Alkalı suyun tadı hiçte iyi degil
Ey zayıflık senin için nelere katlanıyoruz
AynennYeyip yeyip kilo almayanlarrr... Diyet nasıl yapılır daha onu bile bilmeyenler... Yemek yerken vicdan azabı duymayanlar...
Ah bilseler ne şanslılar
Aleyküm selam canım hosgeldinizS.aleykümben de 1 buçuk aydır diyetteyim. 87'den 77e indim. Dukan diyeti yapıyorum bilenler vardır. Bu topiği çok sevdim. Samimiyetiniz çok hoşuma gitti. 
Hoşbulduk. Teşekkür ederim. İlaçla zayıflama kadar kötüsü yok gerçekten. Bedenimize yazıkAleyküm selam canım hosgeldinizövgü dolu sözler için teşekkür ederim
Kapımız ilaçla zayıflama hariç tüm zayıflama yöntemlerine açık
Bunla ilgili bi anım var benim...Birgün kilo yüzünde o kadar bunalmışımki yine kilo vermelesin diyen bir doktor dönüşüm ilaçlarımı almak için bir rastgele bir eczaneye girdim sıkıntıdan eczacıya" kilo vemek için bir ilaçınız var mı ?"diye sordum gözüm hiç birsey görmüyor sadece sıktılı ve çaresizim adam koca göbeğini göstererek "sence öyle bir ilaç olsa ben kullanmazmıyım? "dedi tabi ben kızardım bozardım.adam " öyle bir ilaç olsa önce ben kullanırdım böyle bir ilaç yok malesef ortada dönen o ilaçların hepsi zehir ve para tuzağı"dediHoşbulduk. Teşekkür ederim. İlaçla zayıflama kadar kötüsü yok gerçekten. Bedenimize yazık
Aynen öyle ben zayıflamaya tek başına yemek içmekle olacagınıda sanmıyorum asıl herşey biraz klasik olacak ama herşey beyinde başlıyor onu inandırırsak ve alta oluşan yanlış olumlamalardan kurtulup temizlersek herşey diyetle birlikte yoluna giriyoradamı gözümde canlandırdım resmen. Asla mucizevi bir şey yok hemen zayıflatacak. Kiloları birden mi aldık ki birden verelim bu arada isminiz çok hoş
Evet Farsça baş tacı demek. Çok severim bu ismiAynen öyle ben zayıflamaya tek başına yemek içmekle olacagınıda sanmıyorum asıl herşey biraz klasik olacak ama herşey beyinde başlıyor onu inandırırsak ve alta oluşan yanlış olumlamalardan kurtulup temizlersek herşey diyetle birlikte yoluna giriyorçok téşekkür ederim bende çok seviyorum anlamı taç.baş taçı demek
Bir süredir beyinle iligi okuyorum gercekten inanılmaz bir makina taşıyoruz insanoğlu bu makinenin önününe gecemedi elimizde böyle bir tasarım harikası var ve biz kullanmayı malesefki bilmiyoruz....Evet Farsça baş tacı demek. Çok severim bu ismihiç de klasik değil en doğrusu beyinde bitmeyince eskiye dönmek kaçınılmaz
Bir haftada çok güzel bir sonuç tebrik ederim Gelelim bir haftanın kilo sonucuna
diyetisyenin tartısıya benim tartım aynı sonuçu veriyor
Başlangıç 97.800 bugün 95.300
Eger yanilmadıysa 2500 kilo verdim bir haftada
Bu haftayı değerlendirirsek çokta iç açıçı degildi ama tartı öyle demedi herşeye rağmen güzel bir sonuç
Sağol canımBir haftada çok güzel bir sonuç tebrik ederim 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?