- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #13.221
canım yaa allahım yardımcımız olsun... erce gelmeden ben cevap vereyim ercenin nerdeyse kocaman olmuş gelinlik kızı var evlenir evlenmez doğurmuş şimdi boyunca kızı var ama ona kardeş yapmak istiyor... ama ben 6 yıllık evliyim 2 tane meleğimi kaybettim şimdi yok rabbim bizede tattırır inşallah canım o güzel duyguyu...sağlıkla,hayırlısını,sağlıklı sıhhatli ve ömürlü evlat versin rabbim hiç kimseyi evlat acısıyla imtahan etmesin rabbim...
çok geçmiş olsun canım bol bol dua edelim inşallah önemli bişeyi yoktur bol bol " allahümme ya şafi" çeksin herkes
çok faydası var...
HEYY MAŞALLAH YYAAAA ,ERCEM BENEDE DUA ETKIZZZcanım ben 18 senelik evliyim 17 yaşına yeni girmiş bi kız evladım var RABBİM bağışlarsa .hastalıklar ameliyatlar drken senelerce doktorlar bebek izni vermedi sonra tedaviler bitti tamam artık bebek yapabilirsin dediler şimdede yaklaşık 3 senedir olmuyo RABBİM hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin cümlemize
aslında ikimizde bu yönle benzeşiyoruz bende yolunu beklemiyorum artık çok bunaldığım ağladığım zamanlar olmuştur hep derim RABBİM isteyen bütün kadınlara nasip etsin
cuma okumalarında kontesimle sen özellikle dualarımdasınız bide diğer topikte bi arkadaş var hamile kalmayı bekleyen
inşallah burada hamilelik muhabbetleride ederiz o günleri görürüz
SÜT BUHarı bende yapmıştım,soğan kürüde ah neler yaptım ercemyaa inşallah rabbim isteyen herkeze versinkontesçim ben buay reglimden sonra soğan kürü yapmayı düşünüyorum daha sonrada incir kürü falan topikte yorumlar çok iyi özellikle maydonozlu süt buharı çok ilgimi çekti hepsini sırayla denemek istiyorum sen ne düşünüyorsun bu konuyla ilgili
anam bizim leyyamızda anne olmak istiyor hembiztopik ahali olarak seni evlendirmicez önce bizden isticek damat adayııselam kizlarrrr nasilsinizzz?
kontesimmm, pomommm, ercemmmm, Allah en kisa zamanda sizlere bebek nasip etsin, ama umudunuzu kesmeyin, etrafimda sizin durumunuzda o kadar çok ki$i vardiki, ama $u an bir tanesi hariç hepsiinin bebegi oldu, üstelik dogal yollarla, ercem senin durumunda bir kom$umuz var, kizi 12-13 ya$inda ve dahada çocugu olmuyordu, doktorlara gidiyor sorun yok diyorlardi, ama $imdi yakinda dogum yapacak :))
ya bekar olmama ragmen bende bebek istiyorummmm kendi kendime diyorumki ke$ke evlendikten 3-4 ay sonra hamile kalsam o kadar seviyorumki, Allah kimseyi çocuksuz birakmasin
bencede bitki kürlerini deneyin illaki faydasi olacaktir :)
düşüncen için tşk ederim, malesef annemi kaybettik (mekanı cennet olsun inşallah)
düşüncen için tşk ederim, malesef annemi kaybettik (mekanı cennet olsun inşallah)
kontesçim ben buay reglimden sonra soğan kürü yapmayı düşünüyorum daha sonrada incir kürü falan topikte yorumlar çok iyi özellikle maydonozlu süt buharı çok ilgimi çekti hepsini sırayla denemek istiyorum sen ne düşünüyorsun bu konuyla ilgili
canım benim yaa açıkçası kürler felan bana çok faydası olacağını düşünmüyorum,ben tıbbi olarak bir destek almayı düşünüyorum
çünkü doktorların dediğine göre çok sağlıklı bir bünyem var hiç bir sorunum varr..yani hamile kalmamak için hiççç bir sorunum yokk
belkide durum sadece pisikolojik onuda inşaallah çözeceğiz....
