Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aminnn canımm inşallahh

kontesçim ben buay reglimden sonra soğan kürü yapmayı düşünüyorum daha sonrada incir kürü falan topikte yorumlar çok iyi özellikle maydonozlu süt buharı çok ilgimi çekti hepsini sırayla denemek istiyorum sen ne düşünüyorsun bu konuyla ilgili

selam kizlarrrr nasilsinizzz?

kontesimmm, pomommm, ercemmmm, Allah en kisa zamanda sizlere bebek nasip etsin, ama umudunuzu kesmeyin, etrafimda sizin durumunuzda o kadar çok ki$i vardiki, ama $u an bir tanesi hariç hepsiinin bebegi oldu, üstelik dogal yollarla, ercem senin durumunda bir kom$umuz var, kizi 12-13 ya$inda ve dahada çocugu olmuyordu, doktorlara gidiyor sorun yok diyorlardi, ama $imdi yakinda dogum yapacak :))
ya bekar olmama ragmen bende bebek istiyorummmm kendi kendime diyorumki ke$ke evlendikten 3-4 ay sonra hamile kalsam o kadar seviyorumki, Allah kimseyi çocuksuz birakmasin

bencede bitki kürlerini deneyin illaki faydasi olacaktir :)

Merhabalar, konu başlığına bayıldım. Ben de 2,5 ayda "Alkali diyetle" toplam 15 kilo verdim. Daha da vermeye devam ediyorum, herkese sevgiler...

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR KAHVEM ELİMDE HADİ KAYNATALIMMMM DİCEM AMA Bİ KONTESİM VAR İNŞALLAH GÖRÜRBENİ:)))

HEYY MAŞALLAH YYAAAA ,ERCEM BENEDE DUA ETKIZZZ

SÜT BUHarı bende yapmıştım,soğan kürüde ah neler yaptım ercemyaa inşallah rabbim isteyen herkeze versin
anam bizim leyyamızda anne olmak istiyor hembiztopik ahali olarak seni evlendirmicez önce bizden isticek damat adayıı
düşüncen için tşk ederim, malesef annemi kaybettik (mekanı cennet olsun inşallah)

başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun

düşüncen için tşk ederim, malesef annemi kaybettik (mekanı cennet olsun inşallah)

çok üzüldüm melis allahım rahmet etsin cennette kavuştursun aslında kelimeler çokça kifayetsiz kalıyor bu durumda ama başın sağolsun rabbim geride kalanlara uzun ömür versin bizlere düşen bol bol dua edip anneciğini ve cümle hakkın rahmetine kavuşmuş yakınlarımızı yattıkları yerde rahat ettirmek...

Evlat ana babasından birini kaybettiğinde yüreğinde uçurumlarrr kadar büyük bir yara açılırmış ve zaman tabiki devreye girip gün geçtikçe bu acı azalıp bir mercimek tanesi kadar kalırmış...zaman herşeyin ilacıdır derler burda o oluyor sanırım..

Peki anne baba evladını kaybederse işte ozaman düzen tersine dönermiş ana babanın yüreğinde mercimek tanesi kadar yara açılırmış ve gün geçtikçe zaman ilerledikçe bu yara kanar kanar dünyalar kadar olurmuşşş...

rabbim yaşatmasın anne baba acısı kardeş acısı eş acısı zordur...yakınlarımda gördüm...
ama evlat acısını biizatihi yaşadım ilk günler bende belki ilaçların belkide narkozun etkisiyle,çok bişeyler hissetmedim zaten 4 ay boyunca azda olsa bu ayrılığa hazırlamıştım kendimi ama ne zamanki ilaçların etkisi geçti etrafımdaki kalabalık azaldı bebeğimin rızkı olan sütler ıslattı tişörtümü ilk önce ilk vurgunu tokat gibi ozaman yedimm...
ve uzunca bir süre hamile kadın görmeye dayanamadım,yeni doğmuş bebeklere bakamadım,televizyonda bebek gördüğümde ağlıyordum,bebek ağlaması duyduğumda bende ağladım....şuan bu satırları yazarken yine ağlıyorum...
ama dedimya zaman acımasız zaman koca bir çark....
şimdiki zamanlarda kendimi işe güce verdim ailemle annemle ilgilendim bir yıl rabbim bize şifasını verdi herkese versin..kardeşim nişanlandı ona çok sevindim ilaç gibi geldi uzunca bir aradan sonra... dedimya canım zaman,zaman,zaman....

