Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

allahim ya gercekmi diyosun bitanem inanamadim ,hadi gozun aydin olsun kendine cok cok dikkat et ama, neolur nesekilde geldigini biliyosun bosver birak herseyi ,boyle kolay bulunmuo iste
ne kadar sevindigimi bilemezsin insallah darisi bize valla cok sevindimŞeniz

evet canim hamileyi sonunda cok mutluyum darisi senin ve tum isteyenlerin basina...tup bebek bolumunde topik actim bir ugra istersen....a.s.

9-16 subat arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. .......................................57.2

myocean76.. ........................................ 56

dimplehawk........................................ ....60.7

whitehall......................................... ........72

adasu . .................................................. 72

kuzuzuzumbambino.... ............................71.8

aSkiTo............................................ ........77,6

GökyüzündeDans.... ...............................57

moonserose0 ..........................................61

cimcime81......................................... .....101.4

akrep33 .................................................. 66

samanyolu......................................... .....67,6

yarisci........................................... .........82

bambaskaben....................................... ..56.4

hidennisko...............................................82

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLARa.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gitcem diye bana soyleyin degilse ,yarimaya o hafta katilamayacaksiniz)
klava:​

Son düzenleme:

tamma canim senide listeye ekledim cok gec kalmadin pazartesiye kadar cok var hadi kolay gelsin ,insallah kilo verirsin bizlerle ve bu yarismayla

canım kahvaltı yaptıktan sonra tartılırsan cok cıkarsın sabah ac karnına tuvaletten sonra tartıl dogru sonucu öyle alırsın sabah uyanıgında tartıldınmı sen fisfisfis

evet canim hamileyi sonunda cok mutluyum darisi senin ve tum isteyenlerin basina...tup bebek bolumunde topik actim bir ugra istersen....a.s.

ya bitanm vallahi cok sevindim inan zaten bekliyodum ve sonunda oldu
ben suan isteyim fazla vaktim yok ,aslinda yazmicaktim yazini gorunce yazdim
actigin konya bakarim
insallah canim darisi bize

yok kahvaltı yapmıştım
yani kepek ekmegi tost yedim
amaşimdi tuvalte cıkıp tartıldım
sabah uyanınca şiş oluyourm ben arzucum ya

hacerrrr bunu mutlaka okuu...
anacım hayatımda kıskançlık falan bilmem hele garezim falan hiç yoktur ama biraz önce acayip bişey oldu
ya biz 7 yıldır birlikteyiz tatlı pekçok şey yaşadık canımın beni ne kadar sevdiğini biliyorum şüphem de yok ama
o nasıl bir doğum günüdür yaa 7 yıldır benimki bırak böyle şey yapmayı çiçekler falan bana özel bi hazırlığı bile olmadı doğum günlerimi ben hatırlatırım bırak sürprizi hatırlamaz bile
senin adına çok sevindim her kadın böyle bir kutlama yaşayamaz nice mutlu yıllara arkadaşım sen ve senin pamuğunla beraber

aynen canim bneimya bende 7 senelik evliyim esim dogum unmu bazen hatirlar bisey demez
bzende ben bugun hangi gun derim oda guler seslenmez bugun benim dogum gunum derim iyinapim der ,dogum gunun kutlu olsun bile dmez birak hediyeyi
ah canim boyle basladik boyle devam etcez omur boyunca
hacer cok sansli

kesinlikle katılıyorum hediyeden vazgeçtim hatırlamasına razıyım bu perşembe benim doğum günüm bakalım gerçi biliyorum sonucunu ama bu yıl benim için önemli olduğu için ne yapar merakta ediyorum

yok kahvaltı yapmıştım
yani kepek ekmegi tost yedim
amaşimdi tuvalte cıkıp tartıldım
sabah uyanınca şiş oluyourm ben arzucum ya

canım şiş miş sen sabah tartıl yasakkelime
sonucta sürekli şişim diyosun uyandıgımda sende o kilonu baza alırsın
sonradan tartıldıgında hem vermiş hem almış gözükürsün bu seni daha cok yıpratır azmin kırılır ve en yakın zamandada dijital bir tartı al canım sengözlerimebaksanab

kesinlikle katılıyorum hediyeden vazgeçtim hatırlamasına razıyım bu perşembe benim doğum günüm bakalım gerçi biliyorum sonucunu ama bu yıl benim için önemli olduğu için ne yapar merakta ediyorum

ay kurban olurum ben sizeee
bitanesiniz siz, sizin herifler hoşşikse ben napam anam kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana, gerçekten çok mutlu oldum yaşattıkları için
kendimi inanılmaz özel hissettim
daha güzel günleri hakediyorsunuz siz, benim yaşadığımdan daha güzellerini siz yaşayın inşallaaaaaahhhhhh :Saruboceq:

canım benim olsun dünyada romantik adamların olduğunu bilmekte güzel hem sen herşeyin iyisini hakediyorsun tabi romantik pamukta senin hakkınyerimseniben

unutma arada paylasimda bulun ve pazartesileri kil bildirimini mutlaka yap ,yapmazsan diger hafta eklemicem ok
hadi insallah guzel kilo verirsin bu yarsimayla

Sağol canım ,sık sık katılmaya çalışıcam.Sizlerle olmak çok güzel.Bu arada kilo veren arkadaşları da kutlarım.Hepinize başarılar diliyorum...

herkese başarılar arkadaşlar.bu arada haftaya birinci benim ona göresırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Banane banane ben birinci olcam işte...yerimseniben

HAMILEYIM ....artik diyet yapamiyacagim ama asla sizleri unutmayacagimda yine aranbizdayim...a.s.a.s.

Mehay canım Allah tamamına erdirsin.Darısı tüm isteyenlerin başına.Artık yediklerine çok dikkat et...:1hug:

AYRICA Hacer arkadaşımın yaş gününü kutlarım.ADASU ya da geçmiş olsun dileklerim gönderiyorum...:1hug:

sempatikciğim kusura bakma kilomu belirtmemişim ben 56,4 kiloyum o bnm eski çizelgemdi malesef tatilin sonlarında kilo almışım düzeltirsen sevinirim cnm zahmet olacak sana kızlar bugün sabah 1 elma ve yarım bardak süt içtm şmdide 1 tabk dolma ama öyle büyük olanlar değil minick olnlardan yedm 9 tne fln 1 kase yoğurt ve yarım ekmek yedm başka bişi yemem çok acıkırsam havuç yerm birazdanda yeşilçayımı içecem korkun benden bu hafta bnde varımmmmmmm kaydirigubbakcemile3

çooooooooooook sevindim senin adına...allah tamamına erdirsin.hayırlı olsun:dance::dance::teytey::teytey::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…