- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #13.241
canım benim yaa açıkçası kürler felan bana çok faydası olacağını düşünmüyorum,ben tıbbi olarak bir destek almayı düşünüyorum
çünkü doktorların dediğine göre çok sağlıklı bir bünyem var hiç bir sorunum varr..yani hamile kalmamak için hiççç bir sorunum yokk
belkide durum sadece pisikolojik onuda inşaallah çözeceğiz....
çokta değişeceğimi zannetmiyorum ama rabbim acısın bana,bu hassas kalp,ve önündeki siper edilmiş sert mizaç benim en büyük sorunum..yani üzülüp yıkılıyorum ama dimdik duruyorum üzüntümü,acımı,sevincimi asla belli etmeyip kalbimde yaşıyorum...
canımmm benimmm
seni seviyorummm duyduy...
yazan kontes patatess
bende seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eviyorum kontesim patatesimmmmmmmmmmmm
sevgi pıtrcıkları siziiiiiiiiiiiiiii
banada doktorların sölediği bi problem yok rahat ol .ama işte rahat da olsak gerginde olsak olmayınca olmuyor ben çok iyi anladım bunu .heleki eltim bağlı kordonlarla hamile kaldı işte benim dönüm noktam oydu ve dördüncüye hamile kaldı .bazen isyan ettim bazen tövbe ettim çok zor zamanalar geçirdim ama artık kafama takmıyorum sadece şu kürleride deniyim ben yapabileceğim şeyleri yapayım gerisini Allaha havale ediyim düşüncesindeyim .
sen galiba tüp bebek deniceksin yanlış anladıysam affola .ben maddi imkanım olsa vede onu denemeye yeterince cesaretim olsa bende tüp bebeğe başvururum ama bi kaç ay klomen içtim ve resmen dağıldım .galiba ben tedaviye hazır değilim .
neyse Allah herkesin kucağına bebek nasip etsin o biliyor herşeyin en hayırlısını
pıtırcıkızz bizz
ercem senide çok seviyorum kuşumm kalbimin incisi...
kolomen felan bana pek fayda etmiyor zaten gerek yok yumurtlamam var çünkü...
bakalım artık bişeyler deneyecez...bekle bekle nereye kadar...
okudum cnmm benimduyguuu sana yazdıklarım alıntının içine kalmış bi garip olmuş
meraba kızlar kendimi bi hafiflemiş hissediyorum bugün acaba ödemlerim mi gitti .iki gündür turşu falan yemiyorum heralde onun etkisi
sen elinden geleni yap duanı et herşeyin doğru zamanı vardır o an geldimi olur inşallahbanada doktorların sölediği bi problem yok rahat ol .ama işte rahat da olsak gerginde olsak olmayınca olmuyor ben çok iyi anladım bunu .heleki eltim bağlı kordonlarla hamile kaldı işte benim dönüm noktam oydu ve dördüncüye hamile kaldı .bazen isyan ettim bazen tövbe ettim çok zor zamanalar geçirdim ama artık kafama takmıyorum sadece şu kürleride deniyim ben yapabileceğim şeyleri yapayım gerisini Allaha havale ediyim düşüncesindeyim .
sen galiba tüp bebek deniceksin yanlış anladıysam affola .ben maddi imkanım olsa vede onu denemeye yeterince cesaretim olsa bende tüp bebeğe başvururum ama bi kaç ay klomen içtim ve resmen dağıldım .galiba ben tedaviye hazır değilim .
neyse Allah herkesin kucağına bebek nasip etsin o biliyor herşeyin en hayırlısını
sevgi pıtrcıkları siziiiiiiiiiiiiiii
buyolda yıpranmadan hemencik güzel haberlerini alırız inşallah peş peşe sen,ercem,pomo ve isteyen herkez..
bencede psikolojik stres,sen hem işde hemde annenin hastalığı,birde çocuk mevzusu güçlü durmaya çalışman bedenini yoruyor,biliyormusun herşeye eyvallah dediğim düşünmediğim bir ayhamile kaldım ..
selam kizlarrrr nasilsinizzz?
kontesimmm, pomommm, ercemmmm, Allah en kisa zamanda sizlere bebek nasip etsin, ama umudunuzu kesmeyin, etrafimda sizin durumunuzda o kadar çok ki$i vardiki, ama $u an bir tanesi hariç hepsiinin bebegi oldu, üstelik dogal yollarla, ercem senin durumunda bir kom$umuz var, kizi 12-13 ya$inda ve dahada çocugu olmuyordu, doktorlara gidiyor sorun yok diyorlardi, ama $imdi yakinda dogum yapacak :))
ya bekar olmama ragmen bende bebek istiyorummmm kendi kendime diyorumki ke$ke evlendikten 3-4 ay sonra hamile kalsam o kadar seviyorumki, Allah kimseyi çocuksuz birakmasin
bencede bitki kürlerini deneyin illaki faydasi olacaktir :)
canım sagolsun dua etmıssın bebek dılemıssın bızler ıcın. amın canım. ALLAH hepımıze nasıp etsın ınsaallah.
ben kendımı cok yıprattım oyuzden dedıgıne katılıyorum artık yıpratmıyorum zaman zaman aglıyorum bebek haberlerı alınca ama kendımı en az sekılde uzerek sakınce beklemeye calısıyorum. aynen ben de son 1 yıldır eyvallah dıyorum ve eyvallah dedıgım ıcın bence gelecek bebıs.
