Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar..mehaycım çizelgen çok şirin olmuş.Allah en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sempatiğim nasılsın güzelim..ben bu haftada biraz az verdim gibime geliyo ama olsun artık hiç verememekten iidir.

bambaşkam çok özletme kendini...

saolasin canim benimŞeniz

çok saol canım
biz sadece pizza yedik dışarda hemen eve geldik diğer günlerden pek bi farkı yoktu anlıycan
benim kilomuda şimdi söyliyom yarın gelene kadar akşam olur 57 kiloyum çok yiyemiyom ama hem ilaçlar hem sigarasızlık böyle idare etçem bu hafta vermeye çalışıcam ama çok zor sürekli midem bulanıyo ve ağzımın tadı berbat pek bişi de yiyemiyom
canım beni sormuştun bi ara regl olunca gitçem dra şimdi ön ilaçları kullanıyom
4 mart gibi olurum heralde
sen ve eşin ne ameliyatı olcaktınız ki

canimya sorma bende ayni bu hafta verdim vermedim arasindayim hatta veremedim desem iyi sırnaşık şey
yarina bakim azcik dahi olsa yeter her hafta okadar kilo vercek degiliz onemli olan zaten saglikli verebiilmmemiz degimi
eee kendinde kilo verdigii farkedebiliyomuusnyerimseniben

canim benim esim ameliyat olcak sperm 0 sperm bulcaklar tabi insallah tese ameliyati yani
belkide ameliyata gerek kalmaz ilac kullaniyo ,keciboynuzu kuru yapiyorum insallah onlardan dolayi yukselmistir
desene siz bizden bi gun oncesiniz bizde 5 martta

tatlım işte dediğim gibi reglime bağlı sizden sonrada olabilir siz ilk kezmi yaptırıcaksınız
umarım kürle yükselmiştir sayı
bende çok kötüyüm kullandığım hap sinir bozukluğu yaptığı için sigara içime isteği acayip ağlıyorum resmen ya senağlama

kendime bi çamaşır almıştım ama yanlışlıkla 1 beden küçük aldım:)eve geldi denedim çok sıktı..dün denedim tam oldu.ufak ufak başladı incelme demekki çok sevindim.inşallah verdiğim kilolar yağdan gidiyodur.

bide ben bişi duydum sempatikim.nescafe sperm kalitesini arttırıyo diye bi araştır istersen..

canim benim ya bilmiyorum ne desemki iyiki baslamamisim su sigaraya allahim cok kotu bisey ya
bi tane icsen arkasi gelir, sabir diyorum canim insallah bu sabrin sonunda yuzumuz guler
sen simdi bu ilaclari tedavi baslayana kadr kullancaksin degilmi
cani biz daha ilk yaptircaz ,baklim sonuclar ne cikca k sper yukseldiyse tup bebek yapilcak tabi yeteri kadrsa egerki yine sperm yoksa ameliyat olcak tabi insallah onda bulunursa

bendede var incelme hatta bugun resmimi cektimdedm belki zayiflarsam oncesi sonrasi eklerim diye :roflol:

canim hic duymadim bende tam tersi kahve zararli biliyorum ama
esim devamli kahve icer gunde en az 3 kez ama tabi neskafe degil bi bakayim ona da
merci cimcimem:1hug:

aslında hangisi bu kadar stres yapıyo anlamadım ki regl oluncaya kadar içcem asprin kanı sulandırıyomuş zaten reglimin 2. günü gitçem bizde ilk kez yaptırıcaz raporumuzda bu cuma çıkcak inşallah sizinde herşey istediğiniz gibi olur
nisanda ikimizde hamileyiz diye başlık açarız
varya öyle bi meretki içmiycem almıycam diye ağlıyom snki hiç kendimede güvenim yok ama yıllardır ilkkez bu kadar süre içmeden durabildim şu 1 hafta bi geçse

9-16 subat arasi diyet yarismasinda olanlar​

sympathique.. .......................................57.2

myocean76.. ........................................ 56

dimplehawk........................................ ....60.7

whitehall......................................... ........72

adasu . .................................................. 72

kuzuzuzumbambino.... ............................71.8

aSkiTo............................................ ........77,6

GökyüzündeDans.... ...............................57

moonserose0 ..........................................61

cimcime81......................................... .....101.4

akrep33 .................................................. 66

samanyolu......................................... .....67,6

yarisci........................................... .........82

bambaskaben....................................... ..54.6

hidennisko........................................ .......82

LISTEMIZ ARALARDA UNUTULMASINa.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gitcem diye bana soyleyin degilse ,yarimaya o hafta katilamayacaksiniz)
klava:

insallah canim dedigin gibi nisanda ikimizde kaliriz ama benimki daha baslicak sonuclar ne cikcak bilmem
canim sen nekadr suredir kullaniyosun sigarayi
birakmak cok kotu oluyomus bilmiyorum ama genelde duyuluyo
esim baksana hala birakamadi gerci o birakmak istemiyo
ne kotu biseymis bu ya ,insallah atlatirsin canim

canım aspirin yerine kivi de yiyebilirsin.kivide kanı sulandırır şeker

canım aspirin yerine kivi de yiyebilirsin.kivide kanı sulandırır şeker

asprini dr kullan dedi ama ben kaç gündür c vitmini açısından zengin diye kivi yiyorum zaten tşkrler ilgilendiğin için
sempatik ben 6 yıldır içiyordum bazen 2 pakete kadar çıkıyodu bırakmadan önce 1 pkt veya daha fazla her gün içiyodum
demin siz yokken video fln izledim uzman tvde rahatladım bundan sonra sıkıntı basarsa onu izliycemsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…