Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canım yaa salatalardan muzdaribim inan aslında leylanın dediği gibi topiğin tembeliyim ben....
evden yıka kurut getir malzemeyi demi illa paramla rezil olacağım...

canım annemi sormuşsun annem evde dinleniyor kardeşim sağolsun şimdilik o bakıyor..

kızlar dün geceden ibiren şiddetli sağnak yağış var antalyada,sabaha kadar şiddetle yağdı 11 de ancak büroya geldim 2 adımlık yerde sırıl sıklam oldum allahtan yedek kıyafetim vardı ....

sabah 9 da şiddetli yağış olduğundan evde kahvaltı yaptım birrr koca kase tarhana çorbası içtim sıcacıkk...

basın sagolson mekanı cennet olsun. sımdı okudum ben. ınsaallah ulasır ruhuna.

çok teşekkür ederim kızlar sağolun
ben iyiyim canım arkasından komşuluk görevlerimizi yaptık çok şükür her gün kuranı kerimler okundu sabah akşam .çok güzel bi cemaati vardı Allah kabul etsin herkesin dualarını

selamün aleyküm dostlar herkes iyidir umarım geçmişe bakıcam şimdi önce kendimden biraz haberler veriyim .bu sabah itibariyle basküldeki rakam 71 500 .kendime aşure yeme hakkı tanımıştım ve istediğim kadar yedim artık toparlanma zamanı .amacım tekrar 68 li rakamı görmek ve biraz alışveriş yapmak .
dolabımı toparladım ve bi kaç parça kıyafetim kalmış gerisi bayağı eskimiş yenilenme zamanı gelmiş .hem hamile kalmayı beklemekten hemde kendimi şişko bulmadan dolayı hiç alışveriş yapmamışım .
bi kaç alışveriş sitesine baktım da çok güzel kıyafetler var çook beğendim .
68 olayım yeni ciciler alıcam kendime .bu arada bebek te gelirse gelsin sefa getirsin artık o beni beklesin sıkıldım yolunu gözlemekten .asla isyan değil yanlış anlamayın sakın

topiğimizde canlanma olmuş maşallah diyeyim
bende varım kızlar kalan kilolarımızı verelim artık
buraya yazınca insan daha az yiyo gerçekten

yani çeşitlendirirsinde mısır,peynir,ohh misgibi valla oruçlu olduğu için heşeyden canım çekiyor bugün..

izmirdede öyle kuzum c.tesi bi başladıhaladaha yağıyor ,bu havada tarhana harika bir seçim
aminnnnnnnnn..
aleyküm selam kuşumnapıyonnn,demek 71,5 oldun şuna kadar abi iniyon bi çıkıyon indiklerinitoplasan 60 kg olmuştun ercem neyse en yine verirsinn ,alışveriş sitelerine bende çok dadanıyorum bedenini bildikden sonra çok zevkli alışveriş
topiğimizde canlanma olmuş maşallah diyeyim
bende varım kızlar kalan kilolarımızı verelim artık
buraya yazınca insan daha az yiyo gerçekten
evet yaaa ben 17 aralıkdatekrar başlıyorum sıkıdisiplinlisporlugünlerime inşallahh..

canımm allah kabul etsin orucunu .ben iyiyim canım çok şükürler olsun .sen nasılsın
sorma ya sibel can gibiyim verdiğim aldığım kiloları toplasam ohooo bi istikrarlı olamıyorum 68 i görünce bi rehavet bi oburluk hoppp tekrar gelsin 70 li rakamlar
aslında bedenimide bilmiyorum ama nasıl olcak bakalım ,bi kaç parça bişe alıcam şöle belden oturtmalı bol etekler çok beğeniyorum onlarda pek beden sorunu yaşamıyorumda pantolonlar da sorun olabiliyo basenlerimden dolayı .neyse bi 68 i göreyimde inşallah
niye 17 aralık kuşum özel bi tarih mi yoksa

ahh ercem ahh bende 68 leri bi görsem... ama kararlıyım devam edicem bu kış ayları çok sıkıcı mahvetti bizi yaa...yiyip yiyip oturuyorum valla ama şükür çorba ve salata menüleri bol narenciye ile idare ediyorum...

canım benim allah kabul etsin ....bende oruç tutmalıyım aslında bissürü borcum var...

kaçmadım da kontesim kaç saattir site bakımda yazısı çıkıyo giremedim foruma
hadi o zaman sloganımız hep birlikte gelsin 68 gitsin kilolar

günaydın minik kuşlar nsılsınız..

