Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cimcime geçen gün okudum ama yazamamıştım bir beden incelmiştin değilmi yanlış hatırlamıyorum 46 olmuştun o gün kutlayamamıştım tebrikler arkadaşım

kıslar ben kaçar hepinize kucak dolusu sevgiler ve boş mideler ee saat geç oldu artık bu saatten sonra meyve hariç bişey yenmezcokacimcoook

arkadaşlar bu hafta kilo bildirimi yapamadım cuma günü bir trafik kazası geçirdik şu anda herkes iyi ama 3-4 gündür zor günler geçirdim yarışmaya girmek için o kadar ısrar etmiştim ki açıklama ihtiyacı hissettim

teşekkürler arkadaşlar iyiyim bir kamyon bana arkadan çarptı ve kazadan yarım saat önce oğlum arkadaydı onu dedesi ile oyun parkına gönderdim çok ısrar etmişti eğer göndermeseydim neler olurdu bilmiyorum

Evet çünkü araba perte çıktı ve arkada oturan arkadaşım hafif yaralandı üstelik kamyon tam oplumun koltuğunun olduğu köşeden çarptı

Son düzenleme:
canim benim ya cok cok gecmis olsun ,cok uzldum
allah korumus,hani derlerya verilmis sadakaniz varmis diye demkki oglunu korudu
amann canim dikkat et
insallah simdi iyisindir
sen bu hafta bildirim yapmadiindan ben bu haftaki yarismaya eklememistim egerki suanda rejimdeysen ,bu hafta yarismak istersen yine eklerim ok
istiyosan tam kilonu yaz bana
tekrar gecmis olsun canim

9-16 subat arasi diyet yarismasinda olanlar​

sympathique.. .......................................57.2

myocean76.. ........................................ 56

dimplehawk........................................ ....60.7

whitehall......................................... ........72

adasu . .................................................. 72

kuzuzuzumbambino.... ............................71.8

aSkiTo............................................ ........77,6

GökyüzündeDans.... ...............................57

moonserose0 ..........................................61

cimcime81......................................... .....101.4

akrep33 .................................................. 66

samanyolu......................................... .....67,6

yarisci........................................... .........82

bambaskaben....................................... ..54.6

hidennisko........................................ .......82

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLARa.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gitcem diye bana soyleyin degilse ,yarimaya o hafta katilamayacaksiniz)
klava:

canım sevinçten ağlayabilirim o kadar dua ettim bilemezsin ve bana umat oldun bi dahaki ay bende yaptırıcam tüp dr ön ilaçları verdi iki gündür dr lardayım kullanmaya başlıycam bu gece ama algılamam çok düştü sende benim için dua et şu sigarayıda biran önce bırakmalıyım nerden bulaştım bu illete bilmiyom hayatım muckkkkkkkkkk:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

lülülülülülü görcez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…