- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #13.201
bende dışarıda salata yemeye bayılırım ama çok tehlikeli yaaa yememek lazım,evde bile 3-4set sirkeli suda belletip yıkamaklazım,
bu arada maşallah diyim hızlı bi geri dönüş yapmışsın,annen nasıl oldu kuşumm..
günaydın güzellerrr herkez iyidir inşallah
güzel lyyam nparsan yap istersen aç kal spor olmadan asla istediğinkadar zayıflayamazsın,internetten bölgesel incelme hareketlerine bak uygula sana plates tavsiye ederim ,yürü dans et ,ip atla ama illaki spor şart leyyacım yediğin tatlıların kalorilerinikoy bir tarafa yağ olarak en müsahit bölgene toplanıyor sen bence düzenli yemin et ancA BÖYLE KONTROL EDERSİN KENDİNİ,UZMANDAN DUYDUM ELMA SİRKESİ KAN ŞEKERİNİ DENGELERMİŞ TATLI İSTEĞİ KAYBOLURMUŞ HER SABAH AÇ KARNINIA ILIK SU ELM SİRKESİ,BAL KARIŞIMI İÇ,TATLI İSTEĞİ OLDUUNDA HURMA YE BOL SU İÇ ,KISACASI ARMUT DÜŞ AĞZIMA DÜŞOLMUYOR MÜCADELE ŞARTTKUZUM..
ARKADAŞIM NASILSIN,ALLAH RAHMET EYLESİN BAŞINIZ SAĞ OLSUN DUAMI OKUDUM YOLLADIM YERİNİ BULUR İNŞALLAHH..
basın sagolson mekanı cennet olsun. sımdı okudum ben. ınsaallah ulasır ruhuna.
yani çeşitlendirirsinde mısır,peynir,ohh misgibi valla oruçlu olduğu için heşeyden canım çekiyor bugün..canım yaa salatalardan muzdaribim inan aslında leylanın dediği gibi topiğin tembeliyim ben....
evden yıka kurut getir malzemeyi demi illa paramla rezil olacağım...
canım annemi sormuşsun annem evde dinleniyor kardeşim sağolsun şimdilik o bakıyor..
izmirdede öyle kuzum c.tesi bi başladıhaladaha yağıyor ,bu havada tarhana harika bir seçimkızlar dün geceden ibiren şiddetli sağnak yağış var antalyada,sabaha kadar şiddetle yağdı 11 de ancak büroya geldim 2 adımlık yerde sırıl sıklam oldum allahtan yedek kıyafetim vardı ....
sabah 9 da şiddetli yağış olduğundan evde kahvaltı yaptım birrr koca kase tarhana çorbası içtim sıcacıkk...
aminnnnnnnnn..çok teşekkür ederim kızlar sağolun
ben iyiyim canım arkasından komşuluk görevlerimizi yaptık çok şükür her gün kuranı kerimler okundu sabah akşam .çok güzel bi cemaati vardı Allah kabul etsin herkesin dualarını
aleyküm selam kuşumnapıyonnn,demek 71,5 oldun şuna kadar abi iniyon bi çıkıyon indiklerinitoplasan 60 kg olmuştun ercem neyse en yine verirsinn ,alışveriş sitelerine bende çok dadanıyorum bedenini bildikden sonra çok zevkli alışverişselamün aleyküm dostlar herkes iyidir umarım geçmişe bakıcam şimdi önce kendimden biraz haberler veriyim .bu sabah itibariyle basküldeki rakam 71 500 .kendime aşure yeme hakkı tanımıştım ve istediğim kadar yedim artık toparlanma zamanı .amacım tekrar 68 li rakamı görmek ve biraz alışveriş yapmak .
dolabımı toparladım ve bi kaç parça kıyafetim kalmış gerisi bayağı eskimiş yenilenme zamanı gelmiş .hem hamile kalmayı beklemekten hemde kendimi şişko bulmadan dolayı hiç alışveriş yapmamışım .
bi kaç alışveriş sitesine baktım da çok güzel kıyafetler var çook beğendim .
