• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama arkadaşı arıyorum..Bizde başarı öykümüzü yazalım

Daha ilk spor yapisim zaten susadim bile terletti 100 tane sey bile tek ip atlasam neyse gece yatmadan atlicam zaten 200 daha

samsung s3 tarafından gönderilmiştir.

Merhaba hanimlaar. 67 kiloyla ben de bugun basladim :) hedefim 58 59lari gormek. 60a da raziyim caktirmayin :) tatli renkli kucuk 38 beden pantolonlarin icine girebiliyim yeterli :)

+ bir de maurers denen ilaci kullaniyorum kahvaltidan yarim saat once, ise yarayacak mi bakalim. Sabah ilacimi ictim, 2 bardak suyla anca.su cok fazla icemiyorum maalesef.. :( simdi karnim ac degil bosu bosuna biseyle doldurmak istemiyorum hafif de olsa..5e kadar falan dayanmaya calisicam suyla vs. 5ten sonra yagini arindirdigim bi paket tonbaligiyla domates hazirlicam.yatana kadar da su :)

Sagliksiz gorulebilir ama 25ine kadar 6 7 kilo gitsin istiyorum cok acil..o yuzden tutmam gerek kendimi artik.

Merhaba hanimlaar. 67 kiloyla ben de bugun basladim :) hedefim 58 59lari gormek. 60a da raziyim caktirmayin :) tatli renkli kucuk 38 beden pantolonlarin icine girebiliyim yeterli :)

+ bir de maurers denen ilaci kullaniyorum kahvaltidan yarim saat once, ise yarayacak mi bakalim. Sabah ilacimi ictim, 2 bardak suyla anca.su cok fazla icemiyorum maalesef.. :( simdi karnim ac degil bosu bosuna biseyle doldurmak istemiyorum hafif de olsa..5e kadar falan dayanmaya calisicam suyla vs. 5ten sonra yagini arindirdigim bi paket tonbaligiyla domates hazirlicam.yatana kadar da su :)

Sagliksiz gorulebilir ama 25ine kadar 6 7 kilo gitsin istiyorum cok acil..o yuzden tutmam gerek kendimi artik.
Bitki çayın varsa aralarda iç seni tok tutar

iPhone'den gönderildi.

Ben cok sagliksiz bir bicimde kilo verdim. 1 ayda 67den 59 a dustum. Ise gelirken 1 sandvic aldm yarisini sabah yarisini oglen yedim. Bazen aksam bsy yemedim. Smdi midem kuculdu mu nedir yiyemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aradığın arkadaş olmaya talibiiimmm.. bende herzaman tombik bir insan olmusumdur hani cok iri durmasamda arkadaslarin tombikcik diye sevdikleri biriyim. Ama artik bilhassa sağlık icin zayiflamak şart bana. 1.63 boyundaa 77 kiloyum. Hemen hemen 1 senedir 75-78 dolanir dururum ne düşer kilom bunlardan nede yükselir ama artik su 75i düşürmem laziiiimmmmm...

aynıyız sanırım.. 164 boy 77 76 arası kilo hep.... 3 gündür spor salonuna gidiyorum ekmeği şekeri 1 aydır kullanmıorum anca 74.4 u gorebıldım bugun. tatlı krizlerine yeniliyorum bazen... bian önce başlayıp vermeliyiz şu kilolarıı :43:

Ben cok sagliksiz bir bicimde kilo verdim. 1 ayda 67den 59 a dustum. Ise gelirken 1 sandvic aldm yarisini sabah yarisini oglen yedim. Bazen aksam bsy yemedim. Smdi midem kuculdu mu nedir yiyemiyorum

Keşke bende hızlı kilo verebilsem karatay diyeti yapıyorum

iPhone'den gönderildi.

Kendime guveniyorum ama sagligimi da dusunmeme lazm sonucta senn yaptigin harekele ip atlamak ayni sey degil canim ip atlamak cok enerji sarfettiriyor senin yaptigin bolgesel olark zatiflamayi

Kendime guveniyorum ama sagligimi da dusunmeme lazm sonucta senn yaptigin harekele ip atlamak ayni sey degil canim ip atlamak cok enerji sarfettiriyor senin yaptigin bolgesel olark zatiflamayi

IP te atladım öldüm resmen :)

iPhone'den gönderildi.

Miden kuculmusken devam etmelisin bence ayni sekilde yemek yemeye canim cunku birakrsan ve miden buyurse verdgn kilolari fazla fzla alrsn geri

Dogadan'in yesil cayi var onu yaptim simdi tavsiyen uzerine.bu sekilde biraz ac kalarak 10 12 gunde 6 7 kilo verebilir miyim acaba?

Aç kalarak kilo veremezsin sadece direncin düşer ye ama az ye ve çok çiğne bol sıvı tüket

iPhone'den gönderildi.

Bi cok diye az ama sık yemeyi onerir nedeni de bildiginiz gibi mideyi uyararak seni ac birakmicam daha hizli calis demektir boylelikle insanlarn metoblizmasi hizlanr zaten az yiyerek basta verirsin ama sonrasnda yag olark depolar az yediklerinide

Back