Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ah canim benim ya dert bir degilki bin turlu dert var
inan ban cok cok haklisin ,alah kimseyi borclu etmeisn muhtac etmesin ,senin durumunu anliyorum ,insa icinden cikamiyo napicam diye, ve sen boclusun odeyemiyosun veya odemeye calisiyosun ,bide yetmez para ver tamam dedigin gibi tek cocuk olsa neyse okadar cocuktan git onu sec ,olurmu oyle ,herkesin cni var iste bende ayni 3 cocuktan sadece benim esi ilgilenir zaten tam ana kuzusu
bu evde durmak istemiyorum
bise sen boyle hep borc hep borc diyince bende korkuyorum aceba isin cinden cikamzmiyoz diye a,a am napim 7 snee omus evleneli istemeyimmi daha bi evim olsun
canim esin diger kardeslerine soylesin annem para istiyo benim cok borcum var ,hep birlikte toplayip verelim olsa hep ben veririm ama yok ,sizinde anneniz falan desin ne bilim canim benm yaaaofffffffff

offf allahim offff bugun kadar dert dinledimki ,ve okudumki ,kendimi utuyorum aceba ben iyimiyim diye, ama hic iyi degilim benim kimsenin bilmedigi dah buyuk dert var cik bakalim hangisin iciden cikcam ,ne bilim anam duyanin sonumu geliyo bu ne boyleee

sempatik cuma ve pazartesiyi anladımda çarşamba yarışması ne anacım

tamma canim yarin yazarim seni
dur bakalim kim birinci olcak yarin biz nekadr vermis olcaz
arada gelip yazarsin yine buraya yarisda oldugu nu unutma ok

kızlar yardım edin bana ben 17 yaşındayım ve 78 kiloyum temmuz ayına kadar 20 kilo vermek istiyorum, nedenini anlatayım size,eskiden benim gibi şişman olan bi kuzenim vardı hatta benden bile şişmandı ama o geçen sene zayıfladı ve çok güzel oldu bu yaz ki düğünlerde kısacık elbiseler giydi ama ben pantolon giymek zorunda kaldım kilolarım nedeniyle ama bu yazki düğünde bende onun gibi kısacık elbiseler giymek istiyorum yoksa psikolojim bozulacak yaa lütfen bana yardım edin =((

kıyamam ben sana.bende giymek istiyorum a.s.ama tam gelişme çağındasın kilon biraz fazla evet ama çok ağır bi diyet falan yapma sakın.benden sana tavsiye bi diyetisyene git mutlaka.bence ezbere bişey yapma.bizde burdan sana destek oluruz.tabi gene sen bilirsin

diyetisyene gittim ama bana aynen sizin gibi gelişme çağında olduğumu sadece aburcuburu kesmem gerektiğini bana bi diyet listesi veremeyeceğini söyledi ama ben zayıflamak istiyorum ben neden şişmanım yaa =((

diyetisyene gittim ama bana aynen sizin gibi gelişme çağında olduğumu sadece aburcuburu kesmem gerektiğini bana bi diyet listesi veremeyeceğini söyledi ama ben zayıflamak istiyorum ben neden şişmanım yaa =((

bak sana bir iki tavsiye vereyim müsade edersen.ilk olarak hergün en az yarım saat yürü.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su iç.ama içine bişey koymadan.beyaz ekmek yerine çavdar ekmeği ye.saat 7 den sora meyve dışında bişey yeme.bide sakın kendine ben şişmanın niye şişmanım deme.kendine olan inancını kırarsın sora.ilk olarak kendini beğen ve inan.neden sorgulamak problemini çözmez.tam tersi hevesini kırar.gel hergün buraya ne yediğini yaz arkadaşlarla neyi abarttığını beraber bulalım.birimiz bilmiyosak mutlaka bilen biri vardır.:dance:

offfff hastalandım bugün şimdi kilo vermişte çıkmam yarın ama önümüzdeki haftadan çok umutluyum

tamam, tsk ederim =)) a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…