canım ben 18 senelik evliyim 17 yaşına yeni girmiş bi kız evladım var RABBİM bağışlarsa .hastalıklar ameliyatlar drken senelerce doktorlar bebek izni vermedi sonra tedaviler bitti tamam artık bebek yapabilirsin dediler şimdede yaklaşık 3 senedir olmuyo RABBİM hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin cümlemize
aslında ikimizde bu yönle benzeşiyoruz bende yolunu beklemiyorum artık çok bunaldığım ağladığım zamanlar olmuştur hep derim RABBİM isteyen bütün kadınlara nasip etsin
cuma okumalarında kontesimle sen özellikle dualarımdasınız bide diğer topikte bi arkadaş var hamile kalmayı bekleyen
inşallah burada hamilelik muhabbetleride ederiz o günleri görürüz
çok üzüldüm melis allahım rahmet etsin cennette kavuştursun aslında kelimeler çokça kifayetsiz kalıyor bu durumda ama başın sağolsun rabbim geride kalanlara uzun ömür versin bizlere düşen bol bol dua edip anneciğini ve cümle hakkın rahmetine kavuşmuş yakınlarımızı yattıkları yerde rahat ettirmek...
Evlat ana babasından birini kaybettiğinde yüreğinde uçurumlarrr kadar büyük bir yara açılırmış ve zaman tabiki devreye girip gün geçtikçe bu acı azalıp bir mercimek tanesi kadar kalırmış...zaman herşeyin ilacıdır derler burda o oluyor sanırım..
Peki anne baba evladını kaybederse işte ozaman düzen tersine dönermiş ana babanın yüreğinde mercimek tanesi kadar yara açılırmış ve gün geçtikçe zaman ilerledikçe bu yara kanar kanar dünyalar kadar olurmuşşş...
rabbim yaşatmasın anne baba acısı kardeş acısı eş acısı zordur...yakınlarımda gördüm...
ama evlat acısını biizatihi yaşadım ilk günler bende belki ilaçların belkide narkozun etkisiyle,çok bişeyler hissetmedim zaten 4 ay boyunca azda olsa bu ayrılığa hazırlamıştım kendimi ama ne zamanki ilaçların etkisi geçti etrafımdaki kalabalık azaldı bebeğimin rızkı olan sütler ıslattı tişörtümü ilk önce ilk vurgunu tokat gibi ozaman yedimm...
ve uzunca bir süre hamile kadın görmeye dayanamadım,yeni doğmuş bebeklere bakamadım,televizyonda bebek gördüğümde ağlıyordum,bebek ağlaması duyduğumda bende ağladım....şuan bu satırları yazarken yine ağlıyorum...
ama dedimya zaman acımasız zaman koca bir çark....
şimdiki zamanlarda kendimi işe güce verdim ailemle annemle ilgilendim bir yıl rabbim bize şifasını verdi herkese versin..kardeşim nişanlandı ona çok sevindim ilaç gibi geldi uzunca bir aradan sonra... dedimya canım zaman,zaman,zaman....
duygu, senın oglan bana goz koydu sanırım arayıp duruyor haberın olsun :)))))))))
çok üzüldüm melis allahım rahmet etsin cennette kavuştursun aslında kelimeler çokça kifayetsiz kalıyor bu durumda ama başın sağolsun rabbim geride kalanlara uzun ömür versin bizlere düşen bol bol dua edip anneciğini ve cümle hakkın rahmetine kavuşmuş yakınlarımızı yattıkları yerde rahat ettirmek...
Evlat ana babasından birini kaybettiğinde yüreğinde uçurumlarrr kadar büyük bir yara açılırmış ve zaman tabiki devreye girip gün geçtikçe bu acı azalıp bir mercimek tanesi kadar kalırmış...zaman herşeyin ilacıdır derler burda o oluyor sanırım..
Peki anne baba evladını kaybederse işte ozaman düzen tersine dönermiş ana babanın yüreğinde mercimek tanesi kadar yara açılırmış ve gün geçtikçe zaman ilerledikçe bu yara kanar kanar dünyalar kadar olurmuşşş...
rabbim yaşatmasın anne baba acısı kardeş acısı eş acısı zordur...yakınlarımda gördüm...
ama evlat acısını biizatihi yaşadım ilk günler bende belki ilaçların belkide narkozun etkisiyle,çok bişeyler hissetmedim zaten 4 ay boyunca azda olsa bu ayrılığa hazırlamıştım kendimi ama ne zamanki ilaçların etkisi geçti etrafımdaki kalabalık azaldı bebeğimin rızkı olan sütler ıslattı tişörtümü ilk önce ilk vurgunu tokat gibi ozaman yedimm...
ve uzunca bir süre hamile kadın görmeye dayanamadım,yeni doğmuş bebeklere bakamadım,televizyonda bebek gördüğümde ağlıyordum,bebek ağlaması duyduğumda bende ağladım....şuan bu satırları yazarken yine ağlıyorum...
ama dedimya zaman acımasız zaman koca bir çark....
şimdiki zamanlarda kendimi işe güce verdim ailemle annemle ilgilendim bir yıl rabbim bize şifasını verdi herkese versin..kardeşim nişanlandı ona çok sevindim ilaç gibi geldi uzunca bir aradan sonra... dedimya canım zaman,zaman,zaman....
baldamlası yazdım kac kez ama gormedın sanırım canım. oyuzden endıselendım umursamamıs gıbı sanarsın dıye.
bızım topıkte yazdım canım ama tekrar basın sagolsun ALLAH rahmet eglesın mekanı cennet olsun annecıgının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?