- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
gayet güzel cnm bi fikrim daha varr
şimdi şu ana kadar yarın itibaran uygulayaağımız şeyler şunlarr devamlı kATILMAKSİTEYENLER İÇİN SÖYLÜYORUM BUNLARI ARADA KATILMAKSİTEYENLER BİZE HER ZAMN YAZABİLİRR O AYRI DEVAMLI KTILAKLA İÇİN YAPMASI GEREKENLER bir önceki beslenmen tarzınızı yazıyorsunuzz hatta şöye yapavağım ilerleyen günlerde şimdi bir haftadadevamlı gelenler belli olurr kaynaşırızz alfabetik ıraya alcaz mesela diyelim gruptaki ilk alfebe harbi benim ben obir öneki gün ne yediğimi yazcam hemen beni tartışcaz ne yanlış ne doğru olduğunu yazaksınız acı eleştircez iyiliğimiz için lütfen herkez gerçekçi olsunn bu ilk fikrimm bu sayfa hepimizin fikrmi beğenmeyeelner açık yüreklliekle söyleye bilir
ikinisi her cuma tartı günümizz herkez tartılıp söylücek
bide benmi fikrim var ben ilk sayfamızaa katılak kişleri çin ay tablosuda yapmak sitiyorum mesela
rumuz ocak şubat
duyfer_2006 72 70
bunu hedeflediğimiz aya kadar yapalım sonucu görelimm ne dersinizz
güzel fikir ay tablosu ama alfabetik sıra olmaz kimin ne zaman gireceği belli değil giren menüsü yazar yorumlarız sıraya gerek yok..
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 19.900 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
[/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] imseval [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TD] [TD][/TABLE]
imsevelimm tablo olaynı çözdük bunu ilk sayfayamı yapalımm ne dersinn herkezçin bulması kolay olur
bence de ilk sayfada olması uygun ama pek çözdüğümüzü hissedemedim ben
ikinci satırı ekleyemedim bi türlü
:44:
EVET ARKADAŞLA ARTIK TABLOMUZDA var yavaş yavaş o tabloya bakıp bana bilgilernizi verirseniz sevinirim ama rice ediyorum devamlı aramızda olacaklarr olsunn her cuma güncellencek tablomuzz
merhaba hanımlar 27 yaşındayım 1.5 yaşında oğlumvar doğum kilolarım üzerime yapıştı kaldı tabi bunun suçlusu benimm herşeyi yedim hamileliğimde çünkü kilo verme sorunum hiç olmamıştı basite aldım doğumdan sonra o süt yapar bu süt yapar diye ne bulduysam yedim tabi bunların süt yapmadığını anladığımda artık çok geçti benim kilo alış serivenim böyle arkadaşlar
2006 evlendim 53 kg
2009 hamile kaldım 64
2010 haziranda doğum yaptığımda 90 kg
doğumdan sonra 83 kg çakılıp kaldım
işte bu kadar yılda böyle hale geldim işin komik yani ben 2011 mart ayına kadar aynalarda kendimi öyle şişman görmüyordum hiç rahatsız değildim tabi evimin dışında bi markette alışveriş veriş yaparken aynada kendmi gördüğümde şok oldumikinci şoku malum izmir de bahar erken geliyor martın sonunda kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardığımda bir parça giycek birşeyimin olmaması eski kıyafetler kesinlikle giremem o gün karar verdim,gerçekten karar vermek çok önemli arkadaşlar istikrar gerçek karar vermenin ardından geliyor, hemen eve eliptik bisiklet sipariş verdim spor yapmaya başladım çünkü biliyorum ki tek başına diyet olmaz yediklermi her geçen gün azalttım ve bu gayretin sonunda haziranda 10kg verdim ,73 kg dum başarmanın keyfiyle biraz ara verdim kg korumayı başarmıştım çünkü ramazanda bile kg almamşıtım ki ben normalde oruç tutarken kg alırım,neyse ne zaman görümcemin evinde 1 hafta kaldım orda yeme alışkanlığı tekrar başladı evdede devamı geldi 78 kg çıktım geçekten çok üzüldüm kendime şaşırdım çünkü kg vermenin ne kadar zor olduğunu biliyordum ve neden saçmalamıştım neyse takrar çıktım bu yola ama bu yolda dinlenmek yok artık 1.5 ay önce başladıığm bu yolda şuan 74 kg yum ,ilk hedefim mayısa kadar 64 kg olmak ama asıl hedefim yani ideal kilom 57 ben buyolda 57 olasaya kadar devam edeceğim benimle bu yolda yürümek isteyenler olursa sevinirim çünkü ne demişler birlikten kuvvet doğar ,birbirmize destek olarak hırs yaparak küçük yarışmalar yaparak ben inanıyorum ki en kısa sürede amacımıza ulaşacağız
hayalim 38 beden olduğumda çılgınlar gibi alışveriş yapmak diğer hayalimde istedğim kiloya düştüğümde istedğim gibi herşeyden yemek çünkü kilomu sporla korucam bundan sonraa işte böyle arkadaşlarr bana bu yolda şans dileyin
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 9000 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] imseval [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?