• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yok canim be ya fazla gezmedik oyle vaktimiz yokto
sende biliyosun opera falan varya oralardaydik
kiskanma canim gordun bak sen saslisin dmekki hic goremeyen dolu insan var
nasilsin hacercim kac gundur gelemedim nasilsin gorusmeyeli
taytli resmini gordum kiz cici kiz olmusun :)

niye korkuyon ,gec saatte cikmak icinmi alcaksin ,tabi gunduz izin verir sanirim aksam
ay canim ya demkki daha dogmadin dogcan ha cumartesiye, olurya ben o gun olmazda simdiden dogum gunun kutlu olsun canim ,insallah hepe boyle neseli nice nice yillara
neysem hadi ben kactim uykum geldi bye
bye

günaydın kızlar,nasılsınız? ben dün çok kötü oldum,tansiyonum düştü öğleden sonra tuzlu ayran içince kendime geldim.kan değerlerim düşük olduğu için diyetten düşmüş,benim diyet listesini değiştirdi doktor yani birazcık fazla yiyeceğim ama o açığı sporla kapatmalıyım yoksa nasıl kilo verebilirim ki

dün neler yedimmm :kahve:

sabah: domates-peynirli sandöviç+çay
öğlen: pırasa+az yoğurt+1 dilim kepekli ekmek
ara: nescafe
ara: 1 s.b. süt+3 çatal adı lazım değil tatlı bişey kaydirigubbakcemile3
akşam: bikaç kaşık çorba+mantar sote+salata+cacık
ara: meyve salatası

işte bunlarr :asigim:

kızlar günydın cimcime liptonun huzur çayını bilmiyom hiç relax tanmı bahsediyon.aslında ben melisa da içiyom o çok rahatlatır normalde akrebin dediği gibi sürekli düşünüyom hafif bi dpresyon geçirdiğimin farkındayım kendimi motive etmeye çalışyom
düzelmesi lazım uykumun pzt mesai başlıyo 7 de uyanıyom böle giderse 1 hafta sonra hastanelik olurum
bgn lapa yapıcam ama bulgurla bulguru pirinçten daha çok seviyom
azcık şu şişkinliğim gider henüz bişli yemedim geç uyandım yeşil çayımı içtim
brzdan elma yiycem saat iki gibi ilk lapamı yerim
sizler neler yaptınız bakem

oyy canım benimmmm özlemcim dikkat et kendine nolur üzme beni de senağlama
bulgur pirinçten daha yararlı zaten, iyi bir seçim yapmışsın
konuşmak istersen ben hep yanındayım biliyorsun a.s.

ya kız ben seni ne kadar çok seviyom tahmin bile edemezsin buraya girdiğimde senin lambanı yeşil görünce mutluluktan uçuyom
lapamı bulgurla yapcam ve yoğurtla karıştırıp yiycem lahana alcam onuda çiğ tüketicem
kızlar duymasın regliden dolayımı pastalardanmı bilmiyom 57 kiloydum bgn 56 yı yarın hemen görmem lazım göbişimde iyce şişti sancıdan da ölüyom şimdi elmamı yiyom
sen nasılsın fıstğım benim

ya kız ben seni ne kadar çok seviyom tahmin bile edemezsin buraya girdiğimde senin lambanı yeşil görünce mutluluktan uçuyom
lapamı bulgurla yapcam ve yoğurtla karıştırıp yiycem lahana alcam onuda çiğ tüketicem
kızlar duymasın regliden dolayımı pastalardanmı bilmiyom 57 kiloydum bgn 56 yı yarın hemen görmem lazım göbişimde iyce şişti sancıdan da ölüyom şimdi elmamı yiyom
sen nasılsın fıstğım benim

oyy fıstığım benim ben de seni görünce mutlu oluyorum
yaa yarın sonuçları söyleyeceğiz değil mi
perşembeleri nedense o yüzden azıcık yiyoruz :utangac:
ben de iyiyim annemle nasıl konuşsam onu düşünüyorum :asigim:
cumartesi doğum günüm, erkek arkadaşımla buluşmak istiyoruz ama anneme söylemekten çekiniyorum :asigim:

Back
X