Çok geçmiş olsun.ilaclarla düzene girer degerlerin merak etme.şeker ilacı sana daha kolay kilo verdirir.çevremdekilerin çoğu bu şekilde kilo verdi.yani insülin direnci çıktı.ilaçla hem zayıfladılar hem de iyileştiler.ben de cuma günü yeni bir diyetisyene başlıcam inşallah.Ben geldim
Diyetisyenden pek iyi haberlerle gelmedim malesef tahlilerim iyi degil kan değerlerim düşmüş,ünsilinim yüksek çıktı, b 12 düşük çıktı Diyetisyen beni dahiliye doktoruna yönlendirdi doktor şeker ilaçına başlatı
B 12 içinde iğne verdi
Diyetisyen tartı analizinde kilo 97.8 beden yaşım 51 cık1600 kalorilik bir diyet yazdı yarın ayrındıralıyla burda yazarım...
Biraz moralim bozulmadı değil....
Bakalım nasıl olacak.
Evet canım kilo düzenimide zaten ünsilin direnci bozduğunu söyledi doktor, benim genetik yatkınlığımda var ablama sordum ilacını düzenli al yoksa ileriside dahada zor dedi kendiside şeker hastası babam ve dayımdada vardı...Çok geçmiş olsun.ilaclarla düzene girer degerlerin merak etme.şeker ilacı sana daha kolay kilo verdirir.çevremdekilerin çoğu bu şekilde kilo verdi.yani insülin direnci çıktı.ilaçla hem zayıfladılar hem de iyileştiler.ben de cuma günü yeni bir diyetisyene başlıcam inşallah.
Çok sağol tatlım evet,ilaça bende başladım bugün. Doktor yeme bozukluğuna yardımcı olur dedi,sende ihmal etme ilaçlarını benim ablam başlarda önemsemeyip düzensiz kullandığı için şimdi daha zorluk cekiyor çok şükkür iğneye başlamadı daha hastalığın yan etkileri çok malesefGeçmiş olsun insülin direnci mi cikti bende ilaç kullanıyorum
Ben de yanlış yerlerde zaman harcadım,geç kaldım.burası pahali diye istememistim.daha fazlasini harcadim sagda solda.Evet canım kilo düzenimide zaten ünsilin direnci bozduğunu söyledi doktor, benim genetik yatkınlığımda var ablama sordum ilacını düzenli al yoksa ileriside dahada zor dedi kendiside şeker hastası babam ve dayımdada vardı...
Canım hiç geçiktirme ben biraz ihmal ettim inşallah hepberaber sağlıkla zayıflarız
Çok sağol tatlım evet,ilaça bende başladım bugün. Doktor yeme bozukluğuna yardımcı olur dedi,sende ihmal etme ilaçlarını benim ablam başlarda önemsemeyip düzensiz kullandığı için şimdi daha zorluk cekiyor çok şükkür iğneye başlamadı daha hastalığın yan etkileri çok malesef
Amin canım inşallahBen de yanlış yerlerde zaman harcadım,geç kaldım.burası pahali diye istememistim.daha fazlasini harcadim sagda solda.(( şimdi inşallah hallolacak.allah hepimize guç versin,kolaylık versin.
Sanada geçmiş olsun canım doktor zaten yan etkileri olduğunu söyledi şuanda bende geceden beri yan yetkilerini yaşıyorum ağız kurulugu ve sık idrara çıkmak gibi ama bünye alışınca bunlar ordadan kalkacak kuzum kullan sonra başına çok iş açarsın ünsilin iğnelerile yaşayanlar var unutma zaten kilo verirsek inşallah ünsilinde peşimizi bırakır herzaman beklerim birlikten güç dogar zatenKolay gelsin canım.
İlaç bana da verilmişti insülin direnci için ama 3 günden fazla kullanamadım bir türlü ben. Yan etkileri öyle zorladı kiBugün ilaç kullanmaya yeniden başlıcam seninle birlikte. Senden güç alırım belki
Sanada geçmiş olsun canım doktor zaten yan etkileri olduğunu söyledi şuanda bende geceden beri yan yetkilerini yaşıyorum ağız kurulugu ve sık idrara çıkmak gibi ama bünye alışınca bunlar ordadan kalkacak kuzum kullan sonra başına çok iş açarsın ünsilin iğnelerile yaşayanlar var unutma zaten kilo verirsek inşallah ünsilinde peşimizi bırakır herzaman beklerim birlikten güç dogar zaten
Beni en cok zorlayan yan etkisi karnıma sancı girmesi oldu. 2 defa denedim ikisinde de gece uykumdan titreyerek ve kıvranarak uyandım. Karnıma sıcak su koyarak falan geçti. Sanırım gaz sıkısması gibi bir sey yapıyor. Seninki glifor mu?
Aynı ilaç canım doktor karın agrısı dedi bende olmadı daha doğrusu şuan regliyim belki hissetmedim gibi ama normal bir sancı yanı regli sancısı gibi şuan
Tekrar sorsaydın belki ilacı değiştirirdi eger gaz sıkışması ise biberiyi cayı gün içinde kullan belki azaltır diye düşündüm şimdi
Şu anda yok böyle bir durum ben tam aldım 850 mg kullanıyorum bence senin semtomların çok fazla bunu dikkate al başka hekime görün çok gecmiş olsunBenim şöyle oluyor. İlk gün ağzımda metalik bir tat iştahsızlık gibi baslıyor. İkinci gün ishale ceviriyor. 3.günün gecesi sancılar baslıyor.
İlacı değiştirmedi zaten yarımla başlatıyorum dedi.
Ay inşallah bu sefer başarırım denicem biberiyeyi.
Şu anda yok böyle bir durum ben tam aldım 850 mg kullanıyorum bence senin semtomların çok fazla bunu dikkate al başka hekime görün çok gecmiş olsun
Tok mu aç karnına mı alıyosun ?
Sen böyle anlatınca korkmadım desem yalan olurTok karnına içiyorum kahvaltıdan sonra. Ben 1000mg la basladım yan etkilerini anlatınca yarımla başlattı ikinci sefer. Yine değişmedi.
Senin ilk günün değil mi inşallah bu kadar az etkiyle devam edersin
Sen böyle anlatınca korkmadım desem yalan oluraynen ilk gün çok geçmiş olsun canım bu sefer olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?