Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim biz ozel bi diyet uygulamiyoz, az ve sk ye doycak kadr degil tadcak kadr, yani saglikli beslenceksin ,ara ogunleri unutma, mutlaka su ,ic, spor yap ,kilolar yavas yavas gider ben sahsen ozel bi diyet yapmiyorum
o cayla ilgili bi bilgim yok ,ben yesil cay iciyorum ,zayiflattigi icin degil ,saglik acisindan diyette daha iyi oluyo
ve ben inanmiyorum cayinzayiflattigini
yada zayiflatta sonra bagirsaklarda prblem oluyo, boyle zayiflamadan kacin saglikli beslen ver kilonu ok canim

heralde hayatımı yaşıyorum :roflol:
dimi oh yasa canim hayatini biliyosun bekarlik sultanlik, ah ben simcik senin yasinda olcam ,bi gor tutmayin beni derimm:roflol::roflol:
bak ben saka diyorum ,derim ama dedigim yolda gitme emiiiklava:
vaLLa bilmiyorum ama denicem ben çarşamba denicem bir şey oLmazsa derim sana sonucu

dene baklim ne olcak ,bulgurun kalorisi pirince gore daha az bence daha fazla sonuc alirsin

sempatik canım nasılsın
görüşemiyoruz işlerim yoğun bu ara benim
pazartesi şehir dışına çıkıcam şeker sen çizelgemi yaz sana zahmet

günaydın kızlar herkes havayı güzel bulup dışarımı çıktı yoksa
dün benim yemek olayı kaçtı sevgililer günü diye dışarı yemeğe çıktıkolan oldu
sizde haberler nasıl ?
hcr nerelerdesin?

kızLar kusura bakmayın özeL günümde oLduğum için listeden çıkmak istedim aranızda oLamıcam ama yediklerime dikkat edecem yine dün tartıldığımda 53,8 dim :çok üzgünüm:

Hepinize iyi pazarlar dilerim..Yarın büyük gün,sabahtan kilo bildirimi yaparım.Sizlerle olmak beni çok güzel motive ediyor...:1hug:

İyi pazarlar çıtır çerezlerimmmm Şeniz

Ben aşkımı bugün göreceğimmmm :asigim:

Okuluma doğru yola çıkacağım birazdan, cumaya kadar yokum.

O yüzden size şimdiden iyi bir hafta, az kalorili günler, erimiş yağlar diliyorum.

Sizler nasılsınız ?

9-16 subat arasi diyet yarismasinda olanlar​

sympathique.. .......................................57.2

myocean76.. ........................................ 56

dimplehawk........................................ ....60.7

whitehall......................................... ........72

adasu . .................................................. 72

kuzuzuzumbambino.... ............................71.8

aSkiTo............................................ ........77,6

GökyüzündeDans.... ...............................57

moonserose0 ..........................................61

cimcime81......................................... .....101.4

akrep33 .................................................. 66

samanyolu......................................... .....67,6

yarisci........................................... .........82

bambaskaben....................................... ..54.6

hidennisko........................................ .......82

LISTEMIZ ARALARDA UNUTULMASINa.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gitcem diye bana soyleyin degilse ,yarimaya o hafta katilamayacaksiniz)klava:

sempatik canım nasılsın
görüşemiyoruz işlerim yoğun bu ara benim
pazartesi şehir dışına çıkıcam şeker sen çizelgemi yaz sana zahmet

tamam canim ben cizelgeni eklerim ama sen bir haftada 3 kilomu verdin kiz ,ya ben hic beceremiyorum nasil verdin boyle benim bu hafta vermme duruldu
bende fazla nete giremiyorum canim
hayirdir nereye ne icin gidiyosun ,ne kadr kalcaksin

kızLar kusura bakmayın özeL günümde oLduğum için listeden çıkmak istedim aranızda oLamıcam ama yediklerime dikkat edecem yine dün tartıldığımda 53,8 dim :çok üzgünüm:

canim benim zaten guzel kilo vermiisn hic yoktan iyi dimi , bir hafta kilo vermek icin iyi bu
bu hafta eklemeyelim hadi bakalim izindesin ama dikkat et sakin alma ona goreklava:

demek sevgililer gununde disardaydiniz
eeee ne almis kocisin
bizim normal bi gundu canim ,na hediye aldim nede verdim ,sevgilim yok malesef:çok üzgünüm:
seni bu sefer affettik sevgililer gununden dolayi ,ama bidaha fazla olmasin en azindan almamaya bak
zaten fistik gbi oldu onu biliyoruzyerimseniben

daha gormedinmi sen askosunu bakim ,cok mu ozledin sole bakim :teselli:
canim sen hafta sonunda eve geliyosun hafta icinde okulun yurdundami kaliyosun ve okulun cokmu uzak eve gidip geliyosun oyle

neyse sen gelene kadr cizelgem boyle dursunda ,gelince yine degistirtirim insallah sana
tabi oflayim poflamazsan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam canim ben cizelgeni eklerim ama sen bir haftada 3 kilomu verdin kiz ,ya ben hic beceremiyorum nasil verdin boyle benim bu hafta vermme duruldu
bende fazla nete giremiyorum canim
hayirdir nereye ne icin gidiyosun ,ne kadr kalcaksin

canım kilom 63,5
iş seyahatı canım..aynı gün dönücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…