- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.481
oyy fıstığım benim ben de seni görünce mutlu oluyorum
yaa yarın sonuçları söyleyeceğiz değil mi
perşembeleri nedense o yüzden azıcık yiyoruz
ben de iyiyim annemle nasıl konuşsam onu düşünüyorum :asigim:
cumartesi doğum günüm, erkek arkadaşımla buluşmak istiyoruz ama anneme söylemekten çekiniyorum :asigim:
olmuyor
ama dur yapıcam şimdi
ay kıyamam ben sana canım ben takımda fln değilim perşembe için deil şu 1 kilo yerleşmeden def etmeye çalışıyo sadece
annen biliyomu erkek arkadaşın olduğunu gündüz mü görüşücen
iyiki doğmuşun doğum günün şimdiden kutlu olsun yeni yaşınla beraber istediğin herşey gerçek olsun güzelim benima.s.
madem erkek arkadasini biliyorlar, neden izin vermesinler ki?annem babam abilerim herkes biliyor :roflol:
gündüz çıkacağız ya 1-2 saatliğine
ama annemden çekiniyorum ben
madem erkek arkadasini biliyorlar, neden izin vermesinler ki?
cekinme bence bak bugun persembe, annenler senin dogum gunun icin program yapmadan o gune, sen erkek arkadasinla cikmak istedigini soyle.
annem babam abilerim herkes biliyor :roflol:
gündüz çıkacağız ya 1-2 saatliğine
ama annemden çekiniyorum ben
yok güzelim huzur diye yazıyo kutuda ben daha yeni aldımkızlar günydın cimcime liptonun huzur çayını bilmiyom hiç relax tanmı bahsediyon.aslında ben melisa da içiyom o çok rahatlatır normalde akrebin dediği gibi sürekli düşünüyom hafif bi dpresyon geçirdiğimin farkındayım kendimi motive etmeye çalışyom
düzelmesi lazım uykumun pzt mesai başlıyo 7 de uyanıyom böle giderse 1 hafta sonra hastanelik olurum
bgn lapa yapıcam ama bulgurla bulguru pirinçten daha çok seviyom
azcık şu şişkinliğim gider henüz bişli yemedim geç uyandım yeşil çayımı içtim
brzdan elma yiycem saat iki gibi ilk lapamı yerim
sizler neler yaptınız bakem
yaşım 16 ama 75 kiloyum 55 kilo olana dek mücadele etcem aam yardım edin bana sizde-tatlicadiarzu-
yardım etsem mi acaba CADIARZU
rakibem ama :dilcikar: delikafadulden
merhaba kızlar,hepinize teşekkür ederim ilginiz için,şimdi iyiyim çok şükür.kan testi yaptırdım kanımda çok düşük, kan yapan şeylerde hep kilo aldırıyor,ne yapcam ben ya artık tombul kız olmak istemiyorum(
yok güzelim huzur diye yazıyo kutuda ben daha yeni aldım
teşekkür ederim cimcimeciğim,taze üzümden mi bahsediyorsun yoksa kurutulmuş siyah üzümden mi?
marketlerde bulunuyo demi zaten brzdan çıkcam kimsecikler yotu evi bi temizledim çamaşırlarımı katladım hala 1 elma üzerineyim lapamı yapmak için lıght yoğurt almam lazım bi çıkım markete o çaya bakıyım bide barsak çalıştırıcı bi çay tarifi okudum sılanın çayı diye aktarada gitçem bi yürüyüşte yapmış olurum ava baya uzak aktarcı
bu sefer kesin kararlıyo şu 3 kilo gitmek zorunda
ben geldimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?