- 8 Ocak 2017
- 26
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi sistaass77
Hayır bildiğiniz yemek yedim fakat az yedim sadece herşeyden yediğimi anlatmak için okadar uzattım yani tabi kiloları neyin tetiklediğini bulmak lazım hu vücuda göre değişir ama benim için çok sağlıklıydı hiç aç kalmadım ve bolca su içtim hiç bir sıkıntımda yokSana sadece spor işe yaramış . Çünkü yaptığın diyet şekli bildiğin biyolojiye aykırı .
Hayır bildiğiniz yemek yedim fakat az yedim sadece herşeyden yediğimi anlatmak için okadar uzattım yani tabi kiloları neyin tetiklediğini bulmak lazım hu vücuda göre değişir ama benim için çok sağlıklıydı hiç aç kalmadım ve bolca su içtim hiç bir sıkıntımda yok
Yemek yemeden önce veya yemek yerken su içmenin mide büyüttüğü inancına karşıyım artık midemin almaması küçüldüğüne işarettir benim ne biyerimde sarkma oldu nede sağlık sorunum diyetisyenede göründüm annemde sizin gibi söylediği için ama bir sorun olmadığını sadece 1 öğün değil 3 öğün ve ara öğün yememi söyledi ramazan bitimindede öyle yaptım zaten öyle yani ama tabi cidden vücut tipine göre değişir gerçekten sizde haklı olabilirsinizCanım şimdi ramazan orucunda sadece karpuz yemek evet vücudunda ki su miktarını diri tutar ama insülin direncini de azaltır . Yemeğe başlamadan 2 bardak su içmek mideni genişletir . Yemekten sonra istediğin kadar su iç bunda sıkıntı yok .
Bunlar yaptığın yanlışlar diyeyim :)
Herkes kendinde olmayani ıstermiş bende isterdim çıtı pıtı olmayı ama öyle oluncada belki etine dolgun olmak isteerdik bilemeyiz ama sizi temin ediyorum o spor çok işe yarıyor evinizde yapın 45 dakikanızı ayırın yorucu da değil cidden çok iyi bence başarırsınız bir de kilomuz vermek istediğimiz kiloya yakın olduğu için daha çabuk istediğimiz sonuca ulaşabiliyoruz:)boyum sizden 2-3 cm uzun ve kilom 4-5 kilo az ama büyük ihtimalle az çok aynıyız. bende kalıplı duruyorum. aslında çok kötü değil ama hep isterdim ufak tegek bişey olmayı.
spora başlamak istiyorum ama cesaret edemiyoeum. stress yaptıkça yiyorum halbuki böyle değildim. ama haklısınız. hepsi hareketsizlikten...
Aynen şuan bile tutabiliriz dinimiz ciddi anlamda mantık diniRamazan dışında oruç tutmak bence bedenimize cek up gibi birşey.tavsiye ediyorum
Gideceeek bence bir kaç salak gelip öz güveninizi yerle bir etmeden zayıflayın. zayıflıyorsunuz ama sonra özgüveniniz yerine zor geliyorOffff şu an ki en büyük derdim
Nasıl gidecek bu kilolar
İşte bende nasıl bir özgüven varsa artık söyleyenleri hiç umursamıyorum :)Gideceeek bence bir kaç salak gelip öz güveninizi yerle bir etmeden zayıflayın. zayıflıyorsunuz ama sonra özgüveniniz yerine zor geliyor
Gelip gittiğin yerlere yürüyerek git bence kilonu koru yemek ye ama çok yeme sınava çalısıyorsan hiç stres yapma verirsin bence başarılar dilerimBende 80 kiloyum. Boyum 1.68. Vermeyi ıstiyorum ama şu an sınava hazırlanıyorum ve aşırı hareketsizim. Ramazanda 75 e düşmüştüm ne güzel. Salak kafam niye aldiysam geri
Ben de öyleydim ama bir yerden sonra artık kilo konulu şakalarda sürekli adımın geçmesi koyuyorduİşte bende nasıl bir özgüven varsa artık söyleyenleri hiç umursamıyorum :)
Herkes kendinde olmayani ıstermiş bende isterdim çıtı pıtı olmayı ama öyle oluncada belki etine dolgun olmak isteerdik bilemeyiz ama sizi temin ediyorum o spor çok işe yarıyor evinizde yapın 45 dakikanızı ayırın yorucu da değil cidden çok iyi bence başarırsınız bir de kilomuz vermek istediğimiz kiloya yakın olduğu için daha çabuk istediğimiz sonuca ulaşabiliyoruz:)
Bu saatte yemek yemiyoruzValla konundaki menüleri okuyunca acıktım.
Seninki başarı öyküsü, benimki dert şu an.