68 olayım yeni ciciler alıcam kendime .bu arada bebek te gelirse gelsin sefa getirsin artık o beni beklesin sıkıldım yolunu gözlemekten .asla isyan değil yanlış anlamayın sakın
evet yaaa ben 17 aralıkdatekrar başlıyorum sıkıdisiplinlisporlugünlerime inşallahh..topiğimizde canlanma olmuş maşallah diyeyim
bende varım kızlar kalan kilolarımızı verelim artık
buraya yazınca insan daha az yiyo gerçekten
yani çeşitlendirirsinde mısır,peynir,ohh misgibi valla oruçlu olduğu için heşeyden canım çekiyor bugün..
izmirdede öyle kuzum c.tesi bi başladıhaladaha yağıyor ,bu havada tarhana harika bir seçim
aminnnnnnnnn..
aleyküm selam kuşumnapıyonnn,demek 71,5 oldun şuna kadar abi iniyon bi çıkıyon indiklerinitoplasan 60 kg olmuştun ercem neyse en yine verirsinn ,alışveriş sitelerine bende çok dadanıyorum bedenini bildikden sonra çok zevkli alışveriş
evet yaaa ben 17 aralıkdatekrar başlıyorum sıkıdisiplinlisporlugünlerime inşallahh..
canımm allah kabul etsin orucunu .ben iyiyim canım çok şükürler olsun .sen nasılsın
sorma ya sibel can gibiyim verdiğim aldığım kiloları toplasam ohooo bi istikrarlı olamıyorum 68 i görünce bi rehavet bi oburluk hoppp tekrar gelsin 70 li rakamlar
aslında bedenimide bilmiyorum ama nasıl olcak bakalım ,bi kaç parça bişe alıcam şöle belden oturtmalı bol etekler çok beğeniyorum onlarda pek beden sorunu yaşamıyorumda pantolonlar da sorun olabiliyo basenlerimden dolayı .neyse bi 68 i göreyimde inşallah
niye 17 aralık kuşum özel bi tarih mi yoksa
yani çeşitlendirirsinde mısır,peynir,ohh misgibi valla oruçlu olduğu için heşeyden canım çekiyor bugün..
izmirdede öyle kuzum c.tesi bi başladıhaladaha yağıyor ,bu havada tarhana harika bir seçim
aminnnnnnnnn..
aleyküm selam kuşumnapıyonnn,demek 71,5 oldun şuna kadar abi iniyon bi çıkıyon indiklerinitoplasan 60 kg olmuştun ercem neyse en yine verirsinn ,alışveriş sitelerine bende çok dadanıyorum bedenini bildikden sonra çok zevkli alışveriş
evet yaaa ben 17 aralıkdatekrar başlıyorum sıkıdisiplinlisporlugünlerime inşallahh..
amin ercemm,bende iyiyim hamdolsun ..canımm allah kabul etsin orucunu .ben iyiyim canım çok şükürler olsun .sen nasılsın
sorma ya sibel can gibiyim verdiğim aldığım kiloları toplasam ohooo bi istikrarlı olamıyorum 68 i görünce bi rehavet bi oburluk hoppp tekrar gelsin 70 li rakamlar
aslında bedenimide bilmiyorum ama nasıl olcak bakalım ,bi kaç parça bişe alıcam şöle belden oturtmalı bol etekler çok beğeniyorum onlarda pek beden sorunu yaşamıyorumda pantolonlar da sorun olabiliyo basenlerimden dolayı .neyse bi 68 i göreyimde inşallah
canım benim allah kabul etsin ....bende oruç tutmalıyım aslında bissürü borcum var...
kızlar dün geceden ibiren şiddetli sağnak yağış var antalyada,sabaha kadar şiddetle yağdı 11 de ancak büroya geldim 2 adımlık yerde sırıl sıklam oldum allahtan yedek kıyafetim vardı ....
sabah 9 da şiddetli yağış olduğundan evde kahvaltı yaptım birrr koca kase tarhana çorbası içtim sıcacıkk...
