ahh ahh bende bi kac gundur saglikli beslenip kilo veriyodum ki rehavete kapilip menu disina ciktim .pismanlik mi ? alasi ama kaldigimiz yerden devam etmek en dogrusu... kolay gelsin bize...Buaraya her günkü çoşkuyla gelip yine menümü yazmak isterdim ama bugün olmadı.
İçimdeki çoşkuyu bogazıma düğümleyen kaçamaklar sıra sıra dizilmiş bogazımda duruyor sanki yaşadığım pişmanlık canlı balık yutmuş gibi içimde kıpırdıyor
Yaşanan bu olayın arkasından battı balık yan gitti demek sadece şu anı kurtarmak olurdu ben balıklarım enginlerde yüzmeli batacak sularda değil ....
Unutum herşeyi bitti gitti yarın herşeye yeniden başlıyorum
Hayat ne zaman tek bir cizgide ilerlerki azıçık sapmak lazım belkide işte o zaman yaşadığın pişmanlık teçrübeye dönüşsünahh ahh bende bi kac gundur saglikli beslenip kilo veriyodum ki rehavete kapilip menu disina ciktim .pismanlik mi ? alasi ama kaldigimiz yerden devam etmek en dogrusu... kolay gelsin bize...
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Merhaba... Siteye bugün üye oldum. Hemen birkaç başlığa cevap yazdım. Sizim sayfanızı en başından sonuna kadar okudum. çok hoşuma gitti. Tam bana göre dedim. 100 kilonun üzerindeyim. Son bir yıldır diyet yapıyorum. Veriyorum alıyorum. psikolojiyi bozdum. Yeme krizleri çok fenaydı. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Sonunda doktora gittim. Ya biyolojimde bir sorun var yada psikolojimde dedim. Siz bir bakın olmazsa psikiyatriste gideceğim dedim. Adam güldü. sonuç insülin direnci.... şimdi son iki haftadır glukofen kullanıyorum. 850 mg'lık. Hem de günde iki tane.... yeme krizlerim tatlı krizlerim gitti. İlacın yan etkileri çok zorladı. Hala zaman zaman başım dönüyor. Ama doktor dayanacaksın dedi. Dayanıyorum. Diyet listeme de uyuyorum. Ama çok hızlı kilo vermiyorum. Ancak bu hafta bir kilo vermişim. Ama buna da şükrediyorum. En azından yemekle kafayı bozmuyorum.
Size küçük bir tavsiye vereyim mi? Yaptığınız yada yapmak zorunda olduğunuz küçük kaçamaklardan sonra suçluluk hissetmeyin. Bu stresi tetikliyor stres yeme isteğini... sonuz yeme krizi... Bir hafta da iki buçuk kilo vermişsiniz. Bence çok çok iyi bir rakam... Kendinizle gurur duymalısınız. dışarıda yediğinin bir kaç köfte yüzünden yada ailenizle gideceğiniz piknik yüzünden motivasyonunuzu bozmayın. Anın tadını çıkarın. Piknikte börek yerseniz bile yürüyüş yapma fırsatınız olacak. Onu dengelersiniz.
Arada uğrarım... Yazılarınız çok hoşuma gitti.
Hangi yazıyı kuzumefsercim yazıyı bizimle paylaşsana kuzum
Burayı günlük olarak kullanayım yeni acalımgrubun adını insülün direncine direnenler olarak değiştirelim bence
çok dirençliyiz
Anladım pc gecersem koplayayım telden zor oluyor telefon link almıyor konuyu açtım kuzum diyet günlüklerinegrubun adını insülün direncine direnenler olarak değiştirelim bence
çok dirençliyiz
hemen implant yaptırmya gidiyorumDiş inplantı doğal olara diyet yaptırıyor
Kaçırma bu fırsatıhemen implant yaptırmya gidiyorum
Geçmiş olsun
Kendine inan sakin bu cümleleri kendi içinde bile kullanma :)off nasıl yaptınız ben neden yapamıyorum hala of of
Kendine inan sakin bu cümleleri kendi içinde bile kullanma :)
Ben diyetisyen listesiyle başladım yediklerime dikkat ederek devam ediyorum...
Ramazan benim için çok şükkür iyi bir detoks oldu...
Merhaba... Siteye bugün üye oldum. Hemen birkaç başlığa cevap yazdım. Sizim sayfanızı en başından sonuna kadar okudum. çok hoşuma gitti. Tam bana göre dedim. 100 kilonun üzerindeyim. Son bir yıldır diyet yapıyorum. Veriyorum alıyorum. psikolojiyi bozdum. Yeme krizleri çok fenaydı. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Sonunda doktora gittim. Ya biyolojimde bir sorun var yada psikolojimde dedim. Siz bir bakın olmazsa psikiyatriste gideceğim dedim. Adam güldü. sonuç insülin direnci.... şimdi son iki haftadır glukofen kullanıyorum. 850 mg'lık. Hem de günde iki tane.... yeme krizlerim tatlı krizlerim gitti. İlacın yan etkileri çok zorladı. Hala zaman zaman başım dönüyor. Ama doktor dayanacaksın dedi. Dayanıyorum. Diyet listeme de uyuyorum. Ama çok hızlı kilo vermiyorum. Ancak bu hafta bir kilo vermişim. Ama buna da şükrediyorum. En azından yemekle kafayı bozmuyorum.
Size küçük bir tavsiye vereyim mi? Yaptığınız yada yapmak zorunda olduğunuz küçük kaçamaklardan sonra suçluluk hissetmeyin. Bu stresi tetikliyor stres yeme isteğini... sonuz yeme krizi... Bir hafta da iki buçuk kilo vermişsiniz. Bence çok çok iyi bir rakam... Kendinizle gurur duymalısınız. dışarıda yediğinin bir kaç köfte yüzünden yada ailenizle gideceğiniz piknik yüzünden motivasyonunuzu bozmayın. Anın tadını çıkarın. Piknikte börek yerseniz bile yürüyüş yapma fırsatınız olacak. Onu dengelersiniz.
Arada uğrarım... Yazılarınız çok hoşuma gitti.
Psikoloğa gitmedim. Açıkçası insülin direnci için hap kullanmaya başladığımdan beri yeme krizi yaşamıyorum. Kilo vermiyorum. Çünkü ramazan dolayısıyla iyi bir diyet ve spor yapamıyorum. Ama kilo da almıyorum. Yeme krizinin olmaması ve kilo almamam benim için şu an yeterli. bayramdan sonra kısa bir tatile çıkacağım. Tatil dönüşü diyetisyene yeniden gitmeyi ve sporla birleştirmeyi planlıyorum. Eğer o zaman yeniden yeme krizi yaşarsam psikoloğa giderim.psikologa gittiniz mi peki?ben dengeyi bulamadığım için 1 hafta güzel beslenmiştim sonra dünyaları yedim 2 haftadır geri aldım verdiğim kiloları..terapistede gidiyorum ne olacak böyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?