- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 318
- 43
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.441
ben varımmmm a.s
ben varımmmm a.s
kıslar özlediniz mi beni ancak gelebildimkaydirigubbakcemile3
sorry görmedim şeker.nası gidiyo diet.valla ben bugün accuk kaçamak yaptım.ekmek çok sıcaktı mis gibi kokuyodu dayanamadım.ama 2 saate yakın yürüdüm.yarın 10 dk fazla yürürümkaydirigubbakcemile3
kızlar reglim öldürdü beni ağrı kesici almak zorunda kaldım dayanabilceğim gibi değildi epeydir böyle sancı çekmemiştim şimdi bile hafif hissediyom o kadr kötüydüüü yani bu ay bi felaket geçiyo anlamadım kanamamda aşırı tatlı krizine girdim resmen bgnü kendime tatil ilan ettim yeme içme serbest
sizler nelr yaptınız bakem
geçmiş olsun canım..üşüttünmü acab kendini
sıcak su torbası koy kasıklarına ayağınıda sıcak tut biraz
valla inşallah.senin gene 2 pantolonun var ben onu da almıyorum valla.yalnız dayanamayıp bi hırka aldım bugün çok güzeldi.ama giyerim onu zayıflasamda...arada alışveriş merkezlerine gidip geziyorum almıyorum gaza geliyorum bu seferkaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım umarım istediğin elbiseyi alırsın ben 2 pantolanla geçiriyorum fazla kıyafet almıcam yoksa kilo veremem
bırakmak yok yürüyüşü zaten yarışa da katıldım bakalım nolucek:teytey:
hımm seni seniiiklava:
ama neyseki yürüyüşle arayı kapatmışsın
benim yürüyüş yapacak vaktim de yokk :çok üzgünüm:
diyet iyi bu sabah domates-peynirli ekmek+çay
öğlen pırasa+biraz yoğurt ve 1 dilim kepekli
sonraaaaaa arada da 1 s.b. süt içtim yanında da 2-3 çatal kadayıf ,
bu bana :mymeka:
canım benimde berbat geçer normaşde.evlenmeden önce hasta bezi kullanıyodum artık gerisini sen düşün.şimdi kanamam normal ama ağrım çok oluyo.ilk 3 gün ilaç içmemeye çalışıyorum.papatya yağı ile ayaklarının alt kısmına msj yap çok ii geliyo haberin ola..kızlar reglim öldürdü beni ağrı kesici almak zorunda kaldım dayanabilceğim gibi değildi epeydir böyle sancı çekmemiştim şimdi bile hafif hissediyom o kadr kötüydüüü yani bu ay bi felaket geçiyo anlamadım kanamamda aşırı tatlı krizine girdim resmen bgnü kendime tatil ilan ettim yeme içme serbest
sizler nelr yaptınız bakem
çok sağol cimcime bende iki tane pet kullanırdım senin durumun benimkinden kötü
bişi sorucam bide kızlar bende hafif depresif durumlar vardı biliyosunuz şimdi önceye nazaran iyiyim
ama gece hortlak gibi oluyom uyuyamıyom sbhta çok geç kalkmıyom sekiz buçukta uykum kaçıyo ona kdr oyalanaıyom yatakta
gece 4 lerde fln uyuyom sizce normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?