Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hacerim geçmiş olsun canım sonunda doktora gitmene sevindim işallah en kısa zamanda iyileşirsin doktorun dediklerini uygula mutlaka ve verdiği ilacıda bi araştır bakalım neymiş

akşam yemeğinde 1 kase çorba ve 3 adet fırın köfte yedim kızlar,üstünede bir büyük bardak yeşil çay,biberiye,papatya içtim. şimdide spor yapacağım,spordan sonra 1 küçük elmayla final yaparım :) hepinize mutlu akşamlar...

kıslarrrrrr hergün sabah kalkınca rejime başlıycam diye uyanıyorum..ama gel görkii yemek yerken dayanamıyorum....çok yiyipte kilo almayanları kıskanıyorummmmmmmm:)yarın rejime başlıycam..ekmekle kolayı azaltsam benden iyisi yok şimdilik:)

teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için a.s.
hayatım özellikle kakaolu şeylerden uzak dur dediğine göre beyaz çikolata daha masumdur diye düşünüyorum :asigim:

canlarım kusura bakmayın sizleri ihmal ediyorum bu aralar bu topiğe giremedim.
beni unutmayın emiii öpüyorum hepiniziiii

hacercim şimdi bakıcam topiğine girdim ama yorum yazamamıştım çok güzelsin tatlım eski halinle de yeni halinle de....

bu arada geçmiş olsun canım..

canım çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine.inşallah kontrolde herşey ii çıkar.bu arada iyiki kilo vermişsin yoksa bide kilo ver dicekti:1rolleyes:

hadi kolay gelsin.bende çok kola içiyodum.azaltınca baya farkediyo:)

hayırlı sabahlar kızlar a.s.
herkesin moraller yerinde maşaallah oh ohh ne güzell hihoyyyt
bende iyiyim çok şükür pazar günü saçlarımı da kestirdim moral oldu kaydirigubbakcemile2

hacercim geçmiş olsunn
ama iyi bi açık yakalamışsın
beyaz çikolata :asigim:
mesela bu olabilee dimi :lepi:

siz bakmayın yalnız hacer bakcakk :dilcikar: :dilcikar:
kötü örnek alıyosunuz sonraa naniknanik

ayy bacım ne bilem pek havamda degilim bu aralar o yüzden bişi yazmıyorum ama ne yazıştıysanız okuyorum :çok üzgünüm:

Sagol çilegim benim naniknanikseni çitlerim yerim :roflol:

Ne bilem bacım yaa bu aralar durgunluk var tabi kiloda durmak yok yolla devam k.k sayesinde 10 kilo verdim nasıl verdim hala anlamış degilim fisfisfis

Sagol çilegim benim naniknanikseni çitlerim yerim :roflol:

Ne bilem bacım yaa bu aralar durgunluk var tabi kiloda durmak yok yolla devam k.k sayesinde 10 kilo verdim nasıl verdim hala anlamış degilim fisfisfis

cnm benimm Şeniz
fazla yeme malum eskisi kadar doğal değilim bu kavanozda :roflol:

maşaallah ben senin azmine hayranım zaten :jeyyar:
mekik ve spor ne durumda

cnm benimm Şeniz
fazla yeme malum eskisi kadar doğal değilim bu kavanozda :roflol:

maşaallah ben senin azmine hayranım zaten :jeyyar:
mekik ve spor ne durumda

mekike devam canım durmak yok bir gün cekmesem cok rahatsız oluyorum uyuyamıyorum resmen delikafadulden
yaza kadar 60 görürüm inş.

p.tesi girip kilomu yazamadigim icin kusura bakmain. ho$ zati ayni kilodayim ( ne yapiosam gitmio delircemm

ayrica yarismadan elenmedigim icin tskler . tam gaz devam .. öpüyorum sizi

kilo verenleri tebrik ederim

p.tesi girip kilomu yazamadigim icin kusura bakmain. ho$ zati ayni kilodayim ( ne yapiosam gitmio delircemm

ayrica yarismadan elenmedigim icin tskler . tam gaz devam .. öpüyorum sizi

kilo verenleri tebrik ederim

sıkma tatlı canını :teselli:
rejimde böle dönemler oluyor
veremiyorum deyip sakın saldırma yemeklere :mymeka:
2-3 güne düzelir inş. durumun
metabolizmanı hızlandıracak bişeyler yap
evdesin ne güzel vaktin de var bol bol spor yap
hareketli ol :sm_cool:
azmin elinden ne kurtulur nasipse a.s

vermeyince pes etmemek cok önemli ben 1 hafta kilo verimim durdu ama pes etmedigim için ertesi gün baktıgımda birden 1 kilo gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…