KONTES immm hayranim sanaaa ma$allah diyimmm böyle devam edelim, bak topigin en tembel üyeleri bizizzzzzzzz, bende karar verdim artik dikkat edecegimmm
kizlar ben i$e ba$layacagim, ama i$ yerini henüz görmedim, eger kantini varsa orda yicem, ve kantinde etler falan helal kesim olmadigindan yemek konusunda fazla seçenegim olmayacak bu nedenle kilo verecegimi umuyorum, vede eve geç saatte gelecegim ve yemek olarak çok hafif $eyler yemeyi dü$ünüyorum in$allah her$ey dü$ündügüm gibi olur
canımm allah kabul etsin orucunu .ben iyiyim canım çok şükürler olsun .sen nasılsın
günaydın minik kuşlar nsılsınız..
amin ercemm,bende iyiyim hamdolsun ..
tespit harika sibelcan kaset çıkarınca zayıflıyor:))))))))
niye 17 aralık manyak olduğum için:)))) ya ağzımdan öyle çıktı istesemde öncesinde adapte olamıyorum plancıyım işte,bide çok sıkıldım ercem yaaa bi rahat bırakayım bi süre düşünmeyim dedim ama olmuyor malasef kg lmaya müsahitiz:(((
amin cnm 7 günlük tutmamışlığım var bu yıldan p.tesi-perşembe tutayım diyorumm.. aslında arka arkaya tutsam daha iyi ama inşallah allah kabul eder,sende tut kuşumm..
selamün aleyküm dostlar herkes iyidir umarım geçmişe bakıcam şimdi önce kendimden biraz haberler veriyim .bu sabah itibariyle basküldeki rakam 71 500 .kendime aşure yeme hakkı tanımıştım ve istediğim kadar yedim artık toparlanma zamanı .amacım tekrar 68 li rakamı görmek ve biraz alışveriş yapmak .
dolabımı toparladım ve bi kaç parça kıyafetim kalmış gerisi bayağı eskimiş yenilenme zamanı gelmiş .hem hamile kalmayı beklemekten hemde kendimi şişko bulmadan dolayı hiç alışveriş yapmamışım .
bi kaç alışveriş sitesine baktım da çok güzel kıyafetler var çook beğendim .
68 olayım yeni ciciler alıcam kendime .bu arada bebek te gelirse gelsin sefa getirsin artık o beni beklesin sıkıldım yolunu gözlemekten .asla isyan değil yanlış anlamayın sakın
erce sen nekadarlık evlısın ? bebıs yok mu hıc ? ben de o yolu cok bekledım 2,5 yıl cok kafayı taktım ama sımdı beklemek yerıne once kendımle ılgılenmeyı tercıh ettım. ıcımde bır kadın var onu beklıyor bır yerde. dun karsı komsum aradı bebısı olmus haber ettı cok ıyı arkadas olmustuk ılk kez boyle yabancı cevreden komsu olarak ıyı kafa dengı bırı oldu tasınmak zorunda kalmıstı haber etmek ıcın aradı 7 yıldan sonra bebegı oldu. hem cok sevındım hem uzuldum etrafımda bır ALLAHIN kulu yok bebeksız. akrabalar, arkadaslar, tanıdıklar, ısyerındekıler. kendımı cok eksık hıssedıyorum boyle. baskaları da olsaydı belkı daha farklı olurdu bu arkadas ıle cok konusurduk hatta beraber bır hastaneye gıdecektık tup bebek ıcın bız tam plan yaparken o suprız sekılde hamıle kaldı.
erce sen nekadarlık evlısın ? bebıs yok mu hıc ? ben de o yolu cok bekledım 2,5 yıl cok kafayı taktım ama sımdı beklemek yerıne once kendımle ılgılenmeyı tercıh ettım. ıcımde bır kadın var onu beklıyor bır yerde. dun karsı komsum aradı bebısı olmus haber ettı cok ıyı arkadas olmustuk ılk kez boyle yabancı cevreden komsu olarak ıyı kafa dengı bırı oldu tasınmak zorunda kalmıstı haber etmek ıcın aradı 7 yıldan sonra bebegı oldu. hem cok sevındım hem uzuldum etrafımda bır ALLAHIN kulu yok bebeksız. akrabalar, arkadaslar, tanıdıklar, ısyerındekıler. kendımı cok eksık hıssedıyorum boyle. baskaları da olsaydı belkı daha farklı olurdu bu arkadas ıle cok konusurduk hatta beraber bır hastaneye gıdecektık tup bebek ıcın bız tam plan yaparken o suprız sekılde hamıle kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?