Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar ev tasıma olayları vardı basımda 61.7 kg ye dusmusum ne mutluyum anlatamam 66ydım vallaaaaaa:sm_cool:

bravo şeker iyi gidiyon verekte şu kiloları hafifliyek öle değilmi
sempatikçim düğün harikaydı gittim saç baş makyaj yaptırdım kuaförde resimler azcık fotomontajlı dermişim önceki halime göre dermişim enden kıstırdık seda sayan gibi heheheheh

güzelim anlatmakla da olmuyo ki .:1rolleyes:koy resimleri de gözümüz gönlümüz açılsın dimi ama sepatikim:roflol:a.s

vallami giz
cabuk goy su resimleri meraktan catlatma bizi
zaten yeini halini merak eder dururuz, bide makyaj giyim sac
oooooo yemede yaninda yat:roflol::roflol::roflol::roflol:

ee canim sen bize soylemedinki alalim
ben kac kisiyi aldim ,
suan kac kilosun soylede yazak
bak haceerle ben siraya girdik bile:roflol:

İlginize teşekkürlerimle arkadaşlar kaydirigubbakcemile5bendeniz löliz kilom 62 bu topiği uzun süredir takip ediyorum hepinizden bir sürü tüyo aldım çok yaralandım şimdi de aranıza katılmak istedima.s.

2 -9 subat arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique...................................58

myocean76.....................................56

dimplehawk.....................................61, 3

whitehall......................................... .72

adasu .............................................72.3

periza............................................ ..81.8

kuzuzuzumbambino..........................72.4

aSkiTo............................................ .78.6

GökyüzündeDans..............................59

moonserose0.....................................61

cimcime81........................................1 01,7

Miiracle.......................................... ...58

akrep33 ............................................67

maki ...............................................78

löliz ................................................62

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILARRRa.s.

cimcimem kusura bakma sana gir dedim ben giremedim internette bir sorun vardı ancak çözebildik başlayabildin mi diyete ben başlayamadım bu sıralar evden pasta eksik olmuyo ama halledecem bir şekilde yani en azından spor yapıp incelmeyi yediklerimi de kısmayı düşünüyorum

herkese günaydınlaaaaar.sabahın bu saatini seviyorum yaaa.goncamı gönderdim evimi topladım sessiz sakin oturdum çayımı içiyorum:1rolleyes:

sorun diil güzelim dün ara ara girip baktım yoktun .ben başladım ama bire bir aynısını yapamıyorum.bazıları çok geliyo yiyemiyorum .gene de uymaya çalışıyorum

ben şu an bir dilim ıspanaklı börek yiyorum öğlede mercimek çorbası ekmeksiz ve akşam da salatayla yoğurt yemeyi düşünüyorum ben o lsteyi uygulamıyorum ama elimin altında saklıcam son çare olarak ona başvururum çok karışık kafam ya

ben bir listeye bağlı kalmayı sevmiyorum.o zaman diyet psikolojisine girip daha çok yiyorum.bu hep böyle oldu.bu sefer canımın istediği şeyleri biraz az yağ ve daha küçük porsiyonlarla yiyorum.o zaman hem kendimi kısıtlamıyorum.son 1 haftadırda daha az yiyip doyuyorum .o yüzden kafana göre takıl arkadaşım.bu arada bende dün akşam yedim ıspanaklı börek bi dilim cokacimcoook bugün 10 dk fazla yüriycem:dance:

günaydın bacılar,size katılıyorum bu diyet listesine harfiyen uymakda gerekmiyor zaten,önemli olan dengelemek.ben bugün klasik diyet kahvaltımı yapacağm birazdan,öğlen kara lahana yemeği yiyeceğim,akşamada ızgara köfte,ara öğünde 1 elma ve bolbol yeşilçay,biberiye,papatya... ohhhh yazarken doydum valla

hepinize günaydın kıslar kilo veren arkadaşları kutlarım mehayla ikimiz sabitlemişiz herhalde olsun haftaya gümbür gümbür geliyorum bu arada sabah çay ve 2 tane mısır patlağı yedim canım bişey istemiyo şimdi fotolara bakıp hacerin yazısını okucam geliyorum hemen

günaydın arkadaşlar a.s.
nasılsınız ? keyifler nasıl? hastalar iyileşti miii?? yerimseniben

dünkü menüm;
sabah: domates-peynirli sandöviç+çay
ara: yarım sb. süt
öğlen: k.fasulye+cacık+1 dilim kepekli ekmek
ara: portakal
akşam: az çorba+barbunya+1 dilim kepekli ekmek
ara: kahvee :asigim:
ara: meyve salatası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…