• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benimde kilo vermem durdu ama pesetmeyeceğim,bana verdiğiniz gaz hala etkisini sürdürüyor , azmim devam ediyor,azimle işeyen camii duvarını yıkarmış :))

kızlar slm dün çok yoğundum giremedim hcr canım geçmiş olsun benide regl öldürdü sancıdan duramıyom
mehay tatlım içindeki mutluluk kat kat artar inşallah
sizler ne alemdesiniz ben geldim kimsecikler yok hııı

Kızlar bende çok kötüyüm malesef mide bulantısı ishal halsizlik geceden beri mahvoldum Malesef işyerindeyim şu an ne iş yaptığımın bile farkında değilim sabahtan beri 1 paket tuzlu çubuk krakerler duruyorum

egçmiş olsun canım ishal ve bulantıyı için refrol diye bi toz var o geçiriyo bi dra git çok berbet bişi
kızlar resimleri yüklerken hata oluşuyo malesef yükleyemedim sbh eşim e bilgisayara attırdım ama işime yaramadı çok uğraştım olmuyo hata oluşuyo

seninde gözünden çikolata kaçmıyo ya benimde canım çok tatlı istiyo regliyim karnımda felaket ağrıyo ayaklarıma vurmuş ağrısı

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Kızlar merhaba bende yıllardır kilolarla mücadele ediyorum şu takımlardan birine katılmak istiyorum nasıl katılacağım belki azmeder zayıfların nolurrr yol gösterin....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Kızlar merhaba bende yıllardır kilolarla mücadele ediyorum şu takımlardan birine katılmak istiyorum nasıl katılacağım belki azmeder zayıfların nolurrr yol gösterin....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım ismini yazıyon başta bi topik var boş olan kadroya alırlar seni günlük paylaşım şart orda biz de kendi aramızda yarışma yapıyoz sende katılabilirsin pzt günleri klo bildirimi yapıyoz bide diyet yöntemleri ve deeyimlerimiz kısmında ayda on kilo verme diye bi topik var ordada yarışma tarzında ordaki diyette çok güzel önce senin istemn lazım
kaç kilosun ve boyun kaç
istersen başarırsın bizde sana destek oluruz:1hug:

hayattta ayda 10 kilo vermek istemem daha önce 1 ayda 12 verdim şok rejimle öyle bi sarktıki yüzüm vucudum hala toparlayamadım
amn kimse öyle bi yanlış yapmasın

ya aslında o kadrda verilmeyeck bi kilo değil ki 30 40 kilo fazlası olup verenler var istersen verirsin bak ben 12 kilo verdim burda her topiği gezdim kendime uygun olanlar ı yaptım deneme yanılma yöntemiyle küçük çaptaki yarışlara katıldım halada dvm ediyom bi ara düzenli şekilde spor yaptım
diyet başarı öykülerini mutlaka oku ve vereceğini düşün kendine güven

Back
X