- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.121
selam kızlar..mehaycım çizelgen çok şirin olmuş.Allah en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sempatiğim nasılsın güzelim..ben bu haftada biraz az verdim gibime geliyo ama olsun artık hiç verememekten iidir.
bambaşkam çok özletme kendini...
demek sevgililer gununde disardaydiniz
eeee ne almis kocisin
bizim normal bi gundu canim ,na hediye aldim nede verdim ,sevgilim yok malesef:çok üzgünüm:
seni bu sefer affettik sevgililer gununden dolayi ,ama bidaha fazla olmasin en azindan almamaya bak
zaten fistik gbi oldu onu biliyoruzyerimseniben
ya bugün bir tartıldım 53.6 çıktım sonra 1 bardak buzlu su içtim 53.8 çıktım ya anlamadım bir şey fisfisfis
kizlar meraba nasilsiniz canlarim........
kizlar meraba nasilsiniz canlarim........
selam kızlar..mehaycım çizelgen çok şirin olmuş.Allah en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sempatiğim nasılsın güzelim..ben bu haftada biraz az verdim gibime geliyo ama olsun artık hiç verememekten iidir.
bambaşkam çok özletme kendini...
çok saol canım
biz sadece pizza yedik dışarda hemen eve geldik diğer günlerden pek bi farkı yoktu anlıycan
benim kilomuda şimdi söyliyom yarın gelene kadar akşam olur 57 kiloyum çok yiyemiyom ama hem ilaçlar hem sigarasızlık böyle idare etçem bu hafta vermeye çalışıcam ama çok zor sürekli midem bulanıyo ve ağzımın tadı berbat pek bişi de yiyemiyom
canım beni sormuştun bi ara regl olunca gitçem dra şimdi ön ilaçları kullanıyom
4 mart gibi olurum heralde
sen ve eşin ne ameliyatı olcaktınız ki
canim benim esim ameliyat olcak sperm 0 sperm bulcaklar tabi insallah tese ameliyati yani
belkide ameliyata gerek kalmaz ilac kullaniyo ,keciboynuzu kuru yapiyorum insallah onlardan dolayi yukselmistir
desene siz bizden bi gun oncesiniz bizde 5 martta
canimya sorma bende ayni bu hafta verdim vermedim arasindayim hatta veremedim desem iyi sırnaşık şey
yarina bakim azcik dahi olsa yeter her hafta okadar kilo vercek degiliz onemli olan zaten saglikli verebiilmmemiz degimi
eee kendinde kilo verdigii farkedebiliyomuusnyerimseniben
kendime bi çamaşır almıştım ama yanlışlıkla 1 beden küçük aldım:)eve geldi denedim çok sıktı..dün denedim tam oldu.ufak ufak başladı incelme demekki çok sevindim.inşallah verdiğim kilolar yağdan gidiyodur.
bide ben bişi duydum sempatikim.nescafe sperm kalitesini arttırıyo diye bi araştır istersen..
canim benim ya bilmiyorum ne desemki iyiki baslamamisim su sigaraya allahim cok kotu bisey ya
bi tane icsen arkasi gelir, sabir diyorum canim insallah bu sabrin sonunda yuzumuz guler
sen simdi bu ilaclari tedavi baslayana kadr kullancaksin degilmi
cani biz daha ilk yaptircaz ,baklim sonuclar ne cikca k sper yukseldiyse tup bebek yapilcak tabi yeteri kadrsa egerki yine sperm yoksa ameliyat olcak tabi insallah onda bulunursa
aslında hangisi bu kadar stres yapıyo anlamadım ki regl oluncaya kadar içcem asprin kanı sulandırıyomuş zaten reglimin 2. günü gitçem bizde ilk kez yaptırıcaz raporumuzda bu cuma çıkcak inşallah sizinde herşey istediğiniz gibi olur
nisanda ikimizde hamileyiz diye başlık açarız
varya öyle bi meretki içmiycem almıycam diye ağlıyom snki hiç kendimede güvenim yok ama yıllardır ilkkez bu kadar süre içmeden durabildim şu 1 hafta bi geçse
aslında hangisi bu kadar stres yapıyo anlamadım ki regl oluncaya kadar içcem asprin kanı sulandırıyomuş zaten reglimin 2. günü gitçem bizde ilk kez yaptırıcaz raporumuzda bu cuma çıkcak inşallah sizinde herşey istediğiniz gibi olur
nisanda ikimizde hamileyiz diye başlık açarız
varya öyle bi meretki içmiycem almıycam diye ağlıyom snki hiç kendimede güvenim yok ama yıllardır ilkkez bu kadar süre içmeden durabildim şu 1 hafta bi geçse
canım aspirin yerine kivi de yiyebilirsin.kivide kanı sulandırır şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?