- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.599
-
- Konu Sahibi sistaass77
Teşekkür ederim. O kadar az dışarı çıkıyorum ki. Günde 8 -9 saat masa başında geçiyo resmen.Gelip gittiğin yerlere yürüyerek git bence kilonu koru yemek ye ama çok yeme sınava çalısıyorsan hiç stres yapma verirsin bence başarılar dilerim
İşte bende nasıl bir özgüven varsa artık söyleyenleri hiç umursamıyorum :)
Aslında haklısınız inmem gereken kilo 62 imiş benim ama şimdi bem kapandım ve kapalı kıyafetleri anlamadığım bi şekilde daha zayıf gösteriyo o yüzden kıyafetlerim yakışmaz e yüzüm çöker diye vermek istemiyorum :)yanlış anlaşılmak istemem ama boyum sizden 2 cm kısa ve 51 kiloyum, belki 5 kilo daha verseniz daha da özgüvenli olursunuz, daha iyi olur sanki.
anladım tabii siz daha iyi bilirsiniz, sevindim sizin adınıza:)Aslında haklısınız inmem gereken kilo 62 imiş benim ama şimdi bem kapandım ve kapalı kıyafetleri anlamadığım bi şekilde daha zayıf gösteriyo o yüzden kıyafetlerim yakışmaz e yüzüm çöker diye vermek istemiyorum :)
Amacım zayıflamak isteyenleri gaza getirmekti sadeceAdiniza sevindim ama konu acasim geldi zayiflamak istiyorum diye...dertlendirdiniz bi
Ya sende haklısın ama ben sınavdan sonra yaptım ne yalan söyledim yiyodum sınav varkenTeşekkür ederim. O kadar az dışarı çıkıyorum ki. Günde 8 -9 saat masa başında geçiyo resmen.
Saka yaptim canim...dedigim gibi sizin adiniza sevindimAmacım zayıflamak isteyenleri gaza getirmekti sadece
Ya yeni üye oldum pek bilmiyorum aslındaKonunun yeri burası değil büyük ihtimal taşınacaktır.
İyi kilo vermişsiniz de 1 ayda 15 kilo bünyeye fazla değil mi? Ölçümlerinizi yaptırdınız mı kastan gitme oranı yüksek .
Bende neredeyse 80 kilodan 54 kiloya düştüm yaklaşık 9 ayda. Buna ragmen ölçümlerimi yaptırdım yolunda gitmeyen bir şey var mı görmek istedim.
Walk away the pounds with Leslie Sansone - 3 Mile Weight Loss WalkVideoyu açamıyorum leslie mi acaba ismi nedir
1 yıl önce verdim hala aynıyım bir problem yokAyda 15 kilo vermen .... verebilmen ! Metabolizmanın sana mucizesidir .
Aksi mümkün değil .
Kilo vermeni tebrik ederim , umarım korumayı da başarırsın .
Ama konunu okuyan arkadaşlara tavsiyem ... ideal ve kalıcı kilo verme ayda 4-6 kilo dur .
Hadi diyete başladığımız ilk ay , su ... ödem ... vs kaybı ile (sadece ilk ay için) 7-8 e çıkabilir (bu da belli bir kilo üzerinde)
Spora devam et .
Diyetine de .
Kolay gelsin sana .