Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

[INDENT]
  • Günaydın arkadaşlar,bende bu hafta aranıza katılıyorum.Diyete geçen hafta başladım.1 kilo vermişim.hihoyyytKan ilacı kullandığım için zorlanıyoırum.Bundan öncede 6 ay hormon ilacı kullandım.Tam 5 kilo aldım.Acilen bu fazlalıklardan kurtulmalıyım...Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim....:1hug:
  • KİLOM 67,6
[/INDENT
]

Valla kızlar geçen hafta çok hastaydım hiç bir şey yemedim 3 gün boyunca mide bulantısından abartısız 1 gün boyunca sadece 1 gevrekle durdum demekki yemeyince işe yarıyor yoksa bende kılo veremeyenlerdenim valla bu hastalık bana yaradı iştahım da kesildi

aman genede Allah hastalık vermesin .kilo vermek ii oluyo ama gene de sevmiyorum hiç hasta olmayı

bacım sende pek bi umutsuz konuşuyosun.vericem de hatta vermiş gibi davran.valla pek bi işe yarıyo..olumsuzluk olumsuzluk getirir-tatlicadiarzu-

sanırım yanlış kurmuşum cümlemi çünkü tamamen umut damlıyor kelimelerimden.kullandığım ilaç kilo aldırıyor ama ben buna rağmen zayıflayacağım demek istemiştim şekerim,en büyük yardımcım kendime güvenim,umut ve sizsiniz:enbuyukkk:

hmmm anladım şekercim.ben yanlış anlamışım o zaman Şeniz kusura bakma...a.s.

yaa canim ben sana mesaj yazdim ozelden gelmedimi durumumu bildirdim hatta sanada biseyler sordum bende sen cevaplamadin diye dusunuyordum...dedim vakti olmamistir belki..demekki gelmemis...saglik olsun ben iyiyim canim...sonuc belli degil daha...a.s.a.s.

klava:kaydirigubbakcemile5Merhaba arkadaşlar

Ben aranıza yeni katıldım.Daha önce hiç bu kadar büyük kilo problemim olmamıştı.Ama hamilelik ve doğum beni hızla yuvarlak hatlara sahip yaptı.Geçen yaz 63 kiloya yine diyet yaparak inmiştim.Artık çocuk düşünmeye başlamıştık.Boyumda 1.72 cm olunca kilom gayet iyi duruyordu.önce sigarayı bırakmalıydım.hamilelikten 2 ay önce sigarayı bıraktım ve hemen 5 kilo aldım.hamile kaldığımda 67 kiloydum ve hamilelikle birlikte hiç anlamadığım bir şekilde hızla kilo aldım hatta 5 ci ayda 5 kilo aldığımı biliyorum.doğuma giderken 94 kiloydum.ama umutluydum doğum sonrası en az 10-12 kilom gidecekti.ama öyle olmadı sadece 8 kilo vermiştim.olsun dedim şişlikler ve su kaybı yavaş yavaş olacaktır ben yememe emzirmemi etkilemeyecek şekilde dikkat ettim.

sonuç 40 günde 2 kilo ya verdim ya veremedim.Süt problemimde vardı kızıma yetmiyordu biraz daha sıvıya ama meyve suyu ve süte yöneltti doktorlar beni sonuç 2 kilo verip geri alma...

Emme dönemi bitince diyete girecektim yani 6 ay sonra ama dayanamadım 1 buçuk ay önce diyete başladım.başlayalı 3 hafta olmasına rağmen ve gayet katı bir diyet uygulamama rağmen sadece 3 kilo verdim oda 3. hafta hiç veremedim.Yani yolundaha bu kadar başındayken böyle olması moralimide bozdu.Pes etmemek için direniyorum diyete devam diyorum ama yeteri kadar veremiyorum üstelik emzirmeyede devam ediyorum.mayısa kadar kilolarımından kurtulurum sanıyordum ama galiba olmayacak lütfen bana yardımcı olun benim gibi zor verenler var mı?Bu aşamada biraz morale ihtiyacım var eski halime dönmek istiyorum.

herkese günaydın biraz geç kaldım kilom yine aynı bu haftada boşa gitti 72 yim hala ama hastaneden geldim şimdi tekrar gidiyorum hepinizi öptüm

2-9 subat arasi diyet yarismasinin sonuclari

sympathique...................................58..........................57.2 (800 gr vermis)

myocean76.....................................56.......................... belli degil

dimplehawk.....................................61, 3......................60.7 ( 600 gr vermis)

whitehall......................................... .72........................72 ( kilo verememis)

adasu .............................................72.3......................72 (300 gr vermis)

periza............................................ ..81.8..................... belli degil

kuzuzuzumbambino..........................72.4.......................71.8 (600 gr vermis)

aSkiTo............................................ .78.6......................77,6 ( 1 kilo vermis)

GökyüzündeDans..............................59.........................57 (2 kilo vermis)

moonserose0.....................................61.........................61 ( kilo verememis)

cimcime81........................................1 01,7....................101.4 (300 gr vermis)

Miiracle.......................................... ...58........................belli degil

akrep33 ............................................67...........................66 (1 kilo vermis)

maki ...............................................78...........................belli degil

löliz ................................................62...........................belli degil

Bu haftaki listeye benide ekler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…