- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
hiç srun değill burda payaşımiçin varız sadece günlük uğrayıp bir önceki yeme listeni paylaşırsa numaları tartını söylersen ve vakit buldukça bizimle sohbet edersen sevinirizzhadı ınsallah valla ben once bı 60 goruyumde valla 55 de neden olmasın dıyorum... adım tugba buarada cok memnun oldum hepınızle tanıstıgıma ben aynı zamanda 6. takımdayım bı sorun olmaz demı cunku orayada yazarım burayada...
ekliyorum zeyneppboyum:1.70
başlangıç kilom:84.6
geçen hafta:68.9
bugün:66
heef kilom:60
benide eklermisin duyfercim.herkezede başarılar dliyorum arkadaşlarım:)
hoşgeldin cnm aramızaa alalh bağışlasın bebeğini
canım bir önceki sayfalara bakıp bazı arkadaşların bilgilerni vverdiği verirsen sevinirimyada tabloya bak ordaki başlıklara göre bilgilerni yazz benimde ufak bebek var zor oluyor kopyala yapış yapıyorumm
hiç srun değill burda payaşımiçin varız sadece günlük uğrayıp bir önceki yeme listeni paylaşırsa numaları tartını söylersen ve vakit buldukça bizimle sohbet edersen sevinirizz
arkadaşlarr yorum yapamıyorum çünkü tabloyla uğraşıyorum gözden kaçırdıklarımolursaa yarın tekrar yazsın yarın diyoruçünkü oğlan utanmak üzere uyanasayakaar yapabildiklermiyapmayaçalıışyorumm
sohbete bayılırım hafta sonları fazla gıremem esım evde oluyo... gercı buhafta fazla paylasım yapamam esım evde ızınlı malesef ama yınede gelcegım kızlar fırsat buldukca...
tablomuz şahane olmuş canım eline emeğine sağlık..bebişinin vaktinden çalmıyoruzdur inşallah hakkını helal et..
ben 34 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum hiç 38 beden kıyafetim olmadı evlenirken 60 kiloydum saçlarım dökülmeye başlayınca çinko kullandım ve iştahımı açtı (gerçi hep açıktı da bi suçlu lazım)68 kilocuk oluverdim
2 çocuum var çalışıyorum hep oturuyorum sabah 6,30 da kalkıyorum 10 dk hareket ediyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?