- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #13.161
GROWTECH EURASİA 2012 tarım fuarı
ohh afiyet olsun arkadaşımaaa..şekerim kuzinin sünneti için her zaman beklerizz bebişimmm....ücret te anlaşırız hiççç dert etme boğazdaki yalılardan hallice fiyatımız
içimdeki güce gelince aslında potansiyel varda ben hayatla hep savaş halindeyim....
neyse bu sabah sadece bir elma yedim daha acıkmadım ama olmazsa bir dilim ekmekle ara yapaım öğlen yemeğine saldırmamak için...
akşamda karnı baharımı pişirdim hiç yağ koymadım kıyma,soğan sarmısak ve pul biberle yaptım umarım güzel olur...
evet canım öyleymiş exponun fuar takvimine baktım çarşamba günübirlikmi geleceksin yoksa kalacakmısın malum expo şehir merkezine uzak akşam eşimle gelirim anca şehir merkezine gelirsen çokk rahat görüşürüz...
selam kizlarrrr nasilsinizzz, a$uremi yaptim $ekersizz tabi gayette güzel oldu fakat ben maymun i$tahli oldum galiba dün oturdum yarim kase yedim birkaç saat sonra yine yarim kase, ve dahada yemek istemiyorummm oysa tadi güzel :)
duygumm fotoda çok $ekersin ma$allah :)))) kuzy sana benziyorrrrr
sağ ol güzel leyyam seninkadarolmsakda eh işte idare ediyoruzz...selam kizlarrrr nasilsinizzz, a$uremi yaptim $ekersizz tabi gayette güzel oldu fakat ben maymun i$tahli oldum galiba dün oturdum yarim kase yedim birkaç saat sonra yine yarim kase, ve dahada yemek istemiyorummm oysa tadi güzel :)
duygumm fotoda çok $ekersin ma$allah :)))) kuzy sana benziyorrrrr
çok sağ ol canımm ya..merhaba arkadaşlarrrr
ben üstünüze afiyet grip olmuşum gözlerim burnumum çok fena ,ıhlamur içiyorum habire .bu arada hızla kilo alıyorumBu hafta çok fena geçti hergüne bi misafirlik mevlüt derken kilo aldım .
Duygucum profil resmine bayıldım maşallahhh arkadaşıma
Pomocum yürüyüşlere yaza kadar ara verdim mecburen çünki hasta oluyorum hemen evde lesliye devam edicem
ayrıca kontes ve krizanteme çok imrendim orada olmak isterdim ne güzel olurdu
karabiberde gelmiş selam vermiş
sarıcivciv napıyo acaba :44::44:
kızlar bi araya gelsek ne gzel olurdu demiii
rabbim şifa verir inşallahhhh..selam arkadaşlarımm
canım sıkkın arkadaşımın eşii mide kanseri ve çok çabuk ilerliyor nolur ona dua edin kızlarr
sağ ol cnmmm, vayyy 78 gördün demek maşallahhhh arkadaşımmmduygucumm bende bayıldım profil resmine
kızlar ben buralardayım iş ,güç çocuk falan takılıyorum işte
kilomda sonunda 78.9 oldu ,biraz olsun bana moral oldu
selam arkadaşlarımm
canım sıkkın arkadaşımın eşii mide kanseri ve çok çabuk ilerliyor nolur ona dua edin kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?