• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben kilomu bildiriyorum,yarından itibaren yokum .diğer haftalar için arkadaştan falan arada girip bildirmeye çalışırım.şu an ki kilom 81.8.eklerseniz sevinirim.hepinize sevgiler...

offfff hastalandım bugün şimdi kilo vermişte çıkmam yarın ama önümüzdeki haftadan çok umutluyum

ne tesadüf bende regl oldum akşam ama regl döneminde kiraz sapı suyu iyi geliyo içersen şişlğin iniyo ve kanamayı etkilemiyo
yapılışı 1 tutam kirz sapını 3 brdk suda 5 dk kaynatıyon sabah aç karnına her gün 1 brdk içiyon üç gündnen fazla kalırsa içme yenisini kaynat dolapta muhafaza ediyon ben denedim süper bişi

ne tesadüf bende regl oldum akşam ama regl döneminde kiraz sapı suyu iyi geliyo içersen şişlğin iniyo ve kanamayı etkilemiyo
yapılışı 1 tutam kirz sapını 3 brdk suda 5 dk kaynatıyon sabah aç karnına her gün 1 brdk içiyon üç gündnen fazla kalırsa içme yenisini kaynat dolapta muhafaza ediyon ben denedim süper bişi[/QUOTçok saolasın canım ya.hemen alıyım yarın sabah bari.işe yarar bende de inşallah

herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııın:teytey::teytey:.kilosunu ilk bildren benim galiba:)101,7 :lepi::lepi::dance:bugün giremeyebilirim akşama kadar.herkese sevgiler.a.s.......

günaydın kızlar,bende tam 61 kg olmuşum,yani 700 gr vermişim . az ama hiç verememekden iyidir .hepinize öpücükler

hayırdır şekerim neden hazımsızlık problemi yaşıyorsun, yoksa yediklerindenmi ?

nedense haftasonları hep bu problemi yaşıyorum :bbo:
haftaiçi masamın üstünde sürahi devamlı su içerim. a.s
haftasonu pek içemiyorum ve biraz daha katı besleniliyor. ayrıca yemek saatleri de düzensiz oluyor :1no2:
bundan olsa gerek cnm :delphin:

nedense haftasonları hep bu problemi yaşıyorum :bbo:
haftaiçi masamın üstünde sürahi devamlı su içerim. a.s
haftasonu pek içemiyorum ve biraz daha katı besleniliyor. ayrıca yemek saatleri de düzensiz oluyor :1no2:
bundan olsa gerek cnm :delphin:

heee anladım şekerim,ben1,5 lt lik su şişelerini evde her odaya koyuyorum gözümün önünde olsun diye,günde 2 şişede bitiriyorum hemen hemen ,sanada tavsiye ederim

26 ocak ve 2 subat arasi diyet yarismasinin sonuclari

sympathique............................59.........................58 ( 1 kilo vermis):sm_cool:

mehay.....................................60.5......................belli degil

myocean76..............................57.........................belli degil

dimplehawk..............................61.4......................61,3 (100 gr vermis):dilcikar:

whitehall..................................72.........................72 ( kilo verememis):çok üzgünüm:

adasu .....................................73........................72.3 (700 gr vermis):dance:

periza......................................83.6.....................81.8 (1.8 kilo vermis):hooray:

kuzuzuzumbambino..................73........................72.4 (600 gr vermis):dance:

aSkiTo.....................................78.6...................... belli degil

GökyüzündeDans......................60........................59 (1 kilo vermis):sm_cool:

moonserose0.............................61.7....................61 (700 gr vermis):dance:

cimcime81................................103.1...................101,7 (1.4 kilo vermis):lepi:

beterbocuk................................64.5......................belli degil

Back
X