Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Arkadaşlar bişey soracağım

hiç arada birgün tartıda fazla çıktığınız oluyor mu?bana bazen 500 gr fazla çıkıyor ama sonraki günler düşüyor.

iyi olmana sevindim şekerim,bişey soracağım affına sığınarak,fasulye çok mu tüketiyorsun ben mi yanlış hatırlıyorum

:roflol: :roflol: :roflol:
Allah iyiliğini versin seniin güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
her pazartesi işyerinde mutlaka ya nohut ya da fasulye çıkar
nedense annemde aynı gün ikisinden birini yapmış olur şekil a daki gibi
durum bundan ibarett cnm :jeyyar:

hiç arada birgün tartıda fazla çıktığınız oluyor mu?bana bazen 500 gr fazla çıkıyor ama sonraki günler düşüyor.

çoooookkk oluyor çoook, hemde arada birgün değil gün aşırı oluyor şekerim bana tartıya aldanmamak gerek,aslında normali haftada 1 tartılmak ama gelde anlat

evet şekerim ona pek aldırış etme
o toklukla, regl döneminin yaklaşmasıyla, tuvalete çıkma durumumuza göre vb. değişebilir
o yüzden aç karna ve haftada 1 tartılmak en iyisi a.s

:roflol::roflol: demekki senin pazartesileri aklımda kalıyor birtek :roflol::roflol:

dostlaarrr cok mutluyum bugun coookkkkkkkk....:teytey::dance:uzun ugraslar sonucu bende HAMILEYIM artik ...bebegim karnimda sevincten gozume uyku girmedi dun aksam....artik diyet yapamiyacagim ama asla sizleri unutmayacagimda yine aranbizdayim...a.s.a.s.

Canım tebrik ediyorum hihoyyyt
dünyanın en güzel duygusu ile karşı karşıyasın artık kendine çok dikkat etmelisin.Bizleri haberdar et gelişmelerden.

Çok kaliteli beslen...:CüvCüv
:

neeeeeeee :1shok:
anam anam maşaallah
demekki öbek öbek benden sakladığınız şey buymuş he :dilcikar:
tebrikler cnm cım çok sevindim gerçekten darısı bizlere inş. ya :CüvCüv:
:1hug: a.s. Şeniz :dance:

herkese günaydın anladım ki paylaşım olmayınca kiloda verilmiyo son 2 haftadır doğru düzgün giremedim sonuç ortada kilo almamış olmam tek tesellim bundan sonra sürekli buradayım
sabah 1 haşlanmış yumurta biraz kaşar ve beyaz peynir ve çay
şimdide kahvemi içiyorum
birinci olan ve kilo veren arkadaşları tebrik ederim.

:teytey:canım benim çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah yakında bebişine kavuşacaksın evet diyetyok artık ama burayada uğra darısı tüm isteyenlerin başına:dance:

mehaycigim cok sevindim. simdi kendine dikkat etmen gereken donem. bebeginin ana rahmine tutunabilmesi icin. o yuzden cok dikkatli ol canim.

ayyy mehaycım canım cok sevindim allahım saglıklı hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

mehaycigim cok sevindim. simdi kendine dikkat etmen gereken donem. bebeginin ana rahmine tutunabilmesi icin. o yuzden cok dikkatli ol canim.

ayyy mehaycım canım cok sevindim allahım saglıklı hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

saolun kizlar icten tebrikleriniz icin darisi tum isteyenlere....

merhaba kızlar..
ben bu topicin kaçak üyesiyim..

ama adasunun gazı ile sıkı diyetime tekrar başlayacağım..
5 haftada 5 kilo verdim
şimdiki hedef ayda 5 kilo daha..

bu arada mehaycım tebrikler
inşallah bebişini sağlıkla alkırsın kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…