama biri görecek diyede bırakıyorum hemen sonra diyecekler vah vah bizim muhasebeci genç yaşda kafayı yedi :roflol:
tamam canim ben duzenledim hadi bakalim insallah haftayada guzel kilo verirsin yani kilo veremeyenler derken bana diyosun :roflol: tbi onemli olan yarismak azdaolsa kilo vermek dimi
aşkolsun sadece sana demedim ki güzelim.sonuçta bende veremeyebilirdim dimi.hepimiz için geçerli.yaklaşık 1 aya yakın bi zamandır burdayım daha 99 a düşemedim.hem senin benim kadar fazlan yok.resimlerde de incecik ve çok güzeldin.ben senin kadar olsam Allahtan başka daha ne isterim ki.a.s.
evet canim ya gerci orasi oyle, sele ben suan tam yari yariya kilodayiz
insalah verirsin cnim ilk once sagligin icin vermelisin ,biliyosun cok hastalik fazla kilolardan sinirden stresden oluyo
sana bol bol sabir gerekli insallah sonunda basarirsin canim pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?