Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hiç srun değill burda payaşımiçin varız sadece günlük uğrayıp bir önceki yeme listeni paylaşırsa numaları tartını söylersen ve vakit buldukça bizimle sohbet edersen sevinirizz

boyum 1.65
kilom 85
hedefim 75(hamile kaldigim kilo
98 lede dogum yapmistim
yeterlimi canim bu bu bilgiler
cuma günüde tartilip verdigigim kiloyu yazicam insallah

hiç srun değill burda payaşımiçin varız sadece günlük uğrayıp bir önceki yeme listeni paylaşırsa numaları tartını söylersen ve vakit buldukça bizimle sohbet edersen sevinirizz

sohbete bayılırım hafta sonları fazla gıremem esım evde oluyo... gercı buhafta fazla paylasım yapamam esım evde ızınlı malesef ama yınede gelcegım kızlar fırsat buldukca...

arkadaşlarr yorum yapamıyorum çünkü tabloyla uğraşıyorum gözden kaçırdıklarımolursaa yarın tekrar yazsın yarın diyoruçünkü oğlan utanmak üzere uyanasayakaar yapabildiklermiyapmayaçalıışyorumm

arkadaşlarr yorum yapamıyorum çünkü tabloyla uğraşıyorum gözden kaçırdıklarımolursaa yarın tekrar yazsın yarın diyoruçünkü oğlan utanmak üzere uyanasayakaar yapabildiklermiyapmayaçalıışyorumm

kendini sikintiya sokma canim,zira bebeklerimiz daha önemli,tabloya katilmak isteyen sana özelden mesaj atsin herkesi tek tek kontrol etmen zor olur bebekli insansin sonucta,

sohbete bayılırım hafta sonları fazla gıremem esım evde oluyo... gercı buhafta fazla paylasım yapamam esım evde ızınlı malesef ama yınede gelcegım kızlar fırsat buldukca...

bende hafta onraları sık giremem eşim evde uğramaya çalış özellikle cuma tartı günüğ

evet arkadaşlarrrrrrrrr tabloyu mutlaka kontrol edin eksik yada yanlış yazdıysam diyee

arkadaşlar sizden istediklerimm

tabloya giren arkadaşlar bir öncekigünün tüm gün ne yediniz ne kdar ne egzersiz yaptınızz bunları paylaşmanızz
günlük uğramaya çalışın
umaları mutlaka gwlin mazereti olmayanlr 2 hafta üst üste tartı bilgisini güncelemezse kusura bkamayın listeden çıkar normal yoruma yaparsınız o ayrıı
ben başka birşey istemiyorum disiplin en önem verdiğim konu çünkü ben ç5 yaşındabebeğime ahmen sizini çin burdayım birlikte amacımıza ulaşalım diyee sizdende o özveriyi istiyorumm tüm gününüzü değil yanlış anlamayınnmüsahit oldukçaa
akşam olduğu için karkagaşa olur atladığım olur özelden mesaj atın bilgilernizi

evet kızlar sizlerle tanışma dışında çok saçma bir gündü alışkanlıklarım değişti bugün

iğrenç beslendim az suiçtimm spor yapmadımm şimdi ben müsadenizi istiyorumm suyumu alıp sporumuyapayımkocam gelmedenn herkeze hayırlı akşamlarr hayırlı geelerr yarın görüşürüzz öptüm hepinizi

boyum:1.66
başlangıç kilom:71.8
geçen hafta:70.6
bugün:70.6
heef kilom:59

benide ekleyin kızlar....

duyfercim eline sağlık liste güzel olmuş bende akşam eve gidebilirsem lahana çorbası yapacam....pazargünü malzemeleri aldım ama yapamadım

merhaba arkadaslar.bende listenize katilabilir miyim?
boyum:1.64
baslangic kilom:66.9
gecen hafta kilom:66.9
bugun kilom:64.9
hedef kilom:55
eklerseniz sevinirim

Deminden beri sizin sayfanızı aruyorumm ama günlükler kısmında
sabah ilk sayfaya yazmıştımm maşallah 14 sayfa yazmışsınızzz
inşallah sizler sayesinde bende zayıflamayuıı becereceğimm
profilimdeki resimm zayıfken hamile kalmadan önceydi yine öyle olmak istiyorum

saçlarınız neden dökülmüştüü üzüntümü yoksa diyet yüzündenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…