- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.061
günaydın, tutacaksın kendini bambaşkaben ama tutayım derken hepten salma :))
bende birazdan 2 dilim kepek ekmeği,1 kibrit kutusu peynir,4-5 zeytin bir de haşlanmış yumurta yiyeceğim inşallah :))
Sevgililer gününüz kutlu olsuna.s.a.s.a.s.
ayy canım sağol,yine bir sevgililer günü daha sevgilisiz geçti diye üzülüyordum bende
kız boşver sevgilin mi var derdin var :roflol:
kızLar bir şey danışmak istiyorum size bu sabah domates peynir ve 1 dilim kızarmış ekmek yedim 12 buçuk gibi elma mı yesem yoksa 2 kuru kayısıyla bir bardak süt mü içsem süt içmek istiyorum çünkü boyumun uzamasını istiyorum ve daha gencim kararsız kaLdım size danışim dedim fisfisfis
kızLar bir şey danışmak istiyorum size bu sabah domates peynir ve 1 dilim kızarmış ekmek yedim 12 buçuk gibi elma mı yesem yoksa 2 kuru kayısıyla bir bardak süt mü içsem süt içmek istiyorum çünkü boyumun uzamasını istiyorum ve daha gencim kararsız kaLdım size danışim dedim fisfisfis
bence süt iç canım
ızlar slm ben sabah erken uyandım evimi temizledim 1 kivi yedim sadece sigarayı bıraktığım için kilo almaktan korkuyom brzdan giyinip çıkcam arkadaşa oturmaya gitçez işte asıl orda kaçırırım ipin ucunu
bide nikotin yokluğunda vücut su topluyomuş 1 hafta sonra geçiyomuş bi bilgisi olan varmı ben dikkat etmeye çalışıyom ama yinede kaçıyo bazen
ızlar slm ben sabah erken uyandım evimi temizledim 1 kivi yedim sadece sigarayı bıraktığım için kilo almaktan korkuyom brzdan giyinip çıkcam arkadaşa oturmaya gitçez işte asıl orda kaçırırım ipin ucunu
bide nikotin yokluğunda vücut su topluyomuş 1 hafta sonra geçiyomuş bi bilgisi olan varmı ben dikkat etmeye çalışıyom ama yinede kaçıyo bazen
valla hiç duymadım daha önce sigarayı bırakınca vücudun su topladığını ..belkide onu sigarayı bırakınca kilo alan biri bahane olarak söylemiş.kaydirigubbakcemile3çevremde sigarayı bırakan çok insan var ama hiç böyle bişey yaşamadılar
bak bunu ben internette bi profun yazısında okudum geçici süreymiş 1 hafta fln sürüyomuş
şükür dün sakız çiğniyodum unutmak için bgn hatırlamıyom bile
sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?