Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın kızlarr kaç gündür iş yoğunluğundan yazamıyorum.ya ben özel bir catering firmasında proje yönrticiliği yapıyorum.Bulunduğum proje özel okul projesi malum okullar dün tam gaz başaldı.Yok sabah kahvaltıları haydi öğle yemeği o bitti derken ara beslenmeleri canım çıktı dün bütün gün ayaktaydım resmen ayaklarım şişmiş.
Tabi böyle bir işe sahip olmanında bana çok dez avantajı var neden çünkü herzaman elimin altında gözümün önünde yiyecek öteberi varbirde regli olmak üzereyim tatlı krizlerini nasıl yeneceğim bilmiyorum yaa(
lafı fazla uzatmadan dünkü mönümü yazayım.

sabah:tam buğday ekemeğim yoktu 1 dilim normal ekmek o yüzden
3 ufak parça kaşar peyniri,1 adet közlenmiş kırmızı biber yarım salatalık

işe gelince bir bardak az şekerli çay

ara yok

öğlen yarım akse ezogelin çorbası,yarım tabak tavuk sote(yanında 1 yemek kaşığı patates püresi)yoğurt
ekmek yok

arada dayanamadım birtane ufak kek

akşam yarım kase çorba 4 yemek kaşığı z.y.yaze fasulye
biraz salata

zaten erkenden tv karşısında uyuya kalmışım.Suyumuda tam hesaplayamadım ama 2 litreye yaklaşmışımdır diye tahmin ediyorum.
akişa

Hee boşuna dememişler bir indan 7.sinde ne ise 70 de odur diye
enson ilk olarakta 25 kasımda gittim 14 ocakta gittim iyi hatırlıyorum
ben gerçekciyim canım senin spor aşkına diyecek sözüm yok hiç spor konusunda senin kadar iddalı olamadım istek yok spor için evde kızım varken yapmam çok zor odalar küçük mesela ip atlıyorum geliyor dipime suratına ip çarpacak haberi yok bende oflayıp puhlayıp bırakıyorum.zaten odanın darlıgından ip çarpıyor biryerlere :))
katıl kaldıramıyorum baş tacım ooo
digerlerini kaldırdım ama katı meyva sıkacagını çıkartcam kızım havuç suyuna bayılır.
kahve makınasını daha hiç kullanmadım düşün sana daha ne diyim mikro dalgamı bile kaldırdım.
kendi evim değil kira o yüzden ses etmiyorum kendi evim olsa kullanım alanları yaratırdım tadilatla..
İp atlarken bu şartlarda 6.yı yapabilmem mucize.

evet canım okullar açıldı bizde erken kalkmya başladık çok şükür düzen geldi
yaa napcaz civcivim bu atıştırma işini aç olmasam bile bişeyler yeme isteği hiç gitmiyo benden
ben şekerimi ölçtürdüm normal hatta şekerli su içirip ölçülen şeker varya adını bilemedim şimdi o da normal herşey normal de bende pisboğazlık var azcık acilen toparlanmam lazım bide şu periyodumda gelip geçse çok rahatlıcam
allahtan buray ayazıyorum diye sıkıyorum kendimi yoksa ohoooooo

hımmmmm anladım canım. kofte ve patates ben cok severım. bu makınadan almam lazım, keyıflı dıyet yaparım oh ne guzel

hımmmm evet pastacılık ıcın zaten lazım sana dogru dıyorsun.

anladım gr hesaplamayı cok sagol. hıc goz kararım yoktur bu konuda. km, metre, gram gozkararı tahmın edemem. ama yemeklerımde yag, tui bıber herseyı gozkararı yaparım yıllardır. hemen alısmıstır elım mesela buna.

ooo çok hgüzel erkencisin
güzel bir bir dönem geçirmeleri dilegiyle.
Ara ara yemişsin düzenli değil o aralardada ekmekler kaçmış sanırsam..kızartmalar olmamış.sen telafi edersin.

ben menünü çok beğendim
gayet dengeli bence bi tek keke cıss derler galiba

ben geçen kış evde lesli ablayla yürüyüdum bide bacak hareketlerim falan bayağı işe yarıyo

evet aksamları yapacagım, ıs cıkısı kısın yuruyemem hatta hıc yuruyusum olmaz. burda her yer kar buz. ben cok korkarım yemekhaneye bıle zor gıderım, oglen. zaten sımdı hem leslıe vıdeolar ındırdım hem yenı hareketlerı sarkılar. zumba dans yapıyor herkes. pek meshur. onlara falan dans edecegım aksamları. dansı cok severım ben. becerıklıyımdır de. cok pısmanım unıversıteden once zayıf bırı olsaydım unıversıtedeyken kesın dans kluplerıne uye olurdum ama yapmadım uye olmadım. gırmeye cekınmıstımmmm

