Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duyguuu sana yazdıklarım alıntının içine kalmış bi garip olmuş
meraba kızlar kendimi bi hafiflemiş hissediyorum bugün acaba ödemlerim mi gitti .iki gündür turşu falan yemiyorum heralde onun etkisi

banada doktorların sölediği bi problem yok rahat ol .ama işte rahat da olsak gerginde olsak olmayınca olmuyor ben çok iyi anladım bunu .heleki eltim bağlı kordonlarla hamile kaldı işte benim dönüm noktam oydu ve dördüncüye hamile kaldı .bazen isyan ettim bazen tövbe ettim çok zor zamanalar geçirdim ama artık kafama takmıyorum sadece şu kürleride deniyim ben yapabileceğim şeyleri yapayım gerisini Allaha havale ediyim düşüncesindeyim .
sen galiba tüp bebek deniceksin yanlış anladıysam affola .ben maddi imkanım olsa vede onu denemeye yeterince cesaretim olsa bende tüp bebeğe başvururum ama bi kaç ay klomen içtim ve resmen dağıldım .galiba ben tedaviye hazır değilim .
neyse Allah herkesin kucağına bebek nasip etsin o biliyor herşeyin en hayırlısını

kolomen felan bana pek fayda etmiyor zaten gerek yok yumurtlamam var çünkü...

bakalım artık bişeyler deneyecez...bekle bekle nereye kadar...

kolomen felan bana pek fayda etmiyor zaten gerek yok yumurtlamam var çünkü...

bakalım artık bişeyler deneyecez...bekle bekle nereye kadar...

aslında bende de yumrta oluyodu her muayenede işte süreç hızlansın diye yada yetrli büyüklük olsun diye falan filan aman kafam karıştı yine .

sana rabbim güç kuvvet versin dene arkadaşım inşallah hayırlısı olsun

duyguuu sana yazdıklarım alıntının içine kalmış bi garip olmuş
meraba kızlar kendimi bi hafiflemiş hissediyorum bugün acaba ödemlerim mi gitti .iki gündür turşu falan yemiyorum heralde onun etkisi
okudum cnmm benim

sen elinden geleni yap duanı et herşeyin doğru zamanı vardır o an geldimi olur inşallah
devlet tüp bebek hakkı veriyor ercemsende yaptırabilirsin inş geekkalmaz olur kendiliğinden

sevgi pıtrcıkları siziiiiiiiiiiiiiii

gel sende cnım benimmm

canım sagolsun dua etmıssın bebek dılemıssın bızler ıcın. amın canım. ALLAH hepımıze nasıp etsın ınsaallah.

ben kendımı cok yıprattım oyuzden dedıgıne katılıyorum artık yıpratmıyorum zaman zaman aglıyorum bebek haberlerı alınca ama kendımı en az sekılde uzerek sakınce beklemeye calısıyorum. aynen ben de son 1 yıldır eyvallah dıyorum ve eyvallah dedıgım ıcın bence gelecek bebıs.

leylacık sagolasın hepımızın olur ınsaallah hayırlısı ıle. ooooooooo planlara bak hele :)))))))

kac yasındasın ? damat adayı var mı bakem :))))))))

inşallah canımm

amın canım ALLAH hepımıze nasıp etsın ınsaallah sen daha sanslısın oyzden lutfen daha az stres yap bız o duyguyu tadamadık hamılelık nedır annelık nedır bılmıyoruz. ınsaallah 2. cocugun da olur ben sonradan hatırladım senın cocugunun oldugunu dugun vıdeosunu falan anlattıgını sonradan ahtırladım kusura bakma.

ne guzel yazmıssın oyle. senı dınlemekten okumaktan dıyeyım keyıf alıyorum cok bılgılı cok dolu anlatımı harıka olan bır ınsansın. ALLAH gonlune gore versın canım. ALLAH acılarını gostermesın sevdıklerımızın. enınde sonunda olacak tabı ama ıste gostermesın dıyoruz hepımız. gecınden versın demek mı dogru bılmıyorum artık.

senın bebegını kaybettıgını bılmıyordum gecmıs olsun ALLAH rahmet eglesın basın sagolsun canım ınsaallah yenıden anne olursun ınsaallah canı gonulden dılıyorum ALLAH yardımcın olsun

çok güzel anlatmışsın, allah sabır veriyor sanırım.
bebeğin için çok üzüldüm, 4 ay boyunca ayrılık falan yazmışsın sorun neydi? yaranıdeşmek istemem tabi ama....

allah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.

baldamlası yazdım kac kez ama gormedın sanırım canım. oyuzden endıselendım umursamamıs gıbı sanarsın dıye.

bızım topıkte yazdım canım ama tekrar basın sagolsun ALLAH rahmet eglesın mekanı cennet olsun annecıgının

yok cnm ya, olur mu öyle şey.
amin, inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…