- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.821
günaydın arkadaşlar a.s.
iyiyim sağol cimcimee
sen nasılsın bakem keyifler nasıl
benden bu hafta 60,7 şutarafagitti
teşekkürler tatlım a.s.
ilaçlar bitince darısı başına :jeyyar:
Valla kızlar geçen hafta çok hastaydım hiç bir şey yemedim 3 gün boyunca mide bulantısından abartısız 1 gün boyunca sadece 1 gevrekle durdum demekki yemeyince işe yarıyor yoksa bende kılo veremeyenlerdenim valla bu hastalık bana yaradı iştahım da kesildi
amin şekerim ! diyete ve spora devam ediyorum bu arada bakarsın bir ilki gerçekleştirip gram veririm delikafadulden
bacım sende pek bi umutsuz konuşuyosun.vericem de hatta vermiş gibi davran.valla pek bi işe yarıyo..olumsuzluk olumsuzluk getirir-tatlicadiarzu-
sanırım yanlış kurmuşum cümlemi çünkü tamamen umut damlıyor kelimelerimden.kullandığım ilaç kilo aldırıyor ama ben buna rağmen zayıflayacağım demek istemiştim şekerim,en büyük yardımcım kendime güvenim,umut ve sizsiniz:enbuyukkk:
72kiloyum tam bu hafta fazla veremedim
ay canim benim hosgeldin ya gozlerimiz yollarda kaldi nerelerdesin msj yazdik cevap yazmadin sonuc ne diye gerci bellimi bilmem
evet canim aynne takimdan kovulduk:çok üzgünüm:
aslinda her hafta bir kilo veriyorum ,ama sadece paylasdimda fazla bulunmiyorum diye, bide buraya fazla takilinca sonuc boyle oldu
orda bikac kisiyi taniyom fazla nete giremiyoum ,burdada hep tanidiklar olunca bboyle oldu neyse canim ogun moralim bozuldu gecti
dedigin gibi oneli olan kendi verebilmem ,ve burdaki yarisma var zaten burasi benim icin daha iyi iyi gidiyo diyetim yavas yavas gidiyo babakkalim varabilcekmiyim mutlu sona
sen ne yaptin fazla yapamadin heralde suan kilo durumun ne vermesende almasaydin bari
2-9 subat arasi diyet yarismasinin sonuclari
sympathique...................................58..........................57.2 (800 gr vermis)
myocean76.....................................56.......................... belli degil
dimplehawk.....................................61, 3......................60.7 ( 600 gr vermis)
whitehall......................................... .72........................72 ( kilo verememis)
adasu .............................................72.3......................72 (300 gr vermis)
periza............................................ ..81.8..................... belli degil
kuzuzuzumbambino..........................72.4.......................71.8 (600 gr vermis)
aSkiTo............................................ .78.6......................77,6 ( 1 kilo vermis)
GökyüzündeDans..............................59.........................57 (2 kilo vermis)
moonserose0.....................................61.........................61 ( kilo verememis)
cimcime81........................................1 01,7....................101.4 (300 gr vermis)
Miiracle.......................................... ...58........................belli degil
akrep33 ............................................67...........................66 (1 kilo vermis)
maki ...............................................78...........................belli degil
löliz ................................................62...........................belli degil
Bu haftaki listeye benide ekler misiniz?
iyi haftalar herkese Şeniz
kilo verenleri tebrik ederim a.s.
saol canım sana da ii haftalar.her ne kadar kilo veremesek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?