Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bu zayıjlama jelleri hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan varmı???

işe yaramıyor kesinlikle ama kilo verme aşamasında sıkılaştırabilir belki ama zayıflatmıyor..

benim zayıflama ile ilgili planım leslie 3 mile programı sabahları lesli 2 mile programı az biraz mekik ve hergün sabit menü ayrıntılı yazarım birazdan ama bence etraf kalabalıklaşmadan topiği bi sisteme oturt üç kişi bile olsak (ki artıyo) sistemli olmak desteği arttırır bence..

belirli bi tartım günü olsun.. hergün toplu menü paylaşımı olsun. yani bi mesajda sabah+öğle+akşam+ara+egzersiz hepsini bir mesajda paylaşalım.. bir de bi önceki günün menüsünü paylaşalım yani uygulanmış kesinleşmiş menü paylaşımı olsun..

anlatabildim de mi

bu arada ben bi kişi bile olsa bu topiğin yürümesi yönünde kararlıyım.. o yüzden çok heveslendim sen topik açınca

slm kızlar benide aranıza alın,bende günlük kalori hesabı yaparak başlıyorum işe bugün tartıldım 70.600 gr çıktı, oysaki 66 ları görmüştüm neyse,hergün tartılacam ben ....

selam arkadaşlar öğle yemeğimi yedim 5 tahta kaşık mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmeği 5-6 çatal patates haşlama

arkadaşlar dün bi kanalda izledim beslenme uzmanı şekerli gıdalar direk olarak yağ şeklinde depolanıyormuş bende bugün şekerli şeyler yememe kararı aldım canım tatlı istese de yemedim

slm kızlar benide aranıza alın,bende günlük kalori hesabı yaparak başlıyorum işe bugün tartıldım 70.600 gr çıktı, oysaki 66 ları görmüştüm neyse,hergün tartılacam ben ....

ben de günlük kalori hesabı ile montignac prensiblerini birleştirip yapıcam diyet programımı..

ama en önemlisi gerçekten hareket.. herşeyden önce kendini bişeyler yapıyor gibi hissediyorsun..

yani en basitinden diyet yaparken fazla yemek yeMİyorsun ama spor yaparken fazla hareket ediyorsun. bir cümle olumsuz diğeri olumlu yapıda.. bu bile olumsuz cümlenin(fazla yemek yememek) yarattığı moral çöküntüsünü olumlu cümlenin(fazla hareket etmek) motivasyonu ile karşılamış oluyorsun..

arkadaşlar dün bi kanalda izledim beslenme uzmanı şekerli gıdalar direk olarak yağ şeklinde depolanıyormuş bende bugün şekerli şeyler yememe kararı aldım canım tatlı istese de yemedim

vücudun (özellikle beynin) ihtiyacı olduğu şekeri sadece meyveden saf bi şekilde karşılıyormuşuz..

evet anlattın canın
zaten sılılaşmakiçin kullanmayı planlıyorum cahilliğimi bağışla lesli nedir :)))) yani bende onudiyorum ama şöyle bi gözlemyapacağım1 hafta ve devamlı gelenlerle buyola devam edilir zatenn tabi sayfa herkezeaçıkk ama demir başlar olur böyle olunca
ben sana kesinlikle katılıyorum bir hafta bekleyelimmi devamlı olanlarla mı yapalımyoksa hemen yarın bunuuygulayalımmı

bu arada ben bi kişi bile olsa bu topiğin yürümesi yönünde kararlıyım.. o yüzden çok heveslendim sen topik açınca

yaa oyüzden açtım zaten ben

hoşgeldin cnm aramızaa merak etme hep birlikte görcez 6 lırakamları

ne yalan söyleyim spor konusunda biraz tembelim ama sizlerle birlikte yaparım inşallah motive edin benide....

hoşbulduk canım,20 kilo veren bi arkadaşımız var diyet başarı öykülerinde ,hergün tartıldım birgün artı çıktıysam,öbür gün mutlaka dikkat ettim eksi çıktım yazdım,hemen dijital bi baskül aldım ve başladım işe inşallah 5 li rakamları görürüz yaza kadar....

evet hanımlarr şimdi planım şu her cuma tartı günmüz olsun ve az önce arkadaşımızın yazdığı gibi bir önceki menüyü paylaşalım daha fikri olan

ben inanıyorum bir bizde yazaz başarı öykümüzü yeterki steyelim ben 5 li rakamları geçtim şimdilik 6 görsem daha çabuk gaze gelem inş yaza kadar herkez gönlündeki kg ulaşır

leslie aerobik programı gibi bişey kadının yaptığı hareketler belli bir yürüyüşte harcanacak enerjiye karşılık geliyor.. videoları var.. mesela 3 mil 48 dakika sürüyor ve 3 mil yani yaklaşık 5 km yürümüş kadar enerji harcıyorsun ve kolay çok ben yapmadım ama videoyu arkadaşlarla izledik.. sürekli hareket halindesin 48 dk boyunca güzel geldi bana denicem.. sabah 1 saat falan vaktim oluyor işe gelmeden o zaman da 1 ya da 2 mil olanı akşamda 3 mil olanı takip edicem.. 5 dakikalık 500 adım videosu da var.. onu hayatıma oturtucam ben ya

nasıl bir sistem oturtacağını biraz tasarla başlayalım en azından denemiş oluruz.. takip etmeyende bi süre sonra silinir zaten listeden.. bence başlayalım paylaşım düzenli olsun..

mesela ilk kural bugün ne yemiş olursak yiyelim devam etmek isteyen arkadaşlar yarın mutlaka menülerini ve bilgilerini paylaşsınlar... paylaşanlardan bir liste oluşturursun.. insanlar katıldıkça da o listeyi büyütürsün ayrıldıkça da silersin.

menü de sabah+öğlen+akşam+ara ve egzersizler olsun

bilgilerde de atıyorum işte yaşı boyu kilosu hedef kilosu olsun..

belli bi günde de tartılırız haftada ya da 15 günde bir olabilir ama yarın mesela katılacak herkes mutlaka tartılıp kilosunu bilgilerine yazsın.

nasıl

Son düzenleyen: Moderatör:
dünkü menüm 71 800 kilom
kalkınca 2 bardak su

sabah,2 dilim light ekem,peynir,zeytin
ara 1 türk kahvesi, kocaman 1 elma

öğlen,1 kase şehriye çorbası,yarım dilim light ekmek.

ara 10 tane balık kraker,1 kayısı,1 ceviz.

akşam 18.00

2 dilim light ekmekli tost
yarım bardak ayran,1havuç

toplam 756 kalori....

gayet güzel deee güzel anlatmışsınn daa ben tablo olayını beceremiyorumm bana bir örnek ayarlarsann daha güzelolur tabi bilyorsann bilen varsa söylesin yadaa

süpermişşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…