• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama arkadaşı arıyorum..Bizde başarı öykümüzü yazalım

aynıyız sanırım.. 164 boy 77 76 arası kilo hep.... 3 gündür spor salonuna gidiyorum ekmeği şekeri 1 aydır kullanmıorum anca 74.4 u gorebıldım bugun. tatlı krizlerine yeniliyorum bazen... bian önce başlayıp vermeliyiz şu kilolarıı :43:

Ahh canim ya azimle hersey oluyor bizde basaracagiz insallah su sporla ve biraz dikkatle aslinda cok guzel ve huzli bi sekilde verilebiliyor onemli olan sabretmek. Tabii hersey duzenli beslenmek. En büyük sorunumuz düzensizlik. Kendimizi düzene sokmanin tamda zamaniii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh maşallah bizim kizlar spora baslamis yapmislar sporlarini bense daha hic bisey yapmadim ama iftardan sonra yapacagim daha makbull oluyor. sahurdada sadece su ile idare ettim. Midem ramazan ayinjn basjndan belli alistigi icin agir yemekleri kabul etmiyor. Butun yemekler cok yagli gibi bi tiksinme olusturuyor. Gitsin su kilolarimiz yahuu :)

Ay düşünüyorumda kizlar adanadayim ben burda normal otursak bile terliyoruz fenaa sicak şu attigimiz terlerle yaglari yakarmiyiz acaba :) ne iyi olurdu hee

Bende Antalyadaydim ramazan basinda inan o sicakta yuz metre yuruse yariyor insana ama orucluyke. O kadar sicakta yurunmez sakincali gunes carpar

samsung s3 tarafından gönderilmiştir.

Ay düşünüyorumda kizlar adanadayim ben burda normal otursak bile terliyoruz fenaa sicak şu attigimiz terlerle yaglari yakarmiyiz acaba :) ne iyi olurdu hee

Bende iskenderunda otryrum ama burası daha kötü inan

Dili damagi gectim bütün ic organlari kurur o sicakta yürüyüşle en iyiisi ebde birseyler yapmak ama oruc nedeniyle biraz güçte kesiliyor istemsiz yavastan nazik hareketlerle halledelkm insallah zaten ramazanin bitmesinede cok kalmadi saglikli bi kac kilo versek devaminda hizlanir yag yakmak kanaatimceee

Hepimiz yaniyormusuz arkadaslar bol bol ter atiyoruz desenize ;)

Back