• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dünkü menüm 71 800 kilom
kalkınca 2 bardak su

sabah,2 dilim light ekem,peynir,zeytin
ara 1 türk kahvesi, kocaman 1 elma

öğlen,1 kase şehriye çorbası,yarım dilim light ekmek.

ara 10 tane balık kraker,1 kayısı,1 ceviz.

akşam 18.00

2 dilim light ekmekli tost
yarım bardak ayran,1havuç

harikaaaa tebrik ederimmm :nazar::nazar::nazar:

bir gün önceki yediklerimizi yazarsak bence daha iyi olur

evet öyle yapılmalı ama ben dünkü menümü yazamam çünkü benim dün doğumgünümdü :17: ben yarın başlicam

gayet güzel deee güzel anlatmışsınn daa ben tablo olayını beceremiyorumm bana bir örnek ayarlarsann daha güzelolur tabi bilyorsann bilen varsa söylesin yadaa

cuma zayıflama yarışmasından arak yaparım şimdi :1:

bekle :23:

teşekkürler kızlar dün 71.800 çıkan kilom bugün 70.600 çıktı ödem vardı demekki vücudumda...ama yinede mutlu oldum tabi...kalori hesabına devam...

evet arakladım şimdi şöyle yapıcaz

nick (geçenhafta kilo/ bu haftaki kilo/ fark / yüzde hesabı)
S_A ( 81,0/ 81,0 / 0,0 / 0,00% ) (örnektir:27:)

hemen ben yapayım

1. hafta

imseval(112,0/112,0/0,0/0,00%)

tabi yarın başlangıç kilolarını cuma da o günkü kilolarını alınca yüzde hesabını yaparız beraber ama cuma bildirimlerini bu şekilde yaparız

üye listesi de şöyle yaparız

üye adı(nick)/ başlangıç kilosu / boyu / yaşı / hedef kilosu

şeklinde olabilir :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
üye listesi için tablo yapabilen biri gelene kadar idare ederiz böyle bence :27:

daha iyi bi fikrim var :23:

cuma bildirimini sana (duyfer_2006) özel mesaj atalım sen listeyi yayınlayana kadar heyecan olsun :52:

elektrikler kesildi bende oesnada çamaşır bulaşık giriştim:)))
yeni gelenler hoşgelmişş

kendimden bahsedeyim kızlar ozaman 23 yasındayım evliyim 3 yasında bir oğlum var bandırmalıyım evlenıreken 55 56 kıloyken evlilik dogum dikkat etmeme derken metobolızmamı etkileyen hastalıklar hipotrioid insülin direnci pko 85 e kadar cıktım diyet yazın yaptıgım yuruyusler falan 77 ye kadar indim ama bir kac haftadır cok dikkat etmıyorum yanlıs yapıyorum ama saldım gitti desem yeridir tartılmadımda bakalım yarın tartlıp tekrardan baslıcam uzun bi sure montıgnac diyeti yaptım aslında faydasınıda gordum ama kendimde sunu farkettımkı ben kurallara baglı kalamıyorum diyet kosunda meyveyi su zaman ye sunla bunu karıstırma gibi kafama gore menu hazırlayıp az az yemek yemek benı fazla zorlamıyor yanı yaptıgım bellı bir diyet yok ogun ne yemek yaparsam az az yıyerek diyetimi uygulamaya calısıcam yarından itibaen menulermıde yazarım

daha iyi bi fikrim var :23:

cuma bildirimini sana (duyfer_2006) özel mesaj atalım sen listeyi yayınlayana kadar heyecan olsun :52:

ÜYE ADI BAŞLANGIÇ KİLOSU YAŞI BOYU HEDEF KİLOSU

deneme 1-2

$Adsýz.webp

evet arakladım şimdi şöyle yapıcaz

nick (geçenhafta kilo/ bu haftaki kilo/ fark / yüzde hesabı)
S_A ( 81,0/ 81,0 / 0,0 / 0,00% ) (örnektir:27:)

hemen ben yapayım

1. hafta

imseval(112,0/112,0/0,0/0,00%)

tabi yarın başlangıç kilolarını cuma da o günkü kilolarını alınca yüzde hesabını yaparız beraber ama cuma bildirimlerini bu şekilde yaparız

üye listesi de şöyle yaparız

üye adı(nick)/ başlangıç kilosu / boyu / yaşı / hedef kilosu

şeklinde olabilir :31:

gayet güzel cnm bi fikrim daha varr

kendimden bahsedeyim kızlar ozaman 23 yasındayım evliyim 3 yasında bir oğlum var bandırmalıyım evlenıreken 55 56 kıloyken evlilik dogum dikkat etmeme derken metobolızmamı etkileyen hastalıklar hipotrioid insülin direnci pko 85 e kadar cıktım diyet yazın yaptıgım yuruyusler falan 77 ye kadar indim ama bir kac haftadır cok dikkat etmıyorum yanlıs yapıyorum ama saldım gitti desem yeridir tartılmadımda bakalım yarın tartlıp tekrardan baslıcam uzun bi sure montıgnac diyeti yaptım aslında faydasınıda gordum ama kendimde sunu farkettımkı ben kurallara baglı kalamıyorum diyet kosunda meyveyi su zaman ye sunla bunu karıstırma gibi kafama gore menu hazırlayıp az az yemek yemek benı fazla zorlamıyor yanı yaptıgım bellı bir diyet yok ogun ne yemek yaparsam az az yıyerek diyetimi uygulamaya calısıcam yarından itibaen menulermıde yazarım

hemen hemen hepimizaynı yöntemle kg almışızz bende pko hastasıyımm bende birşeylere bağlı kalmayı sevmiyorumm istediğim gib beslenmeleyim tabi poryonu az az yağlı tuzsuz gibi

Back
X