Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın, tutacaksın kendini bambaşkaben ama tutayım derken hepten salma :))
bende birazdan 2 dilim kepek ekmeği,1 kibrit kutusu peynir,4-5 zeytin bir de haşlanmış yumurta yiyeceğim inşallah :))

afiyetLer oLsun canım bugün yapabilirsem biraz spor yaparım hep öyle diyorum gerçi :roflol: tutacam kendimi tabi yemicem yoksa 19 mayısa kadar gitmez kilolar :1no2:

spor lafta kalmasın şekerim yap bencede, sen benden daha gençsin ve daha çok vakte sahipsin şimdi bolbol spor yapki beni yaşıma geldiğinde benim gibi uğraşma

bu arada benim sevgili rakibim yok ortalıklarda ama ben yazayım dün neler yediğimi dimplehawk cığım okur gelince;

sabah 2 dilim kepekli ekmek,1 kibrit kutusu peynir,5 adet zeytin yedim, ara öğün süt içtim,öğle yemeğimdde kara lahana sarması yanına bir küçük tas yoğurt yedim,akşam 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği,1 tas mercimek çorbası,ara öğün olarakda 1 portakal yedim

bu sabahda 2 kibrit kutusu peynir,4 zeytin,1 haşlanmış yumurta yedim

kızLar bir şey danışmak istiyorum size bu sabah domates peynir ve 1 dilim kızarmış ekmek yedim 12 buçuk gibi elma mı yesem yoksa 2 kuru kayısıyla bir bardak süt mü içsem süt içmek istiyorum çünkü boyumun uzamasını istiyorum ve daha gencim kararsız kaLdım size danışim dedim fisfisfis

ızlar slm ben sabah erken uyandım evimi temizledim 1 kivi yedim sadece sigarayı bıraktığım için kilo almaktan korkuyom brzdan giyinip çıkcam arkadaşa oturmaya gitçez işte asıl orda kaçırırım ipin ucunu
bide nikotin yokluğunda vücut su topluyomuş 1 hafta sonra geçiyomuş bi bilgisi olan varmı ben dikkat etmeye çalışıyom ama yinede kaçıyo bazen

bence süt iç canım

ikisinide ye şekerim bana sorarsan 30 dak arayla filan, çok gençsin gerçekten sana gerekli olan şeyler ve saatte erken erir gider onlar,yemene bak canım

ben sigara kullanmıyorum çok şükür bir fikrim yok ama annemin arkadaşı sakız çiğniyordu sigara aklına geldikçe,hem zararsızda deneyebilirsin sanırım

valla hiç duymadım daha önce sigarayı bırakınca vücudun su topladığını ..belkide onu sigarayı bırakınca kilo alan biri bahane olarak söylemiş.kaydirigubbakcemile3çevremde sigarayı bırakan çok insan var ama hiç böyle bişey yaşamadılar

bak bunu ben internette bi profun yazısında okudum geçici süreymiş 1 hafta fln sürüyomuş
şükür dün sakız çiğniyodum unutmak için bgn hatırlamıyom bile
sırnaşık şey

sabah domates peynir kızarmış ekmek yedim öğlede 2 kuru kayısı 1 yeşil elma ve süt içtim sonra dayanamayıp çikolata yedim mirmirmirmir senağlama akşama sadece 1 kepçe mercimek çorbası içerim ceza verdim kendime Çok üzgünüm çoook

hepinize iyi haftasonları,bol kalori kaybetmek ve kilo almamak dilerim kızlar.parartesi görüşmek dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…