• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤Zayıflama Kampı ❤

zaten önce kendimiz inanmalıyız kilo vereceğimize
bende her türlü bahane hazırdır herşeye bahanem bulunur.

Evdeyim çok şükkür
Kısa tatilim diyet konusunda çok iç açıçı geçmediysede iyi geldi :KK200:
Bugün hava değisikliği yüzünden biraz sersemim ama diyeti bozmadım bu saatte kadar :confused:

Bugünkü menüm
Sabah biraz geç kalktım
Elma sirkeli suyumla güne başladım
Kahvaltı
1 yumurta
1 k.k peynir
58 gr yufka ekmeği
Salatalık yeşil çay
Ara yapmadım öglen yemegiyle arası kısa olduğu için :KK16:
Öglen yemegi
1 kase şehriye çorbası
1 tabak yoğurtlu mantar
28gr yufka ekmegi
Ara 1 kivi 1 maden suyu
Akşam yemeği
1 kase şehriye çorbası
5 yemek kasıgı yoğurt
2 havuç rendesi maydanozla beraber
Et yemedim tatilde biraz fazla tükketim :KK12:
Akşam arasında süt var ama ben galiba icemiyecegim sersemlik halen devam ediyor çünkü:110:

Evelynn Evelynn canım ilaçın yan etkileri oldu muo_O
Bende tek zorlayan agız kuruluğu ve idrara çok sıkışarak çıkmam iştahsızlıkta var ama bu işime geliyor doğrusu :işsiz:

merhaba yazıları okudum bi alkali sıvıdan bahsetmişsiniz detay verebilr misiniz..nasıl hazırlıyosunuz ve de etkili mi

Evelynn Evelynn canım ilaçın yan etkileri oldu muo_O
Bende tek zorlayan agız kuruluğu ve idrara çok sıkışarak çıkmam iştahsızlıkta var ama bu işime geliyor doğrusu :işsiz:

Ayy cok sukur olmadı canım bu defa. Rahat gecti hala devam ediyorum. İç bırak iç bırak ilacın etkisini mi azalttım ne yaptım:KK48:
İştahsızlık yapmadı bende ya en cok istediğim şey halbuki :dondurma:

merhaba yazıları okudum bi alkali sıvıdan bahsetmişsiniz detay verebilr misiniz..nasıl hazırlıyosunuz ve de etkili mi
Canım diyetisyenimin verdiği bir tarif ,etkilerini gördüğünü hastalar olduģunu söyledi...
İngiliz karbonatı
Kök zencefil veya taze zencefil
Kabuk tarcın
Maydanoz sapı
Taze nane
Yeşil çay
Klorsuz su 1 buçuk 2 litere
Bunları akşamdan karıştırıyosun sabah gün icerisinde tüketiyorsun
Daha ben düzenli kullanmadım

selamlar hoşgelmişin
menüne bakarsak il dışından yufka mı gelmişşş
Hoşbuldum il dışında olduğum için evde ekmek yoktu markete gitmeye üşendim :eek: benim evimin karşısında yufaka açan küçük dükkan var kuzum beyaz ekmekten iyidir diye onu aldım :hamarat::KK19:

Back