Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

malesef bilmeden kural ihlalinde bulundum
ama 1 güncük ceza aldım
sen de çok üzülmüşsün bakıyorum da :jeyyar:

anacim ben senin girdigi ciktigi anlamadimki ,az once bakiyodum kapasama alani disinda yaziyodu ,simdide msj yazdin yani daha uzulmeye zamanim olmadan geldin,sırnaşık şey
neysem canim hosgeldin iyiki geldin bak sensiz olmuyo ,neysemki fazla ceza almamisin heralde bazilari bir hafta aliyolar allaha sukur daha hic girmedimkaydirigubbakcemile

eee benim su cizelgeyi yap artik valla ugrasiyorum sitede oluyo buraya kopyalayinca niye olmuyo anlamadim ,tam cizelgemizin altindaki htttp olan yaziyi eklicez dimi, iste yapiyorum gozukmuyo

kızlar çok şükür bugün sürekli geldim ama kimse yoktu.sempatiğim nerelerdesin .myocean allah sana hayırlısıyla sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.sigarayı bırakmana çok sevindim.hcr bacım sanada merhaba....kaydirigubbakcemile3

canim ya calisiyorum simdide isteyim malesef fazla kalamiyorum arada bakip cikiyorum sen nasilsin nasil geciyo rejim

hacercim bitanem cok cok merci oldu simdi niye bende olmuyo anlamiyorum
cimcimem iyim canim hatta iyi diyelim iyi olalim
bizde simdi isi kapatcaz eve gitcez

Ii canım bende ismini görünce bi yazıyım dedim nasıl sorunlarını halledebildinmi canım daha iyimisin

tesekkur ederim canim yazdigin icin
hayir canim hic biseyimi halledemedim ,malesef esim benden yana degil ,oyuzden mecburen birlikte oturuyoruz hic bir zaman istemicem ,bilmem iste boyle mutsuz huzursuz devam ediyorum
takim nasil guzel kilo veriyomusunuz, ben diskalifiye iyiki oldum cunku fazla giremiyorum oranin belirli kuralari var burda istedigin zaman gir cik

Adına üzüldün canım herşeyin hayırlısı olsun canım senin için ne iyise o iyi olsun
diskalifiye olman hakkında pek bi bilgim yok sadece diskalifiye olmuştur yazdlar ben zaten 2-3 haftadır dogu dürüt giremiyodum neyse canım kendine iii bak herşey gönlünce olsun

Günaydın Herkese a.s.

Bugün umarım kendime hakim oLabiLirim sabah domates ve peynir yerim birde çorba 1 kepçe 1 tanede elma yerim başka da bir şey yemem umarım yerimseniben

sabah kahvaltısında 1 domates çok küçük peynir yarım yağlı 1 kızarmış ekmek yedim ekmeği yemicektm ama sonra yemezsem erken acıkıp diyeti bozarım diye korktum yedim sonra 1 gibi elma yerim 4 buçuktada 1 kepçe mercimek çorbası yerim yeşilçayımı da içerm elma sirkemi de oohh kaydirigubbakcemile2

günaydın, tutacaksın kendini bambaşkaben ama tutayım derken hepten salma :))
bende birazdan 2 dilim kepek ekmeği,1 kibrit kutusu peynir,4-5 zeytin bir de haşlanmış yumurta yiyeceğim inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…