- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.861
iyi olmana sevindim şekerim,bişey soracağım affına sığınarak,fasulye çok mu tüketiyorsun ben mi yanlış hatırlıyorum
Arkadaşlar bişey soracağım
hiç arada birgün tartıda fazla çıktığınız oluyor mu?bana bazen 500 gr fazla çıkıyor ama sonraki günler düşüyor.
Arkadaşlar bişey soracağım
hiç arada birgün tartıda fazla çıktığınız oluyor mu?bana bazen 500 gr fazla çıkıyor ama sonraki günler düşüyor.
:roflol: :roflol: :roflol:
Allah iyiliğini versin seniin güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
her pazartesi işyerinde mutlaka ya nohut ya da fasulye çıkar
nedense annemde aynı gün ikisinden birini yapmış olur şekil a daki gibi
durum bundan ibarett cnm :jeyyar:
dostlaarrr cok mutluyum bugun coookkkkkkkk....:teytey::dance:uzun ugraslar sonucu bende HAMILEYIM artik ...bebegim karnimda sevincten gozume uyku girmedi dun aksam....artik diyet yapamiyacagim ama asla sizleri unutmayacagimda yine aranbizdayim...a.s.a.s.
gözünaydın canım ,ne güzel haber bu böyle,ALLAH tamamına erdirsin,hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah
dostlaarrr cok mutluyum bugun coookkkkkkkk....:teytey::dance:uzun ugraslar sonucu bende HAMILEYIM artik ...bebegim karnimda sevincten gozume uyku girmedi dun aksam....artik diyet yapamiyacagim ama asla sizleri unutmayacagimda yine aranbizdayim...a.s.a.s.
amin canim insallahdostlaarrr cok mutluyum bugun coookkkkkkkk....:teytey::dance:uzun ugraslar sonucu bende HAMILEYIM artik ...bebegim karnimda sevincten gozume uyku girmedi dun aksam....artik diyet yapamiyacagim ama asla sizleri unutmayacagimda yine aranbizdayim...a.s.a.s.
gözünaydın canım ,ne güzel haber bu böyle,ALLAH tamamına erdirsin,hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah
evet canim cok dikkat edicem beslenmeme....haberdar ederim sizleri elbette...tebrigin icin tesekkurler...
Canım tebrik ediyorum hihoyyyt
dünyanın en güzel duygusu ile karşı karşıyasın artık kendine çok dikkat etmelisin.Bizleri haberdar et gelişmelerden.
Çok kaliteli beslen...:CüvCüv:
naniknanik:roflol: kimse bilmiyordu kiz 3 kisi biliyordu sadece digerlerine supriz yapmak istedim:1rolleyes:neeeeeeee :1shok:
anam anam maşaallah
demekki öbek öbek benden sakladığınız şey buymuş he :dilcikar:
tebrikler cnm cım çok sevindim gerçekten darısı bizlere inş. ya :CüvCüv:
:1hug: a.s. Şeniz :dance:
Çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah aman dikkat et bundan sonra
amiiiiiiiinnnnnnnnnnninsallah canim saol..
:teytey:canım benim çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah yakında bebişine kavuşacaksın evet diyetyok artık ama burayada uğra darısı tüm isteyenlerin başına:dance:
mehaycigim cok sevindim. simdi kendine dikkat etmen gereken donem. bebeginin ana rahmine tutunabilmesi icin. o yuzden cok dikkatli ol canim.
ayyy mehaycım canım cok sevindim allahım saglıklı hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?