- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.501
hoşbuldum şeker nasılsın nası gidiyo diyet ve aldığın kazak nasıı
kilo verniniz var mı yaaaaaa
evet şeker her markette vardır.gider bacım gider sen kaç kilo vermil adamsın 3 kiloyu u veremiycenkaydirigubbakcemile5. bu arada uyku düzensizliği kiloyu çok etkiliyo.onu bir an önce düzene sokman lazım..
adlarınız ne sizin benim çağlaaaaahihoyyyt
nasıl zayıfladınız ne kadar sürede ne yaptunuzçoqq dertliyim bu qonuda-tatlicadiarzu-
beninmkide şule güzelim.çok memnun oldum..ben 3 haftada verdim.ama bizim yaptıklarımızı senin yapmanı çok tavsiye etmem .tam gelişme çağındasın.spor yap aburcuburu kes beyaz ekmek yeme bol su iç akşam 7 den sonrada meye den başka bişey yeme.zaten sen spor yaptığında metabolizman bizden daha hızlı çalıştığından daha çok kalori yakarsın.bunları yaparsan eminim istediğin kiloya düşersin
kilo aldırmıyo ama verdirmiyo da metabolizmayı çok yavaşlatıyo diye biliyorum.hergün 7 saat uyumak gerekiyomuşuyku düzensizliği kilomu aldırrıyo? ben gece hiç bişi yemem açlıktan ölsemde
1 saat yürümüş oldum aktara gittim malzemelerimi aldım sonra marketten lıght yoğurt elma sirkesi ve lahanamı kaptım ama marketin içi nasıl pasta kokuyodu açlıktan ölcem sandım o saate kdr sadece elma ve salatalık yemiştim bulgurlu lapamı yaptım yedim sılanın çayını demledim lahana mı doğtadım gider gelir ağzıma atarım
şimdi benim canımda türk khvesi çekti tek şekerli yada şekersiz 1 fincan yapim içim sonra ada çayımı içcem soğuyuncada sılanın çayını gidip gelip içcem
umarım tadı çok kötü deildir bu arada akşam yemeğimide yaptım tadına bakmadan pişirdim umarım gzl olmuştur eşim yiycek
bende memnun oldum şule abla yabenneyaptımkimoralim çok bozuluo yaşıtlarım çıtır gibi ben 75 kilodertliyim kederliyim
beşi biryerde çayı aldım 2-3 içtim devam etmedim lahana suyu içmeye çalışıorum ama mide ööö fesat oldumirmirmirmir
egzersiz en fazla yarım saat mekik :1no2:20 fazla yapamıorum hık nefes gidio:çok üzgünüm:
tamam hacer abla düzgün yazacamkaydirigubbakcemile3
3-4 çeşit içerim zaten çay koliğim ben siyah çay içeceğime bunlar içiyom
hcr tebrik ederim sen yakında 60 kiloda olursun
1 tbk çiğ lahanamıda yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?