- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #13.181
güzel lyyam nparsan yap istersen aç kal spor olmadan asla istediğinkadar zayıflayamazsın,internetten bölgesel incelme hareketlerine bak uygula sana plates tavsiye ederim ,yürü dans et ,ip atla ama illaki spor şart leyyacım yediğin tatlıların kalorilerinikoy bir tarafa yağ olarak en müsahit bölgene toplanıyor sen bence düzenli yemin et ancA BÖYLE KONTROL EDERSİN KENDİNİ,UZMANDAN DUYDUM ELMA SİRKESİ KAN ŞEKERİNİ DENGELERMİŞ TATLI İSTEĞİ KAYBOLURMUŞ HER SABAH AÇ KARNINIA ILIK SU ELM SİRKESİ,BAL KARIŞIMI İÇ,TATLI İSTEĞİ OLDUUNDA HURMA YE BOL SU İÇ ,KISACASI ARMUT DÜŞ AĞZIMA DÜŞOLMUYOR MÜCADELE ŞARTTKUZUM..selam kizlar, nasilsiniz? ben o kadar kötüyümki buraya yazmaya utaniyorum
kizlar ya ne kadar kizsanizda ben kendime engel olamiyorum tatliya saldiriyorum, ne zaman dertli olsam kendimi tatliya veriyorumya yine ayni durumdayim...
kuzenin dügününden geldikten sonra morelim sifir, bu kilolar beni öldürüyor, ya 65 i görmü$ken kendimi 68 kiloda kabul edemiyorum bir türlü birde demi$tim ya tüm kilolari popodan aldim diye, i$te bu beni öldürüyor, kiyafet giyiyorum önden bakinca güzel ama arkadan bakinca koca popo bir o yana bir bu yana gidiyor yürüyünce yemin ederim abartmiyorum, kuzenin dügününü izledik, benim popo yine berbat çikmi$ oysa siyah ve bol giymi$tim...popoyu eritmek çok zor, çok igrenç bir$ey gerçekten
ilerde resmen yag aldirmak istiyrum o bölgeden hatta o kadar biktimki yemin ederim elimde olsa tümünü alin dümdüz olsun derim, araba almak için para biriktirdim onun hepsini vermeye raziyim o kadar biktim, ama yan etkisi olabiliyormu$ enfeksiyon falan, birde çok uzun bir süre istirat etmek lazimmi$ offf
günaydın arkadaşlar .inşallah herkes iyidir ben çok üzgünüm kızlar ,karşı komşum ağbim gibi sevdiğim karşı komuşumu ebediyete uğurladık .mekanı cennet olsun bir fatiha okurmusunz onun için
allahım bütün hastalarımıza şifa versin inşallah .
sağlıktan başka herşey yalan gerçekten .
leylacım bende aynı senin gibiyim .popom ve basenlerim var ama yazın yaptığım yürüyüşler evdeki sporlar çok işe yaradı bayağı toparlandılar .ameliyattan önce biraz spora ağırlık versen
bide biberiye yağını sürüp streçle sarıncada incelme oluyomuş bacaklarda bende şehir mekezine gidince almayı düşünüyorum .yorumları çok iyi herkes incelmiş denemeke fayda var
günaydın arkadaşlar .inşallah herkes iyidir ben çok üzgünüm kızlar ,karşı komşum ağbim gibi sevdiğim karşı komuşumu ebediyete uğurladık .mekanı cennet olsun bir fatiha okurmusunz onun için
leylacım bende aynı senin gibiyim .popom ve basenlerim var ama yazın yaptığım yürüyüşler evdeki sporlar çok işe yaradı bayağı toparlandılar .ameliyattan önce biraz spora ağırlık versen
bide biberiye yağını sürüp streçle sarıncada incelme oluyomuş bacaklarda bende şehir mekezine gidince almayı düşünüyorum .yorumları çok iyi herkes incelmiş denemeke fayda var
günaydın güzellerrr herkez iyidir inşallah
güzel lyyam nparsan yap istersen aç kal spor olmadan asla istediğinkadar zayıflayamazsın,internetten bölgesel incelme hareketlerine bak uygula sana plates tavsiye ederim ,yürü dans et ,ip atla ama illaki spor şart leyyacım yediğin tatlıların kalorilerinikoy bir tarafa yağ olarak en müsahit bölgene toplanıyor sen bence düzenli yemin et ancA BÖYLE KONTROL EDERSİN KENDİNİ,UZMANDAN DUYDUM ELMA SİRKESİ KAN ŞEKERİNİ DENGELERMİŞ TATLI İSTEĞİ KAYBOLURMUŞ HER SABAH AÇ KARNINIA ILIK SU ELM SİRKESİ,BAL KARIŞIMI İÇ,TATLI İSTEĞİ OLDUUNDA HURMA YE BOL SU İÇ ,KISACASI ARMUT DÜŞ AĞZIMA DÜŞOLMUYOR MÜCADELE ŞARTTKUZUM..
