- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
dünkü menüm 71 800 kilom
kalkınca 2 bardak su
sabah,2 dilim light ekem,peynir,zeytin
ara 1 türk kahvesi, kocaman 1 elma
öğlen,1 kase şehriye çorbası,yarım dilim light ekmek.
ara 10 tane balık kraker,1 kayısı,1 ceviz.
akşam 18.00
2 dilim light ekmekli tost
yarım bardak ayran,1havuç
harikaaaa tebrik ederimmm
bir gün önceki yediklerimizi yazarsak bence daha iyi olur
gayet güzel deee güzel anlatmışsınn daa ben tablo olayını beceremiyorumm bana bir örnek ayarlarsann daha güzelolur tabi bilyorsann bilen varsa söylesin yadaa
allah iyiliğini versinnnevet öyle yapılmalı ama ben dünkü menümü yazamam çünkü benim dün doğumgünümdüben yarın başlicam
cuma zayıflama yarışmasından arak yaparım şimdi
bekle
merhaba kızlar bende varım bende varım yer varmı
imseval doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara....
var var herkese yer var.. yarın bilgilerini yaz tartılıp edip bi de bugünkü menünü not al yarın bizimlle baylaşacaksın :13:
çok teşekkürler canım.. dün arkadaşlar da süpriz yapmışlar doğumgünü hediyem de ne: karalahana dolmasıçok severim de
doğum günün kutlu olsun cnm nice sağlıklı mutlu yaşlaraaçok teşekkürler canım.. dün arkadaşlar da süpriz yapmışlar doğumgünü hediyem de ne: karalahana dolmasıçok severim de
elektrikler kesildi bende oesnada çamaşır bulaşık giriştim:)))
yeni gelenler hoşgelmişş
evet arakladım şimdi şöyle yapıcaz
nick (geçenhafta kilo/ bu haftaki kilo/ fark / yüzde hesabı)
S_A ( 81,0/ 81,0 / 0,0 / 0,00% ) (örnektir)
hemen ben yapayım
1. hafta
imseval(112,0/112,0/0,0/0,00%)
tabi yarın başlangıç kilolarını cuma da o günkü kilolarını alınca yüzde hesabını yaparız beraber ama cuma bildirimlerini bu şekilde yaparız
üye listesi de şöyle yaparız
üye adı(nick)/ başlangıç kilosu / boyu / yaşı / hedef kilosu
şeklinde olabilir
kendimden bahsedeyim kızlar ozaman 23 yasındayım evliyim 3 yasında bir oğlum var bandırmalıyım evlenıreken 55 56 kıloyken evlilik dogum dikkat etmeme derken metobolızmamı etkileyen hastalıklar hipotrioid insülin direnci pko 85 e kadar cıktım diyet yazın yaptıgım yuruyusler falan 77 ye kadar indim ama bir kac haftadır cok dikkat etmıyorum yanlıs yapıyorum ama saldım gitti desem yeridir tartılmadımda bakalım yarın tartlıp tekrardan baslıcam uzun bi sure montıgnac diyeti yaptım aslında faydasınıda gordum ama kendimde sunu farkettımkı ben kurallara baglı kalamıyorum diyet kosunda meyveyi su zaman ye sunla bunu karıstırma gibi kafama gore menu hazırlayıp az az yemek yemek benı fazla zorlamıyor yanı yaptıgım bellı bir diyet yok ogun ne yemek yaparsam az az yıyerek diyetimi uygulamaya calısıcam yarından itibaen menulermıde yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?