Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

şimdi şu ana kadar yarın itibaran uygulayaağımız şeyler şunlarr devamlı kATILMAKSİTEYENLER İÇİN SÖYLÜYORUM BUNLARI ARADA KATILMAKSİTEYENLER BİZE HER ZAMN YAZABİLİRR O AYRI DEVAMLI KTILAKLA İÇİN YAPMASI GEREKENLER bir önceki beslenmen tarzınızı yazıyorsunuzz hatta şöye yapavağım ilerleyen günlerde şimdi bir haftadadevamlı gelenler belli olurr kaynaşırızz alfabetik ıraya alcaz mesela diyelim gruptaki ilk alfebe harbi benim ben obir öneki gün ne yediğimi yazcam hemen beni tartışcaz ne yanlış ne doğru olduğunu yazaksınız acı eleştircez iyiliğimiz için lütfen herkez gerçekçi olsunn bu ilk fikrimm bu sayfa hepimizin fikrmi beğenmeyeelner açık yüreklliekle söyleye bilir
ikinisi her cuma tartı günümizz herkez tartılıp söylücek

Son düzenleme:

güzel fikir ay tablosu ama alfabetik sıra olmaz kimin ne zaman gireceği belli değil giren menüsü yazar yorumlarız sıraya gerek yok..

güzel fikir ay tablosu ama alfabetik sıra olmaz kimin ne zaman gireceği belli değil giren menüsü yazar yorumlarız sıraya gerek yok..

eyi ozaman alfebatik ıra yok

yalnızz şu ay tablosu olayını beeemedimmm((((((((( iki saattir örnek bireşyler yapmayaçalışıyorumm

[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 19.900 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]
[/COLOR][/B][/QUOTE]

denemee

denemee[/QUOTE]

[/B]

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 19.900 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]

[TR][TD] 1 [/TD] [TD] imseval [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] imseval [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TD] [TD][/TABLE]

Son düzenleyen: Moderatör:
[/B]

[TR][TD] 1 [/TD] [TD] duyfer_2006 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 19.900 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]

deneme

başarcam galiba:)))

Son düzenleme:

şu an kendi kendime sıkıyosa ikinci sırayı yap diyorum

imsevelimm tablo olaynı çözdük bunu ilk sayfayamı yapalımm ne dersinn herkezçin bulması kolay olur

EVET ARKADAŞLA ARTIK TABLOMUZDA var yavaş yavaş o tabloya bakıp bana bilgilernizi verirseniz sevinirim ama rice ediyorum devamlı aramızda olacaklarr olsunn her cuma güncellencek tablomuzz

heh ben de çözdüm tamam artık tek engelimiz üyelerin bilgileri.. yarın onları da alınca tamamdır

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar tekrar tekrar söylüyorum sayfa herkeze açık yorum yapa bilir tavsiyelernizi yazabilirsinizz bizde hertürlü vp yazarızma tablo olyınadevamlı olanlar isimlerni bilgilerni yazdırsınn hercuma tartılıp bize bilgilerini yazacaklar hergün paylaşım bulunacaklarr isimlerni ve bilg versinn

yenı topıgın hayırlı olsun canım.. benıde ekle valla ben 27 yasında 2 cocuk annesı 70 kılo 160 boyunda esınden cok laf yemıs bır bayanım ... neler yaptıgımızı paylasacgız galıba demı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…