amin ercemm,bende iyiyim hamdolsun ..
tespit harika sibelcan kaset çıkarınca zayıflıyor:))))))))
niye 17 aralık manyak olduğum için:)))) ya ağzımdan öyle çıktı istesemde öncesinde adapte olamıyorum plancıyım işte,bide çok sıkıldım ercem yaaa bi rahat bırakayım bi süre düşünmeyim dedim ama olmuyor malasef kg lmaya müsahitiz:(((
canım benim allah kabul etsin ....bende oruç tutmalıyım aslında bissürü borcum var...

amin cnm 7 günlük tutmamışlığım var bu yıldan p.tesi-perşembe tutayım diyorumm.. aslında arka arkaya tutsam daha iyi ama inşallah allah kabul eder,sende tut kuşumm..

ızmır antalya her yer boyleymıs duydum ben de. bızım buralar yagıs pek almaz burası bıle sık sık yagıslı olmaya basladı gecen yıl kar, buz, ayaz yılıydı bu yıl da yagmur yılı sanırım :))))))) ıkı kez kar yagdı bır saat ıcınde erıdı kaldı kı aralıkta yagdı normalde kasım ılk hafta gelmesı lazımdı.

tarhana cok guzel olmus. ev tarhanam yok olsa ben de yapacagım guzel oluyor tarhana corbası.

tarhana demısken duygu tarhana corbası yaptık dıyelım ıcıne bır dılım ekmek ıle kahvaltı yapabılır mıyız, yanında ek baska seyler ıle ????

leyla yenı ısın hayırlı olsun basarılı olmanı dılerım guzel bır ortamda calısmak nasıp olur ıns ve hayırlı-bol kazancların olsun ıns.

sılbel can cok guldum yaaaaaaaaaaaa erce. ALLAH ıyılıgını versın

canım gunaydın. nasılsın

sen dun oruc mu tuttun ALLAH kabul etsın canım.

erce sen nekadarlık evlısın ? bebıs yok mu hıc ? ben de o yolu cok bekledım 2,5 yıl cok kafayı taktım ama sımdı beklemek yerıne once kendımle ılgılenmeyı tercıh ettım. ıcımde bır kadın var onu beklıyor bır yerde. dun karsı komsum aradı bebısı olmus haber ettı cok ıyı arkadas olmustuk ılk kez boyle yabancı cevreden komsu olarak ıyı kafa dengı bırı oldu tasınmak zorunda kalmıstı haber etmek ıcın aradı 7 yıldan sonra bebegı oldu. hem cok sevındım hem uzuldum etrafımda bır ALLAHIN kulu yok bebeksız. akrabalar, arkadaslar, tanıdıklar, ısyerındekıler. kendımı cok eksık hıssedıyorum boyle. baskaları da olsaydı belkı daha farklı olurdu bu arkadas ıle cok konusurduk hatta beraber bır hastaneye gıdecektık tup bebek ıcın bız tam plan yaparken o suprız sekılde hamıle kaldı.

canım yaa allahım yardımcımız olsun... erce gelmeden ben cevap vereyim ercenin nerdeyse kocaman olmuş gelinlik kızı var evlenir evlenmez doğurmuş şimdi boyunca kızı var ama ona kardeş yapmak istiyor... ama ben 6 yıllık evliyim 2 tane meleğimi kaybettim şimdi yok rabbim bizede tattırır inşallah canım o güzel duyguyu...sağlıkla,hayırlısını,sağlıklı sıhhatli ve ömürlü evlat versin rabbim hiç kimseyi evlat acısıyla imtahan etmesin rabbim...

canım ben 18 senelik evliyim 17 yaşına yeni girmiş bi kız evladım var RABBİM bağışlarsa .hastalıklar ameliyatlar drken senelerce doktorlar bebek izni vermedi sonra tedaviler bitti tamam artık bebek yapabilirsin dediler şimdede yaklaşık 3 senedir olmuyo RABBİM hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin cümlemize
aslında ikimizde bu yönle benzeşiyoruz bende yolunu beklemiyorum artık çok bunaldığım ağladığım zamanlar olmuştur hep derim RABBİM isteyen bütün kadınlara nasip etsin
cuma okumalarında kontesimle sen özellikle dualarımdasınız bide diğer topikte bi arkadaş var hamile kalmayı bekleyen
inşallah burada hamilelik muhabbetleride ederiz o günleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…