• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

whitehall unutulur musun sen hiç geçmiş olsun hayatım kızlar sizler nasılsınız periza şekerim çok sağol ben bgn öğlen 4 sıkım mercimek köftesi az ekmek turşu yedim
eve geldim 4 parça haşlanmış et yedim
sanki dünyayı yemişim gibi midem coştu
şimdi yeşil çayımı içiyom artık bişi yemem sanırım
sizler ne yaptınız diyeti bozan varmı

ye güzelim cokacimcoookşifalar olsun.yede kendine iyi bak hastalanırsın sonra bizi de üzersinsenağlama:1hug:a.s.

bazen keşke hastalansam yatklara düşsem beni ne kadar yıpratığını farkeder mi diye düşünüyom ama olan yine bana olur ooooooooooooffffffffffff dünyayı üstümde taşıyom sanki çok yoruldum ve bıktım

ah ah hcr bacım nerde anlayan içerde maç izliyo dizimi açmıştım kumandayı istedi verdim acaba geçekten beni önemsemiyo mu buralarda geziniyom bende ya çıldırıcam sanki yetr artık diye yangın var imdat diye çığlık atasım var haketten tükendim bittiğimi hisediyom ağır arık taşımıyo bünyem üzüntüyü akşmda bişiler daha canımı sıktı ne yapçam ben ya gidesim var hiç kimsyi hiç birşeyi gözüm görmüyo gitsem kaç kişi üzülürki

özlem canım eşinin hep sana inat bişiler yaptığını düşünerek yaşayamazsın sonra çok üst üste birirkir ve nefes alamazsın..böyle yapma..her evde böyledir genelde kumanda hakimiyeti beylerindir boşver seyretsin sıkma canını bu kadar...sana yazık

oofff bakıyorum herkes dertLi ya ben de bu diyet işinden dertliyim :çok üzgünüm: bir türlü olmuyo tam kararlıyım diyorum içimden gelen sesi dinleyip bozuyorum sonra maLum pişmanLıkLar.... bakalım yoluna koymak zorundayım bir şekilde ama bu haftayı ve önümüzdeki haftayı kesinlikle spor yaparak geçircem gamyoncuiremsu

yağsız makarnayla cacık yemeyi düşünüyorum öğlede ama az yerim yani fazla kalorisi olur mu ki yağsız makarnanın fisfisfis

şekerim 100 gr haşlanmış makarna 85 kcal dir.makarnanın paketinde pişmemiş 500 gr olduğuna göre sen hesapla işde ne kadar sana fazla gelir ona göre ye istersen

herkese günaydın kıslar bir haftalık aradan sonra işallah eski hırsla yoluma devam edeceğim ama beni baştan çıkartmaya çalışanları görüyorum pastalar falan noluyo kıslar bu arada özlem cim allahtan güzel şeyler iste adamın her yaptığı batıyo bu aralar sana tatil yaramayacak

herkese günaydın kıslar bir haftalık aradan sonra işallah eski hırsla yoluma devam edeceğim ama beni baştan çıkartmaya çalışanları görüyorum pastalar falan noluyo kıslar bu arada özlem cim allahtan güzel şeyler iste adamın her yaptığı batıyo bu aralar sana tatil yaramayacak

günaydın , inşallah devam edeceksin aynı hırsla çünkü o pastalar azmin ödülü şekerim.valla öyle motive ediyorki insanı pastalar yemiş kadar oldum resmini görünce :icecream:

valla doğru ama ben kendimi ödüllendiriyorum:utangac:

durup dururken ödüllendiriyorsan kötü fena :tomato: ben kafaya koydum valla şimdilik resimlerini bile haketmek yetiyor bana ama 60 kg ın altına düşünce gerçek ödülü vereceğim kendime ; kitkat :dance:

günaydın arkadaşlarrrr :1hug:

dün neler yedimmm bi bakalımm :kahve:
sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay her zamanki gibi
ara: yarım sb. süt+bikaç kurukayısı
ara:nescafe
öğlen:çorba+bikaç kaşık patates yemeği+1 dilim kepekli ekmek
ara: yarım sb. süt+3 diyet bisküvi
ara: portakal
akşam: fasülye+az yoğurt
işte bunlarr :1rolleyes:

günaydın arkadaşlarrrr :1hug:

dün neler yedimmm bi bakalımm :kahve:
sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay her zamanki gibi
ara: yarım sb. süt+bikaç kurukayısı
ara:nescafe
öğlen:çorba+bikaç kaşık patates yemeği+1 dilim kepekli ekmek
ara: yarım sb. süt+3 diyet bisküvi
ara: portakal
akşam: fasülye+az yoğurt
işte bunlarr :1rolleyes:

dikkat ettimde hep aynı şeyler yiyorsun bu metabolizmanı yavaşlatır arada değiştir :1hug:

gunaydin kizlar nasilsiniz bakem bugun
ben daha kahvalti yapmadim ,simdi yicem
dun aksam fazla kacirdim onu bugun toparlamam gerek
masallah baya kaynatmisiniz ,ne cene var sizde :)

kahvaltı yapmadım bulaşık yıkadım sırf kalori yakmak için birde ip atladım kaydirigubbakcemile2

bak şuna yaaa,niye kahvaltı yapmadın sen bakem :oklava: en önemli öğünken kahvaltı aksatma şekerim , biraz annen gibi oldu sanırım ama kahvaltı yapmadım diyince dayanamadım

aslında kızlar batmaktan değil beni üzmüşken bu kadar rahat davranması zoruma gidiyo dün gece güzel bi dille konuştum böyle olmaz bana danışmadan aldığın karalar beni üzüyo neyim ben dedim o zaman bi ara yarım ağız kusura bakma haksızım dedi bak böyle sürdürürsen hep beni üzersin dedim bende kadın erkek eşitlği yok benim dörtdörtlük olmamı bekliyosun fln dedi bende dört dörtlük olmanla alkası yok hiç birşeyini benle paylaşmıyosun aynı evde yaşayan iki insan gibiyiz sadece dedim 6 aydır değişmesini bekleyerek susuyordum zaten ama heop kendi kendim i yiyodum bunları anlattım hadi gel seni bi sarayım dedim oesnade değişçenmi diye sordum bilmiyorum dedi bende sen değişene kadar böyle sürdürücem dedim çok umrumda dedi arkasını döndü yattı ben sürdürmeye karalıym birzda o üzülsün değişmezse ben üzülücem niye evliyiz diye bende sevmediği şeyleri yapıyom kendimi değiştiriyom
ondan istediğim tek şey sır küpü olmasın yaptıklarını başkalarından duycağıma ondan duymak haksızmıyım

Back
X