E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.361
bravo şeker iyi gidiyon verekte şu kiloları hafifliyek öle değilmi
sempatikçim düğün harikaydı gittim saç baş makyaj yaptırdım kuaförde resimler azcık fotomontajlı dermişim önceki halime göre dermişim enden kıstırdık seda sayan gibi heheheheh
kızlar ev tasıma olayları vardı basımda 61.7 kg ye dusmusum ne mutluyum anlatamam 66ydım vallaaaaaa:sm_cool:
kızlar ev tasıma olayları vardı basımda 61.7 kg ye dusmusum ne mutluyum anlatamam 66ydım vallaaaaaa:sm_cool:
bravo şeker iyi gidiyon verekte şu kiloları hafifliyek öle değilmi
sempatikçim düğün harikaydı gittim saç baş makyaj yaptırdım kuaförde resimler azcık fotomontajlı dermişim önceki halime göre dermişim enden kıstırdık seda sayan gibi heheheheh
ee canim sen bize soylemedinki alalim
ben kac kisiyi aldim ,
suan kac kilosun soylede yazak
bak haceerle ben siraya girdik bile:roflol:
cimcimem kusura bakma sana gir dedim ben giremedim internette bir sorun vardı ancak çözebildik başlayabildin mi diyete ben başlayamadım bu sıralar evden pasta eksik olmuyo ama halledecem bir şekilde yani en azından spor yapıp incelmeyi yediklerimi de kısmayı düşünüyorum
ben şu an bir dilim ıspanaklı börek yiyorumöğlede mercimek çorbası ekmeksiz ve akşam da salatayla yoğurt yemeyi düşünüyorum ben o lsteyi uygulamıyorum ama elimin altında saklıcam son çare olarak ona başvururum çok karışık kafam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?