- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.241
tamam canim sen bu aksam yaz ben yazim yarin seni
cunku yarin aksama duzenlemis olurum ok
kızlar yardım edin bana ben 17 yaşındayım ve 78 kiloyum temmuz ayına kadar 20 kilo vermek istiyorum, nedenini anlatayım size,eskiden benim gibi şişman olan bi kuzenim vardı hatta benden bile şişmandı ama o geçen sene zayıfladı ve çok güzel oldu bu yaz ki düğünlerde kısacık elbiseler giydi ama ben pantolon giymek zorunda kaldım kilolarım nedeniyle ama bu yazki düğünde bende onun gibi kısacık elbiseler giymek istiyorum yoksa psikolojim bozulacak yaa lütfen bana yardım edin =((
kızlar bir şey diyeceğim ama kızmak yok tamam mı
diyetisyene gittim ama bana aynen sizin gibi gelişme çağında olduğumu sadece aburcuburu kesmem gerektiğini bana bi diyet listesi veremeyeceğini söyledi ama ben zayıflamak istiyorum ben neden şişmanım yaa =((
yok özlemcim 62 oldum :dance:
valla bravo çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallahsositososito:teytey:
bak sana bir iki tavsiye vereyim müsade edersen.ilk olarak hergün en az yarım saat yürü.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su iç.ama içine bişey koymadan.beyaz ekmek yerine çavdar ekmeği ye.saat 7 den sora meyve dışında bişey yeme.bide sakın kendine ben şişmanın niye şişmanım deme.kendine olan inancını kırarsın sora.ilk olarak kendini beğen ve inan.neden sorgulamak problemini çözmez.tam tersi hevesini kırar.gel hergün buraya ne yediğini yaz arkadaşlarla neyi abarttığını beraber bulalım.birimiz bilmiyosak mutlaka bilen biri vardır.:dance:
tamam, tsk ederim =)) a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?