ohh afiyet olsun arkadaşımaaa..
yaa izmire gelen yokmuu ne güzel krizantemle görüşcenizzz banane bende istiyorumm
kontescim antalya expo centerdeki fuara gelecem
selam arkadaşlarımm
canım sıkkın arkadaşımın eşii mide kanseri ve çok çabuk ilerliyor nolur ona dua edin kızlarr
merhaba arkadaşlarrrr
ben üstünüze afiyet grip olmuşum gözlerim burnumum çok fena ,ıhlamur içiyorum habire .bu arada hızla kilo alıyorumbu hafta çok fena geçti hergüne bi misafirlik mevlüt derken kilo aldım .
duygucum profil resmine bayıldım maşallahhh arkadaşıma
pomocum yürüyüşlere yaza kadar ara verdim mecburen çünki hasta oluyorum hemen evde lesliye devam edicem
ayrıca kontes ve krizanteme çok imrendim orada olmak isterdim ne güzel olurdu
karabiberde gelmiş selam vermiş
sarıcivciv napıyo acaba :44::44:
bulustunuz mu kızlar antalyada merak ettım. ıs, ıstanbul, annemler derken sıze bakadım bır haftadır. herkes nasıl kızlar ????
kızlar rejimler nasıl gidiyorr
ay ben baya sebzeye dayadım düzenli çorba ve sebze yiyorum...
bu öğlende ısırgan kavurması yedimm ayyy öldüm öldüm dirildim çünkü sanırım içinde salyangoz vardı dişime kırt dedi minnacıkk bişi....
midem alt üst şuanda ayyy
neyse kalorisini aldık diyip rahatlıyalım.. demi ama hayata hep olumlu yönünden bakmak lazım...
bide dışardan sebze ve salata yememek lazımmm...
canım yaa merhaba buluşamadık ne bir haber ne bir resim expoda hangi kadına sorayım sen benim kulüpten arkadaşım krizantemmisin diye...
bizim kız ne şekil ne zaman gelip gideceği bilgisini vermediği için benim gibi bir güzellikten mahrum kaldı...
kızlar rejimler nasıl gidiyorr
ay ben baya sebzeye dayadım düzenli çorba ve sebze yiyorum...
bu öğlende ısırgan kavurması yedimm ayyy öldüm öldüm dirildim çünkü sanırım içinde salyangoz vardı dişime kırt dedi minnacıkk bişi....
midem alt üst şuanda ayyy
neyse kalorisini aldık diyip rahatlıyalım.. demi ama hayata hep olumlu yönünden bakmak lazım...
bide dışardan sebze ve salata yememek lazımmm...
KONTES immm hayranim sanaaa ma$allah diyimmm böyle devam edelim, bak topigin en tembel üyeleri bizizzzzzzzz, bende karar verdim artik dikkat edecegimmm
kizlar ben i$e ba$layacagim, ama i$ yerini henüz görmedim, eger kantini varsa orda yicem, ve kantinde etler falan helal kesim olmadigindan yemek konusunda fazla seçenegim olmayacak bu nedenle kilo verecegimi umuyorum, vede eve geç saatte gelecegim ve yemek olarak çok hafif $eyler yemeyi dü$ünüyorum in$allah her$ey dü$ündügüm gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?