- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 318
- 43
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.901
arkadaşlar bu hafta kilo bildirimi yapamadım cuma günü bir trafik kazası geçirdik şu anda herkes iyi ama 3-4 gündür zor günler geçirdim yarışmaya girmek için o kadar ısrar etmiştim ki açıklama ihtiyacı hissettim
kızzlllllllaaaarrrr cuma tartıldğımda 56,4 kiloyken bu akşam 54,6 yım yuppiiiii:teytey::sm_cool:
cimcime geçen gün okudum ama yazamamıştım bir beden incelmiştin değilmi yanlış hatırlamıyorum 46 olmuştun o gün kutlayamamıştım tebrikler arkadaşım
dostlaarrr cok mutluyum bugun coookkkkkkkk....:teytey::dance:uzun ugraslar sonucu bende HAMILEYIM artik ...bebegim karnimda sevincten gozume uyku girmedi dun aksam....artik diyet yapamiyacagim ama asla sizleri unutmayacagimda yine aranbizdayim...a.s.a.s.
arkadaşlar bu hafta kilo bildirimi yapamadım cuma günü bir trafik kazası geçirdik şu anda herkes iyi ama 3-4 gündür zor günler geçirdim yarışmaya girmek için o kadar ısrar etmiştim ki açıklama ihtiyacı hissettim
Sağol canım ,sık sık katılmaya çalışıcam.Sizlerle olmak çok güzel.Bu arada kilo veren arkadaşları da kutlarım.Hepinize başarılar diliyorum...
Banane banane ben birinci olcam işte...yerimseniben
Mehay canım Allah tamamına erdirsin.Darısı tüm isteyenlerin başına.Artık yediklerine çok dikkat et...:1hug:
AYRICA Hacer arkadaşımın yaş gününü kutlarım.ADASU ya da geçmiş olsun dileklerim gönderiyorum...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?