- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.081
hepinize iyi haftasonları,bol kalori kaybetmek ve kilo almamak dilerim kızlar.parartesi görüşmek dileğiyle...
kimse yok mu ?:dilcikar:
ben varım güzelim
merhaba ben bennu,siteye yeni üye oldum
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kilolarımla başım dertte 75 kiloyum boyum 176. 65 kilo olmak istiyorum meksika biber hapı diye bir ilaç aldım 3 gündür onu kullanıyorum şuanki kilom 74. sizlerle birlikte daha iyi motive olup kilo verebileceğimizi düşünüyorum...
merhaba ben bennu,siteye yeni üye oldum
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kilolarımla başım dertte 75 kiloyum boyum 176. 65 kilo olmak istiyorum meksika biber hapı diye bir ilaç aldım 3 gündür onu kullanıyorum şuanki kilom 74. sizlerle birlikte daha iyi motive olup kilo verebileceğimizi düşünüyorum...
merhaba canım a.s. nasıL diyet neLer yaptın bugün bakaLım ne yedin ?
kizlarrrrrrrrrrr nasilsiniz bakim
sizlerinde sevgililer unu kutlu olsun
evliyim ama sevgilim yok malesef benim icin her hangi bir gun ,ne hediye aldim nede verdim
eeee sizler ne yaptinizveya yapcaksiniz bugun
sabah 2 dilim ekmek domates beyaz peynir
öğlende yarım kase yoğurtla 2 kaşık pilav yedim
çok diil dimi
kızLar çarşamba günümde lapa yapcam ama ben bulguru daha çok sevdiğim için bulgurdan yapmayı düşünüyorum yanında azcık da yoğurt CADIARZU
benim içinde diğer günlerden bir farkı yok canım yerimseniben
sen soss gizzz sana demedik zati senin yasin ka basin kacklava: sevgiliymis
anam ben evliyim sevgilim yok ,bu daha 15 deklava:
aceba oda olurmuki bende bulguru cok severim ,pirinc lapasindan tiksinti geldi artik bana yapmiyorum, bidakine evde kaldigimda bende bulgurla deneyim bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?