- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
Topigin hayirli olsun ins istediğin kg laya ulasirsin..aljali su tarifini verebilirmisin canim bende uyguluyorum yanlismi yapiyorum bir ogrenmek istiyorum...Malzemeleri buğün alırsam alkali su tarifide verdi onu yapacagim
Şu an dışardayım canım eve dönüşümde yazayımTopigin hayirli olsun ins istediğin kg laya ulasirsin..aljali su tarifini verebilirmisin canim bende uyguluyorum yanlismi yapiyorum bir ogrenmek istiyorum...
Canım dünkü sınır biraz mide bulatısı başdönmesi kalbim carptısı ile kaldı ben bunu birazda yorgunluğa bahane buldum dün bütün islerimi dışarı çıkmışken bitireyim dedim ondan çok dolandımAslında korkman da iyi olur ona göre önlem alırsın belki:) mesela ayaklarını sıcak tut, gaz yapan şeyler yeme birkaç gün. İnşallah senin bu kadarla sınırlı kalır.
GunaydinBitmeyenUmidim kusura bakma dün yorgunluk ele gecirdi beni akşam yapamadım bugün yaparım hata eğer vakitim olursa resimli atarım
Tamam canımGunaydin
Olur canim resminide tarifide yaz oluyymu :)))
Bende şeker ilaci kullaniyorum o bulanti kalp carpintisi sinir falann hep ilacin yan etkileri malesef ama zayifladikca o hastaliklar düzelir o ilacida birakirsinn..
Canım dünkü sınır biraz mide bulatısı başdönmesi kalbim carptısı ile kaldı ben bunu birazda yorgunluğa bahane buldum dün bütün islerimi dışarı çıkmışken bitireyim dedim ondan çok dolandım
Gazın babasını yedimKuru fasülye gaz felan yapmadı bende
Kuru fasulye miay neyse bir sey olmamıs sevindim canım birkaç gün sonra bu ufak tefek olan yan etkiler de gecer bunye alışınca.
Bende de dün bir sey olmadı. Ama suan sanki ishal olcak gibiyim. Bugun ikinci günü içcem kahvaltıdan sonra. İnşallah benimde böyle kalır da bu sefer devam edebilirim.
İştahsızlık yaptı mı sende?
Benim dünkü hissetiğim şeyse başdönmesi mide bulantısı biraz çarpıntı agız kuruluğu baş agrısı ama portakal sunu içince kendime geldim diyebilirim
Benim şuan midem bulanıyor dolasıyla iştahta kesildibu smeylide hiç sevmiyorum
Baķ bana doktor yemekten 20 25 dakkika arası ilacını al dedi sana bu uyarıyı yaptımı
merhaba kızlar ben de 78 kg yum..yeme bozukluğum yüzünden sanırım kesinlikle var terapiye başladım yine.durmadan bişeyler yiyorum.diyetisyene bile tonla para verdim şu meşhur ecenin diyetisyenine gittim ama yine işe yaramadı.listeye falan uyamıyorum..artık ne yapmam gerek onu o kadar iyi öğrendim ki kimseye ihtiyacım yok aslında..ama yine de sürekli bahane sürekli aynı kısır döngü.
bende matofin kullanıyorum bende kabızlık yaptı başdönmesi başagrısıda var midem bulanıyor ama alıştım galiba 10 gün oldu başlayalı
Ay hiç hatırlamıyorum canım ne dediğini. 1 sene oldu cunku unuttum, 1 senedir yatıyo hap evde
Tok karnına dediği aklımda sadece.
Ay ecenin diyetisyenini hiç beğenmiyordum ben ya ecenin yediklerinden anladıgım kadarıyla çoookk az veriyordu. O kadar az yesem zaten zayıflarım
Benimki de tam tersi ishal. 10 gündür kullanıyorsun iştahın nasıl?
evet aynen öyle az dan ziyade sürekli aynı şeyleri veriyor.seçenekler çok az..ve 700 lira verdim 2 görüşme için düşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?