Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olurmu haytım benim için zevk yardımcı olabildiysem ne mutlu bana niçin burdayız birbirimize destek olmak için sende yorma kendini fazla yavaş yavaş yap mucks

sempatik şu kilo verme yarışmasına benim adımı da yazarmısın
sanırım pazartesi kilo bildirimi yapılıyor

dietisyene gittim ya yarışmalara katılmak istiodum aslında ama nasıl katılınıyo bilmiorum 5 kilo verdim

canim cokmu kilon varda diyetisyene gitmek istedin veya kendi basina vermiyomuydun
biz kendi basimiza vermeye calsiyoruz
yarismada ,kendi ramaizda pazartesiden pazartesiye yapiyoruz, iste o un gelip kilo bildirimi yapiyosun ,1.2.ve 3. kim olmus onu seciyoruz, yarisma ile daha iyi motive olunuyo
yarin biz kilomuzu bildircez bundan onceki sayfada liste var bak
katimak istiyosan yarin gel o anki kilonu yaz ben ekleyim seni ok canim

sempatik şu kilo verme yarışmasına benim adımı da yazarmısın
sanırım pazartesi kilo bildirimi yapılıyor

evet canim kendi aramizda pazartesiden pazartesiye yapiyoruz sanirim sen diger yarismalardda varsin ama gunler farkli degilmi ben gibi
yarin gel yaz kilonu tamam canim senide ekleyim
sen iddialisin birinci falan olursun keisn

ya aslında çok kilolu olduğum için deil kendim yapınca bırakıorum devam etmiodum hrkeste dalga geçiodu h.içi başlıosun h.sonu bırakıosun die bende diyetisyene gittim evt katılmak istiorum:)
l

evet canim kendi aramizda pazartesiden pazartesiye yapiyoruz sanirim sen diger yarismalardda varsin ama gunler farkli degilmi ben gibi
yarin gel yaz kilonu tamam canim senide ekleyim
sen iddialisin birinci falan olursun keisn

evet ben 8. takımdayım canım..ama yarımanın fazlası göz çıkarmaz kilo çıkarır bedendendelikafadulden
sağol canım benim iddilıyım evet çünkü bıktım artık kilolu olmaktan artık..54 kiloydum hamilelikten önce ve sonrası çok acı oldu işte

ayni bende sein gibiyim kiz hatta 3 yarismam var cuma, carsamba, pazartesi delikafadulden
evet daha iyi moive olunuyo
uf canim ya baya zayifmisinya sen ,benim bebek yok hamle falan kalirsam diye vermek istiyorum
sen baya azimlisin cok az kalmiski zaten sana

canım benim çok doru söylüyosun.bugüne kadar zaten hep etti annesine yardım maddi anlamda kızdığım şey o diil.tabiki edicek.ama ben şu an çok büyük bi maddi sıkıntı içindeyim.eşim birine iş yaptı ve adamlar dolandırıp kaçtı.ben nerden arttırsamda borç bitse diye bakarken o annesine sıkışığım anne diyemiyo.tamam hallederiz alan diyo ama kızıyorum.ben iyice sıkıntı çekemem annesine para lazım diye.abimlerle konuşurum dedi neyseki.tek çocuk olsa gene ses çıkarmıycam.aa ben onun için fedakarlık yapıp bişeylere katlanırken .ondan biraz düşünce istiyorum.bu arada 5 senelik evliyiz.alttan alan tafar hep ben oluyorum.azıcık da pofpoflanmak benimde hakkım.bak bugün pazar kaç gündür evdeyim.fuzuli masraf olamsın diye gene çıkmadım dışarı.ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.evlendiğimizden beri hep borç hep borç.geçen sefer annesinin evine gittim 2 sene kaldım.kurulu düzenimi bozdum. ama bu sefer hepsine söyledim.asla olmaz böyle bişey ben annesinn evinde oturmak için evlenmedim bu adamla...kızıyorum ama sevgi var işin ucunda bişeyde yapamıyorum.allah yardımcım olsun sabır versin ne diyim ben.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…