Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay kıyamam ben sana canım ben takımda fln değilim perşembe için deil şu 1 kilo yerleşmeden def etmeye çalışıyo sadece
annen biliyomu erkek arkadaşın olduğunu gündüz mü görüşücen
iyiki doğmuşun doğum günün şimdiden kutlu olsun yeni yaşınla beraber istediğin herşey gerçek olsun güzelim benima.s.

annem babam abilerim herkes biliyor :roflol:
gündüz çıkacağız ya 1-2 saatliğine
ama annemden çekiniyorum ben

annem babam abilerim herkes biliyor :roflol:
gündüz çıkacağız ya 1-2 saatliğine
ama annemden çekiniyorum ben
madem erkek arkadasini biliyorlar, neden izin vermesinler ki?
cekinme bence bak bugun persembe, annenler senin dogum gunun icin program yapmadan o gune, sen erkek arkadasinla cikmak istedigini soyle.

madem erkek arkadasini biliyorlar, neden izin vermesinler ki?
cekinme bence bak bugun persembe, annenler senin dogum gunun icin program yapmadan o gune, sen erkek arkadasinla cikmak istedigini soyle.

zaten evde bir şey yapmayız
kutlanmaz bizde doğum günleri öyle büyük kutlamalarla
ama bilemiyorum çok çekinirim annemden bu konuda

yok güzelim huzur diye yazıyo kutuda ben daha yeni aldım

yaşım 16 ama 75 kiloyum 55 kilo olana dek mücadele etcem aam yardım edin bana sizde-tatlicadiarzu-

merhaba kızlar,hepinize teşekkür ederim ilginiz için,şimdi iyiyim çok şükür.kan testi yaptırdım kanımda çok düşük, kan yapan şeylerde hep kilo aldırıyor,ne yapcam ben ya artık tombul kız olmak istemiyorum (

çekirdekli siyah üzüm ye hem kilo yapmıyo hem vücudu toksinlerden arındırıyo hemde kan yapan en ii besin

teşekkür ederim cimcimeciğim,taze üzümden mi bahsediyorsun yoksa kurutulmuş siyah üzümden mi?

yok güzelim huzur diye yazıyo kutuda ben daha yeni aldım

marketlerde bulunuyo demi zaten brzdan çıkcam kimsecikler yotu evi bi temizledim çamaşırlarımı katladım hala 1 elma üzerineyim lapamı yapmak için lıght yoğurt almam lazım bi çıkım markete o çaya bakıyım bide barsak çalıştırıcı bi çay tarifi okudum sılanın çayı diye aktarada gitçem bi yürüyüşte yapmış olurum ava baya uzak aktarcı
bu sefer kesin kararlıyo şu 3 kilo gitmek zorunda

yeni gelen arkadaşlar içina.s.
hiştt eskiler bugün nasılsınız işallah hasta yoktur tadı kaçıyo buranın yoksa ben gayet iyiyim 2 haftanın acısını çıkarıyorum
bu arada hepimiz mi kova burcuyuz yaaakaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim cimcimeciğim,taze üzümden mi bahsediyorsun yoksa kurutulmuş siyah üzümden mi?

kurusunu dedim canım.babam çok ağır bir trafik kazası geçirdi ve çok kan kaybetti.doktor yttığı için kan hapı vermek istemedi.üzüm ye demişti bol bol.ama çekirdekli siyah üzüm

evet şeker her markette vardır.gider bacım gider sen kaç kilo vermil adamsın 3 kiloyu u veremiycenkaydirigubbakcemile5. bu arada uyku düzensizliği kiloyu çok etkiliyo.onu bir an önce düzene sokman lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…