canım benim yaa açıkçası kürler felan bana çok faydası olacağını düşünmüyorum,ben tıbbi olarak bir destek almayı düşünüyorum
çünkü doktorların dediğine göre çok sağlıklı bir bünyem var hiç bir sorunum varr..yani hamile kalmamak için hiççç bir sorunum yokk

belkide durum sadece pisikolojik onuda inşaallah çözeceğiz....

çokta değişeceğimi zannetmiyorum ama rabbim acısın bana,bu hassas kalp,ve önündeki siper edilmiş sert mizaç benim en büyük sorunum..yani üzülüp yıkılıyorum ama dimdik duruyorum üzüntümü,acımı,sevincimi asla belli etmeyip kalbimde yaşıyorum...

buyolda yıpranmadan hemencik güzel haberlerini alırız inşallah peş peşe sen,ercem,pomo ve isteyen herkez..
bencede psikolojik stres,sen hem işde hemde annenin hastalığı,birde çocuk mevzusu güçlü durmaya çalışman bedenini yoruyor,biliyormusun herşeye eyvallah dediğim düşünmediğim bir ayhamile kaldım ..

ahhh o eyvallahlı günler bir gelsee...banada gelse....

duygucum

yarım litrelik bardağım var ona sıcaksu koydum içiyorumm..bakalım ne olacak

yaa akşamları çok fena tatlı krizine girdim...etimek tatlısı yapmış kardeşim 2 dilim yedim...

abla sen bayaa kilo aldın diyor bana...

kızlarr sorun benim aslında akşam oluyor

sabah kahvaltımı azalttım

öğlen çook dengeli yiyorum

ama akşamm, durdukça canım bişeyler yemek istiyor sırf bu yüzden kursa felan yazılacağım...vakit kaybettirecek bişey yani...

hımm benimiçin zor birşey onuiçmek umarımsen içersin
cnm ya lütfen kontesim kendine yapma bunu neden iki dilim neden2çataldeğil ,bak diğer sayfa da yani pomonun sayfasında nesli diye bir arkadaş çok tatlı bir kız izmirli oda inişli çıkışlı bir bir grafik çiziyordu ama bi karar verdi bugün 69,8 gördü ÇALIŞIYOR ODA deligibi leslie yapıyor yatakodasında yediklerinide azalttı arada bir kaç bitterçikolta yiyor ama dengeliyor sende biraz dikkat edip en kötü leslie yapsan hergün ki egzersiz beden için heranlamda yararlı bir parça azaltsan yediklerini bak gör nasıl kg vercen tatlı konusundahakim oşlamıyorsan en kötü öğlen ye öğlen yemeğinide azaltırsın yada feda edersin olur biterbamakaşam yeme inan yağolarak bir yerine konuyor

bu öğlen yemeğindede

çorba , sebze ve yoğurt yiyeceğim ama doymadıysam 1 dilim kepek ekmeği düşünüyorum...

harika bir menü ama ricaeidyorum bari leslie 1 mi yap hergün 20 dk bir kereindirdinmi ister falşbelleğe at tvden takip et ister bilgisayardan ama biraz hareket tatlım lütfen

işte en sorunlu öğün cnm valla kontes seni tanıyorum istersen yapamayaağın hiç birşey yok sadecesen gerçekden istemiyorsun istesen yaparsın bedenin sana değil sen bedenini yönet

sanırım birgünn bende tüm gemileri yakıp bir dağ başına kaçarsam,geride ilk önce kocamı bırakacağım için yine hamile kalmama şansına erişeceğim...

kontes

amin canım güzel laylacım Allah seninde gönlüne göre versin
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun .ALLAH sizlerede bol sabırlar versin güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…