- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #2.041
bak şuna yaaa,niye kahvaltı yapmadın sen bakemklava: en önemli öğünken kahvaltı aksatma şekerim , biraz annen gibi oldu sanırım ama kahvaltı yapmadım diyince dayanamadım
hacercim ben sinameki kullanıyorum hemde birkaç yıldır.belki duymuşsunuzdur alışkanlık yaptığını üstelik ishal -sancı da var ama ihtiyaçtan dolayı bile bile kullanıyorum.zaten barsak problemim de var iki yıldır kolonoskopi yaptırıyorum.şu hint yağını kaç gün ve nasıl kullandığını detaylı yazarmısın canım zahmet olmazsa.cevap kısa sürede gelirse iyi olur çünkü bugün yarın internetimiz kapanacak artık ne zaman bağlatırız bilemiyorum hele bi taşınalım belli olur inş.sizlerden çok ayrı kalmam:1hug::asigim:kızlar size nacizane bir önerim var
eğer bağırsak düzensizliği çekiyorsanız tabi..
benim bağırsaklarım çok düzensiz, 3-4-5 günde bir çıkardım tuvalete anca
bir yerde okudum ve uyguladım 2 haftadır her gün tuvalete çıkabiliyorum çok şükür çok rahatladım
ne yaptığıma gelince :
saçlarımız için kullandığımız hint yağından 1 tatlı kaşığı kadar içtim ve sonrasında da bol bol su içtim
o günden beri 2 hafta oldu çok rahatladım, her gün normal bir şekilde tuvalete çıkıyorum
kesinlikle ishal ya da gaz gibi olumsuz etkileri olmadı
paylaşmak istedim sizinle :lepi:
selam kizlar nasilsiniz???ben bu aralar biraz rahatsizim cok fazla ugrayamayabilirim..kendinize iyi bakin..opuldunuz..
selam kizlar nasilsiniz???ben bu aralar biraz rahatsizim cok fazla ugrayamayabilirim..kendinize iyi bakin..opuldunuz..
aslında kızlar batmaktan değil beni üzmüşken bu kadar rahat davranması zoruma gidiyo dün gece güzel bi dille konuştum böyle olmaz bana danışmadan aldığın karalar beni üzüyo neyim ben dedim o zaman bi ara yarım ağız kusura bakma haksızım dedi bak böyle sürdürürsen hep beni üzersin dedim bende kadın erkek eşitlği yok benim dörtdörtlük olmamı bekliyosun fln dedi bende dört dörtlük olmanla alkası yok hiç birşeyini benle paylaşmıyosun aynı evde yaşayan iki insan gibiyiz sadece dedim 6 aydır değişmesini bekleyerek susuyordum zaten ama heop kendi kendim i yiyodum bunları anlattım hadi gel seni bi sarayım dedim oesnade değişçenmi diye sordum bilmiyorum dedi bende sen değişene kadar böyle sürdürücem dedim çok umrumda dedi arkasını döndü yattı ben sürdürmeye karalıym birzda o üzülsün değişmezse ben üzülücem niye evliyiz diye bende sevmediği şeyleri yapıyom kendimi değiştiriyom
ondan istediğim tek şey sır küpü olmasın yaptıklarını başkalarından duycağıma ondan duymak haksızmıyım
oda içilmez ki yaa yasakkelime
ben bi kere denimm dedim yok olmadı çıkarıyodum nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?