Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

diyette ii şimdilik.sabah canım bişey yemek istemedi .yeşil çay içtim büyük bi fincan.öğlende ızgara tavuk göğüs yedim.şimdi de türk kahvemi içiyorum
yürüyüşü akşam yapıcam evde biraz işim var.akşamda salatayla patlıcan yicem ekmeksiz.senin nası gidiyo

evet şeker her markette vardır.gider bacım gider sen kaç kilo vermil adamsın 3 kiloyu u veremiycenkaydirigubbakcemile5. bu arada uyku düzensizliği kiloyu çok etkiliyo.onu bir an önce düzene sokman lazım..

uyku düzensizliği kilomu aldırrıyo? ben gece hiç bişi yemem açlıktan ölsemde
1 saat yürümüş oldum aktara gittim malzemelerimi aldım sonra marketten lıght yoğurt elma sirkesi ve lahanamı kaptım ama marketin içi nasıl pasta kokuyodu açlıktan ölcem sandım o saate kdr sadece elma ve salatalık yemiştim bulgurlu lapamı yaptım yedim sılanın çayını demledim lahana mı doğtadım gider gelir ağzıma atarım
şimdi benim canımda türk khvesi çekti tek şekerli yada şekersiz 1 fincan yapim içim sonra ada çayımı içcem soğuyuncada sılanın çayını gidip gelip içcem
umarım tadı çok kötü deildir bu arada akşam yemeğimide yaptım tadına bakmadan pişirdim umarım gzl olmuştur eşim yiycek

adlarınız ne sizin benim çağlaaaaahihoyyyt

nasıl zayıfladınız ne kadar sürede ne yaptunuzçoqq dertliyim bu qonuda-tatlicadiarzu-

benim özlem memnun oldum. neler yaptığımı anlatmaya kalksam 3 gün sürer ve herkesin yaptığı klasik şeyler bu gün lapa diyeti yapıyom mesala sılanın çayı diye bi çay okudum koştum aktara malzemeleri kaptım o çayıda içcem geceleri elma sirkeli suyumu içiyom spor yapmaya çalışyom vs vs

bugün yedikleri:
1 elma
1 salatalık
1 çay bardağı lıght yoğurtlu bulgur lapası
çiğ lahana
form çayı içtim
yeşil çay içtim
şimdide şekersiz bir türk kahvesi içiyom
1 saat yürüdüm
sılanın çayından 1 brdk içcem

bende menun oluvirdimkaydirigubbakcemile5

evde egzersiz yaparım ama yürüyüş yapamıorum zayıflayabil m,yim:uhm:

oh ya moralimi bozuolardı zayıflanmas die

peki egzersizlerden hangileri basen göbek kalça eritiodelikafadulden

adlarınız ne sizin benim çağlaaaaahihoyyyt

nasıl zayıfladınız ne kadar sürede ne yaptunuzçoqq dertliyim bu qonuda-tatlicadiarzu-

beninmkide şule güzelim.çok memnun oldum..ben 3 haftada verdim.ama bizim yaptıklarımızı senin yapmanı çok tavsiye etmem .tam gelişme çağındasın.spor yap aburcuburu kes beyaz ekmek yeme bol su iç akşam 7 den sonrada meye den başka bişey yeme.zaten sen spor yaptığında metabolizman bizden daha hızlı çalıştığından daha çok kalori yakarsın.bunları yaparsan eminim istediğin kiloya düşersin

çağlacım benden sana abla tavsiyesi
yazılarını dikkatli yaz, daha doğrusu TÜRKÇE yaz, yoksa ceza alacaksın haberin olsun yerimseniben

özlemcim 62 oldummm :lepi:

bende memnun oldum şule abla yabenneyaptımkimoralim çok bozuluo yaşıtlarım çıtır gibi ben 75 kilodertliyim kederliyim

beşi biryerde çayı aldım 2-3 içtim devam etmedim lahana suyu içmeye çalışıorum ama mide ööö fesat oldumirmirmirmir
egzersiz en fazla yarım saat mekik :1no2:20 fazla yapamıorum hık nefes gidio:çok üzgünüm:

tamam hacer abla düzgün yazacamkaydirigubbakcemile3

kilo aldırmıyo ama verdirmiyo da metabolizmayı çok yavaşlatıyo diye biliyorum.hergün 7 saat uyumak gerekiyomuş
bide bişey sorucam ben ya günde kaç çeşit çay içiyosun...

3-4 çeşit içerim zaten çay koliğim ben siyah çay içeceğime bunlar içiyom
hcr tebrik ederim sen yakında 60 kiloda olursun
1 tbk çiğ lahanamıda yedim

seni anlıyorum ama şu an hangi doktora gitsen sana benim söylediklerimi söylicek.eğer nefesin kesiliyosa kendini zorlama canım.bence yapacağın en güzel spor yürüyüş.hergün olmasa bile haftada 3 gün 1 saat yürüsen yeter.daha sonra vücut alıştıkça gün sayısınıda dakika sayısınıda arttırırsın.hen bütün vücudunu aynı anda çalıştırabilirsin

3-4 çeşit içerim zaten çay koliğim ben siyah çay içeceğime bunlar içiyom
hcr tebrik ederim sen yakında 60 kiloda olursun
1 tbk çiğ lahanamıda yedim

eğer bitkileri çok fazla demlendiriyossan uykusuzluğu bu da yapıyor olabilir.sıcak suya at ve 1 dk dan fazla bekletme demişti enderciğim bana.hem kabızlık hem uykusuzluk hem çappıntı yapabilirmiş.işine karışmış gibi olmayayım ama a.s.

Yürüyüş yapcak hiç vaktim yokki ablacım akşama kadar okuldayım..eve geliyorum iş,ders derken saat 12 buluyor uyuyorum 6da kalk tekrar okul..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…