- Konu Sahibi Betul_20162010
-
bende geldımmm :::::d
Selam,
Topiğin hayırlı olsun canım...Bende bu yolda varım inatla..Hayatımda ilk defa 7.li rakamları dogum sayesinde gördüm..Seninle kilolarımzı aynı sayılır bende 73 kiloyum...Hikayeni okudum hemen hemen benimle aynı o yüzden bende detaya girmedim seni çok iyi anlıyorum canım..Bende yedikleirme dikkat ediyorum...Ama spor yapmıyorum diyetisyenim şuanda spor yok dedi..Bu aralar sabitlendi kaldım 73 de.Evde küçük bebeğim var onun peşinde dolanmaktan kasmı yapmaya başladımda kilom gitmiyor 10 gündür.
sağ ol cnm hepimize hayırlı olsun hepimizin sayfası sınırlama yok herkez gelebilir hatta cnm bende ciddi diyetyspmıyorum bebeğimi emziriyorum çünkü son 4 dişide çıksın öyle bıraktırcam memeyi neyse kilo belli bir yerde kalır sonra tekrar devam eder sen yılma bak kg larımızda yakın ikimizin bebeği var yaa kadar dikkat edelimmm inş sende bende önce 6 lı rakamları sonra istedğimiz kg ulaşırız
sende diyetisyenin sana öneridiği bilgileri bizimle paylaşırsan sevinirim ama spor şart cnmya en azında hafif birşeyler yap kalori yakmak şart tabi sağlık sorunun yoksa
selam canium hayirli olsun, motivasyonuna hayran kaldim! ke$eke bende senin kadar motive olsam, ama nerde, tatlidan vazgeçemiyorum, bekar oldugum halde, bir yilda tam 13 kilo aldim, ve her ay almaya devam ettim taki bu forumlari okuyana kadar, ama kilo vermedimde, sabitlendim, $u an 68-69 arasiyim boyum 161, ve en geç 6 ayda 10 kilo vermem lazim
ko$u bandi aldim ama i$e git gel derken çok yoruldugum için bir hafta yaptim sonra biraktim, bugün kararliyim ama bakalim saat kaça kadar tatli bir$eyler yemeden duracagim
selam canium hayirli olsun, motivasyonuna hayran kaldim! ke$eke bende senin kadar motive olsam, ama nerde, tatlidan vazgeçemiyorum, bekar oldugum halde, bir yilda tam 13 kilo aldim, ve her ay almaya devam ettim taki bu forumlari okuyana kadar, ama kilo vermedimde, sabitlendim, $u an 68-69 arasiyim boyum 161, ve en geç 6 ayda 10 kilo vermem lazim
ko$u bandi aldim ama i$e git gel derken çok yoruldugum için bir hafta yaptim sonra biraktim, bugün kararliyim ama bakalim saat kaça kadar tatli bir$eyler yemeden duracagim
Canım bende spor yapmak istiyorum doktoruma sordum şimdi değil ben yapacagın zamanı sana söyleyeceğim dedi ok dedim.Günce 4 fincan yeşil çay bende tüketiyorum...2 litre su tüketiyorum...Bir ögünde sebze yiyorsam 1 ögünde et yiyorum porsiyonu azaltılmış halde.2 adet biber dolması yiyebiliyorum bol salata ile.Bakliyatları yiyorum et yerine...Her ögünde ayran veya yogurt tüketiyorum...Et yok ise peynirle hemen idare ediyorum..Etimek ekmek kullanıyorum her ögünde 2 adet..Akşamları sütlü nescafemi içiyorum...
3 beyazı kullanmıyorum hayatımda canım...artık aramıyorum aklıma dahi gelmiyor..1.ay oldu hemen hemen..Hepimiz için hayırlısı olsun tatlım....İster istemez moralim bozuluyor tartıya çıkıp çıkıp aynı rakamı görmekten..Bazen diyorum boz ye herşeyi nasılsa gitmiyor kilolar sonra sabır çekiyorum..of of of
Merhaba,canın tatlı çektiğinde agzına eti formların yulaflı bisküvilerinden atsan..Biraz olsa bastırır..Gel beraber başaralım ne dersin? Tatlı yemeden bugünü geçirebilirsinHa gayret canım hadiii
Bu arada kızlar bu saate kadar 1 lt su içtim...2 fincan yeşil çay tükettim....Ögle yemeğimi yedim...