çokta değişeceğimi zannetmiyorum ama rabbim acısın bana,bu hassas kalp,ve önündeki siper edilmiş sert mizaç benim en büyük sorunum..yani üzülüp yıkılıyorum ama dimdik duruyorum üzüntümü,acımı,sevincimi asla belli etmeyip kalbimde yaşıyorum...
buyolda yıpranmadan hemencik güzel haberlerini alırız inşallah peş peşe sen,ercem,pomo ve isteyen herkez..
bencede psikolojik stres,sen hem işde hemde annenin hastalığı,birde çocuk mevzusu güçlü durmaya çalışman bedenini yoruyor,biliyormusun herşeye eyvallah dediğim düşünmediğim bir ayhamile kaldım ..
ahhh o eyvallahlı günler bir gelsee...banada gelse....
benimde herşeyden yıprandığım bir dönemdi zaten eyvallah dediğim gün
hımm benimiçin zor birşey onuiçmek umarımsen içersinduygucum
yarım litrelik bardağım var ona sıcaksu koydum içiyorumm..bakalım ne olacak
yaa akşamları çok fena tatlı krizine girdim...etimek tatlısı yapmış kardeşim 2 dilim yedim...
abla sen bayaa kilo aldın diyor bana...
bu öğlen yemeğindede
çorba , sebze ve yoğurt yiyeceğim ama doymadıysam 1 dilim kepek ekmeği düşünüyorum...
işte en sorunlu öğün cnm valla kontes seni tanıyorum istersen yapamayaağın hiç birşey yok sadecesen gerçekden istemiyorsun istesen yaparsın bedenin sana değil sen bedenini yönetkızlarr sorun benim aslında akşam oluyor
sabah kahvaltımı azalttım
öğlen çook dengeli yiyorum
ama akşamm, durdukça canım bişeyler yemek istiyor sırf bu yüzden kursa felan yazılacağım...vakit kaybettirecek bişey yani...
sanırım birgünn bende tüm gemileri yakıp bir dağ başına kaçarsam,geride ilk önce kocamı bırakacağım için yine hamile kalmama şansına erişeceğim...
işte en sorunlu öğün cnm valla kontes seni tanıyorum istersen yapamayaağın hiç birşey yok sadecesen gerçekden istemiyorsun istesen yaparsın bedenin sana değil sen bedenini yönet
kontes
canımmm benimmm
seni seviyorummm duyduy...
yazan kontes patatess
amin canım güzel laylacım Allah seninde gönlüne göre versinselam kizlarrrr nasilsinizzz?
kontesimmm, pomommm, ercemmmm, Allah en kisa zamanda sizlere bebek nasip etsin, ama umudunuzu kesmeyin, etrafimda sizin durumunuzda o kadar çok ki$i vardiki, ama $u an bir tanesi hariç hepsiinin bebegi oldu, üstelik dogal yollarla, ercem senin durumunda bir kom$umuz var, kizi 12-13 ya$inda ve dahada çocugu olmuyordu, doktorlara gidiyor sorun yok diyorlardi, ama $imdi yakinda dogum yapacak :))
ya bekar olmama ragmen bende bebek istiyorummmm kendi kendime diyorumki ke$ke evlendikten 3-4 ay sonra hamile kalsam o kadar seviyorumki, Allah kimseyi çocuksuz birakmasin
bencede bitki kürlerini deneyin illaki faydasi olacaktir :)
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun .ALLAH sizlerede bol sabırlar versin güç versindüşüncen için tşk ederim, malesef annemi kaybettik (mekanı cennet olsun inşallah)
GÜNAYDIN KIZLAR KAHVEM ELİMDE HADİ KAYNATALIMMMM DİCEM AMA Bİ KONTESİM VAR İNŞALLAH GÖRÜRBENİ:)))
ohhh afiyet olsun bende içicem şimdi kayfemi
canım dua etmezmiyim hiç sadece onların ne istediğini bildiğim için onlara özel bebek için dua ediyor um kalan arkadaşlara gönlünden geçenler için dua ediyorum .her cuma okumasında aklımdasınız
şu bitkisel şeyleri biraz araştırayım duygucum şifanın nerden geleceği belli olmaz dimi
HEYY MAŞALLAH YYAAAA ,ERCEM BENEDE DUA ETKIZZZ
SÜT BUHarı bende yapmıştım,soğan kürüde ah neler yaptım ercemyaa inşallah rabbim isteyen herkeze versin
anam bizim leyyamızda anne olmak istiyor hembiztopik ahali olarak seni evlendirmicez önce bizden isticek damat adayıı
başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?