- Konu Sahibi lightcola fun
- #2.221
olurmu haytım benim için zevk yardımcı olabildiysem ne mutlu bana niçin burdayız birbirimize destek olmak için sende yorma kendini fazla yavaş yavaş yap mucks
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olurmu haytım benim için zevk yardımcı olabildiysem ne mutlu bana niçin burdayız birbirimize destek olmak için sende yorma kendini fazla yavaş yavaş yap mucks
ha diya
kendi basinami verdin yarismalarla falanmi
tebrikler cnim nekadadarda nekadr kilo verdin darisi bize insallah
ayy evlenen bir pişman evlenmeyen bir pişman :roflol:
dietisyene gittim ya yarışmalara katılmak istiodum aslında ama nasıl katılınıyo bilmiorum 5 kilo verdim
kaç kilydun canım.hedef kilon kaç
dietisyene gittim ya yarışmalara katılmak istiodum aslında ama nasıl katılınıyo bilmiorum 5 kilo verdim
sempatik şu kilo verme yarışmasına benim adımı da yazarmısın
sanırım pazartesi kilo bildirimi yapılıyor
63 tüm şuan 58im doktor daha fazla zayıflamana gerek yok dedim ama ben 53 olmak istiorum ki bi daha 60lara dönüşüm zor olsun
canim cokmu kilon varda diyetisyene gitmek istedin veya kendi basina vermiyomuydun
biz kendi basimiza vermeye calsiyoruz
yarismada ,kendi ramaizda pazartesiden pazartesiye yapiyoruz, iste o un gelip kilo bildirimi yapiyosun ,1.2.ve 3. kim olmus onu seciyoruz, yarisma ile daha iyi motive olunuyo
yarin biz kilomuzu bildircez bundan onceki sayfada liste var bak
katimak istiyosan yarin gel o anki kilonu yaz ben ekleyim seni ok canim
boy kac senin
1.65 cnm
tamam canim kalaninda artik insallah burda bizlerle verirsin suan ayni kilodayiz ,sen yinede yarin sabah bildirimini yap ok unutmayim ben
evet canim kendi aramizda pazartesiden pazartesiye yapiyoruz sanirim sen diger yarismalardda varsin ama gunler farkli degilmi ben gibi
yarin gel yaz kilonu tamam canim senide ekleyim
sen iddialisin birinci falan olursun keisn
yalnız ben işyerinde nete giremeyebilirim bu akşam ya da yarın akşam yapsam olmaz mı
evet ben 8. takımdayım canım..ama yarımanın fazlası göz çıkarmaz kilo çıkarır bedendendelikafadulden
sağol canım benim iddilıyım evet çünkü bıktım artık kilolu olmaktan artık..54 kiloydum hamilelikten önce ve sonrası çok acı oldu işte
sen kac senelik evlisinki
neden istemiyo ,herkesinki bi dert iste canim
annesini yanliz falanmi kaliyo babsida varmi, bu cok kisinin basinda ailesine para vermek
bilmiyorum ben yanlarindayim suan ama ayri olsam isterlermi istemezlermi bilmiyorum
bende diyorumki evim ayrii olsunda yardim etsin ogulu
dedigin gibi ,tek bi cocuk ilgileniyo oda bizim sansimizda, bnunda 3 cocugu var ,kizi evli bu eve karisirken hic yardim etmez
diger ogluda suan bu evde esinden bosandi ,baska yabanci biriyle cikiyo ,urda kaliyo onun icin hava hoc 1 snedir bu evde saolsun daha 1 ekmek almadi birak kira su bu yatar gider
oysa biz bu ev icin calsiriz kirasi yiyecek su bu bizden
amannn canimya herkesde var bi dert
ne yapcak esin gondercekmi peki para, eee erkeklarde kiyamaz anaya ,gonderir neolcak