- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.281
kızlar yardım edin bana ben 17 yaşındayım ve 78 kiloyum temmuz ayına kadar 20 kilo vermek istiyorum, nedenini anlatayım size,eskiden benim gibi şişman olan bi kuzenim vardı hatta benden bile şişmandı ama o geçen sene zayıfladı ve çok güzel oldu bu yaz ki düğünlerde kısacık elbiseler giydi ama ben pantolon giymek zorunda kaldım kilolarım nedeniyle ama bu yazki düğünde bende onun gibi kısacık elbiseler giymek istiyorum yoksa psikolojim bozulacak yaa lütfen bana yardım edin =((
yok özlemcim 62 oldum :dance:
offfff hastalandım bugün şimdi kilo vermişte çıkmam yarın ama önümüzdeki haftadan çok umutluyum
ne tesadüf bende regl oldum akşam ama regl döneminde kiraz sapı suyu iyi geliyo içersen şişlğin iniyo ve kanamayı etkilemiyo
yapılışı 1 tutam kirz sapını 3 brdk suda 5 dk kaynatıyon sabah aç karnına her gün 1 brdk içiyon üç gündnen fazla kalırsa içme yenisini kaynat dolapta muhafaza ediyon ben denedim süper bişi
Kızlar bende cuma günü tartıldım sevinç çığlıkları attım 58 kılo olmuşum diye nasıl mutluydum anlatamam cumartesi günüde 58 dim ama malesef dün akşam bir tartıldım 60 kılo olmuşum şok geçirdim resmen ağlıyacaktım sinirimden sabah tartıldığımda ise 59 kılo olmuştum bu kadar dengesiz bir kılo artımı azalımı olurmu ya
kızlar internet yotu sbh yazamadım kilomu zaten sbh 4 e kdr oturdum uykum yoktu 12 de uyandım kilom 56 ekleyin yeni yarıştada varım ama kilo kaybı olmaz artık bende bu hafta
Keşke hafta sonu fazla kaçırmasaydım kendıme çok kızdım ama malesef oldu
hacercim, yazına da fotoğraflarına da bayıldım.tek kelimeyle süpersin...
fıstığım süpersin kocam pc ye darbe indirdi yazamadım yanıt sonra kıskandı cvp yazmadı diye düşünme hehehehe:jeyyar:
seni ne yazcam ,kilondan fazlasii dusmusunya
bizi catlatmak icinmi girecen aramiza:dilcikar:
gicik nasilda guluyo suna bak :roflol:
tebrikler canimda ,sen suanki halinden memnunsan cokta kilo verme bence ,kilonu koru ,alah koruusn vericem diye sagliktan olma yeter bukadar tamam canim
tabi kendin bilirsin ama alma sakin borle sirin fistik gibisin ,sevgilinin eline koluna gel canim kemil olmasin hepdelikafadulden
26 ocak ve 2 subat arasi diyet yarismasinin sonuclari
sympathique............................59......... ................58 (1 kilo vermis):sm_cool:
mehay.....................................60.5.... ..................belli degil
myocean76..............................57......... ................56 (1 kilo vermis):sm_cool:
dimplehawk..............................61.4...... ................61,3 (100 gr vermis):dilcikar:
whitehall..................................72..... ....................72 ( kilo verememis):1no2:
adasu .....................................73........... .............72.3 (700 gr vermis):dance:
periza......................................83.6.. ...................81.8 (1.8 kilo vermis):hooray:
kuzuzuzumbambino..................73.............. ..........72.4 (600 gr vermis):dance:
aSkiTo.....................................78.6... ................... belli degil
GökyüzündeDans......................60............ ............59 (1 kilo vermis):sm_cool:
moonserose0.............................61.7...... ..............61 (700 gr vermis):dance:
cimcime81................................103.1.... ...............101,7 (1.4 kilo vermis):lepi:
beterbocuk................................64.5.... ..................belli degil
kilo veren arkadaslar hepinizi tebrik ederim a.s.
teşekkürler bitanemmm Şeniz
anladım ben özlemcim :jeyyar:
ay deli kız yaaa kaydirigubbakcemile3 yok artık vermek için uğraşmıyorum hayatım, yeter bu kadar kaydirigubbakcemile2
iyi haftalar herkese şirinelerim kilo verenleri tebrik ederim a.s.
çok mutlu oldum bu tabloya yaa,kilo vermişiz birçoğumuz ,en güzelide kimse gr bile almamış :teytey::teytey::teytey:
eeee dogruya dogru dimiiii yaniii hep aramizda ol hepde kilonu koru fistikim benimcokacimcoookbiliyonmu gene regl oldum karnim yine cok kotu agriyo uffff(
evet canimya gercekten herkese tebrikler 2 haftadir genelde herkes kilo veriyo hic almiyo
hadi insallah hep boyle devam edelim ne guzel motive oluyo dimi
ay kıyamam ben sanaaaaaaa :teselli:
benim de bitmek üzere regl.im
inşallah çok ağrımadan geçer bitanem Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?