Evdeki tartınız dijital mi ??
aman haa sakın kg vermek zor almak kolay önce 80 leri sonra 90 görürsün sonra 73 tekrar geri dönmek için uğraşırsın sabır canımm öncelikle nescefe akşam içme derim çünkü emziriyorsan bebeğine geçer cafeyin uyku sorunu olabilir bide yoğurta biraz kimyon koy gaz yapar bebeğe geçer onun dıışnda süper besleniyorsun maşallahh
vayy süpersinn ben daha o akdar içemedimm karnımda açıkmadı bugün kahvaltıyı biraz güzel yaptım tartım dijital
canım haklısın evde olunca sorun oluyor sıvı tüketmek bende hafta sonları evde iş yapmaktan içmeyi unuturum..Ama işyerinde masamın üzerinde devamlı...Karnın acıkmasada yiyeceksin canım..Bank şimdi 1 dilim kepek ekmeğine krem peynir veya normal peyniri sür (3 köfte büyüklüğünü geçmesin) yanına ayran veya yogurt birde yeşillik yok ise domates olur.Alsana ögle yemegi et yerine geçen ögün...Akşamada sebze yersin...Mutlaka agzına bişeyler atacaksın ki metobolizman hızlansın..Hadi şimdi yeki saat 3.teki ara ögünü beraber yapalım..ben elma getirdim yanımda..
Canım 1 su bardagı süte 1 çay kaşığı nescafe atıyorum dr söyledi her akşam süt iç diye bu şekilde yapabilirsin demişti..
Çok şükür bebişimin gaz sorunu yok tatlım bilgiler için sagol 2 dişi çıktı yavrumun..Sabahları 7 ile 8 arasında bebişimle uyanıgız zaten bende o sırada kahvaltımı peynir domates ve zeytinle yapıyorum...İşe gelince hemen yeşil çay içiyorum...12-1 arası öglen yemeği işte...birazdan yine yeşilçay tüketcem...gündüz tüketiyorum beden sıvıları gece nöbet tutmayayım diye.Bu akşam ıspanak yiyeceğim mesela yeşillikle....
tatlıya çarem vardaa börek pide gibi şeylere yok ama yılmıcam zayıflayınca bunları yicem hemen spor yapcam lale devri bitti bundan sonraa hep sporr oğlan uyusun kaksındaa kalkınca spor yapcam
kıyamam çalışıyorsunn zor oluyorr dimi bebeklee ıspanak kalori açısından çok düşük yani zayıflamaki steyenlerin en büyük arkadaşı canım bilgilerni hep paylaş emii
Canım ben 1 aydır bu bahsettikleirni tüketmedim dogumdan sonra süt olur diye çok yemiştim ah ah bu kafam...Zaten hedefime ulaştığımda bunlardan azar azar yiyecekmişim dr da söyledi listende verecegim diye..Benim evdeki baskul dijital değil..Eşime söylüyorum ama fark yok diyor...Aldırıcam dıjıtal tartı...Eti form bisküvi atabilirsin canım agzına tatlı niyetine tabi paketin 1/2 si olucak..hepsi değil...
Ah ah canım yaramı deşme vicdanmı yorgunlukmu hangisini anlatsam..Çok özlüyorum bebeğimi..Eve gidincede yoruluyorum hep peşindeyim...Uyuyana kadar...O uyuyunca bende sızıyorum..Hafta sonu ev işi yemekler bebek derken nasıl geçiyor anlamıyorum..Su içmediğimi akşam olunca anlıyorum...Bu diyete başladığımdan beri evde devamlı mutfakta buluyorum kendimi hafta içinin sebzelerini yapıyorum..Bebeğime çorbalar hazırlıyorum organik:)))Önceleri evde yemek yoksa hemen aparatif şeyler hazırlardım şimdi öyle değil...Akşama ıspanak var..Yarın akşama mesela domatesli tavuk yaptım gögüs kuşbaşılık öglene pırasa işyerime getiriyorum..tuzsuz ama yaglı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?