• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet bugün ne yedim bir bakalım sabah 1 domates çok küçük peynir ve kızarmış ekmek öğlede 2 kuru kayısı 1 yeşil elma ve 1 bardak süt şimdide mercimek çorbası yedim başka da bir şey yemiyorum siz neler yaptınız bakalım ?

kaydirigubbakcemile4merhaba ben bennu,siteye yeni üye oldum
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kilolarımla başım dertte 75 kiloyum boyum 176. 65 kilo olmak istiyorum meksika biber hapı diye bir ilaç aldım 3 gündür onu kullanıyorum şuanki kilom 74. sizlerle birlikte daha iyi motive olup kilo verebileceğimizi düşünüyorum...

23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kilolarımla başım dertte 75 kiloyum boyum 176. 65 kilo olmak istiyorum meksika biber hapı diye bir ilaç aldım 3 gündür onu kullanıyorum şuanki kilom 74. sizlerle birlikte daha iyi motive olup kilo verebileceğimizi düşünüyorum...

bence hap kullanma onlar genellikle bırakınca kilo aldırıyor kendi iradenle zayıfla en güzeli bu canım

hosgeldin canim
suanki kilon yinede iyi kilolu degilsin boyla ayni yani
tabi vermek istiyosan gel birlikte yarismmaiza katil ,daha iyi motive olup verirsin insallah
ama ne ilaci kullaniyosun bilmiyorum ,arkadasiùizin dedigi gibi ilac kullanma en iyisi saglikli kilo vermek ,birlikte verelim bak bizlerin arasinda hic ilac kullanan yok ,ama genelimiz yavas yavas saglikli bisekilde veriyoruz kilolarimizi
insallah sende verirsin canim
yarismayada katilmak istersen pazartesiden pazartesi kilo bildiriyoruz ok canikom

kizlarrrrrrrrrrr nasilsiniz bakim
sizlerinde sevgililer unu kutlu olsun
evliyim ama sevgilim yok malesef benim icin her hangi bir gun ,ne hediye aldim nede verdim
eeee sizler ne yaptinizveya yapcaksiniz bugun

kızLar çarşamba günümde lapa yapcam ama ben bulguru daha çok sevdiğim için bulgurdan yapmayı düşünüyorum yanında azcık da yoğurt CADIARZU

kıslar selam bendee zayıflamak ıstıyorum yaaaaaaaaa
gecen haftaaa lahana dıyetını yaptım tabı 4 gün dayanabıldım 3 kılo felan verdım sanırım tartılmıyorum ama ıyıce kılolar gıtmeden süprız olsun dıyeee kaydirigubbakcemile3
benım merak ettıgım sz hangı dıyetlerı yapıyorsunuzz ?
arkadas aktarlardan hera cayı almıs veee ayda 7 kılo verdırıyomuss kıslar bılgısı olan varmıı acaba :delphin:

9-16 subat arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. .......................................57.2

myocean76.. ........................................ 56

dimplehawk........................................ ....60.7

whitehall......................................... ........72

adasu . .................................................. 72

kuzuzuzumbambino.... ............................71.8

aSkiTo............................................ ........77,6

GökyüzündeDans.... ...............................57

moonserose0 ..........................................61

cimcime81......................................... .....101.4

akrep33 .................................................. 66

samanyolu......................................... .....67,6

yarisci........................................... .........82

bambaskaben....................................... ..54.6

hidennisko........................................ .......82

LISTEMIZ ARALARDA UNUTULMASINa.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gitcem diye bana soyleyin degilse ,yarimaya o hafta katilamayacaksiniz):oklava:

Back