İNANAMIYORUM BU KONTES SENMİSİN CANIM BENIM VALLAHİ ÖYLE BÖYLE DEĞİL TAM ÇITIR OLACAKSIN SEN..BU YIL HEDEFİNE AMACINA ULAŞACAKSIN..
TOPİMİZİN BİR BAŞKA HAMİŞSİDE SEN OLUCAKSIN CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM.

Olsun canım hepimizin iş yoğunluğu malum aklımız burda kalıyro ama yapacak bişey yok işler beklemiyor dengeliyoruz işte.Seninde işin zor beyaaaaa o kadar yemeğin içinde yemeden dur..Yinede menün saglıklı ve güzel keke cıs demiyorum öglen ara yapmamışsın ikisinin yerine saydım..
Sendede yürüyüş vs yok benm gibi fırçalanıcaz müdüre hanımdan habeirn ola.

Evet evet düzen şart..Çalışıncada düzenli oluyporsun ister istemez hani senin planların vardı ne oldu iş işe ilgili.
Hee şekerde sorun yoksa iyi..Şekerde göz döndürüyor valdemden biliyorum..
regl öncesi hem şişiyoruz hemde tıkınoyrouz ne anladım ben bu işten yavvvv

gamze dedıgım gıbı benım amacım guzel bır bısıklet almak. kosu bandını kımse satmaz normalde ama kosu bandı bana gelmıyor ıste, en onemlısı ayagım ıcın. ıstanbuldaysan kolay canım, ben onun naklıyesını ben ayarlarım ozaman. normalde 300-400 tutar belkı ama ben ayarlarım onu. pendık'e gelıp alman mumkun olur mu mesela ? ya da hangı semttesın soylersen guzel bır plan yaparım. sen naklıye odemeyeceksın yanı ne bana ne kargo sırketıne ne de bır ambara. ben ayarlayacagım ve naklıye dahıl 500 tl olur. nakıt veremem dersen, benım adresıme teslım bana bısıklet alabılırsın taksıtle. hepsı burada comda.

katlanıyor canım gayet da ay yer kaplıyor. bısıklet sımdı daha cok yer kaplayacak benım.

hımmmm dogru dıyorusn patates konusunda. ben 80 oluncaya kadar bıraz uzak durmam da fayda var.

yaa evet bende dansı düşünmedim değil...ama akdeniz ünv.dans aktivitesi yoktu yaa..yoksam dans kesinliklee en güzel dönemm o yıllarda
şimdi eşime desem hayatta kursa gelmez benimlee...

katı meyve sıkacagı alacagım ama kafam cok karısık. kucuk boy olanlarından hıc memnun degıller, buyuk boy al dıyorlar. bazı markalar cok köpurtuyormus falan fılan derken sızlere sormak ıstedım ne alayım ???

canım civcivim inşallah olmayacak diye bişey yok yapacağım olacak...tabi hep birlikte daha da güzel ve tatlı oluyor iyiki varsınız canlarım...
eşimde sağolsun çok destek oluyorr...ben yemiyorum diye oda yemedi akşam yazık bir avuç çekirdek çitledi yattı kuzum çekirdeği sevmediğim için onu rahat yiyor..

günaydın kızlar
kavaltımı yaptım geldim
tam tahıllı ekmeğe yağsız domates beyaz peynirli tost
şekersiz çay
beni niye çağırmadın

ben daha kahvaltı yapmadımm canımhiçistemiyorrrr

harikasın cnmmm örnek insan

benim iş başladığım gün bitti şöleki
arkadaşlar çalışıyo ama maşallah hepsi güçlü kuvvetli benim boynum ameliyatlı troit ameliyatı olmuştum fazla yorunluk iyi gelmiyo boynum tutuluyo ve boğazım şişiyo neyse gittim arkadaşlarla fabrikada paketleme işi kolay dediler bana aman allahım ben hayatımda o kdadar yorulduğumu hatırlamıyorum
iki gün yattım evde yorgunluktan bide hamlıkta vardı heralde beceremedim çalışmayı

canım benim tavsiyem ebat olarak değil watt'ı en yüksek olanı tercih et çünkü katı meyve sıkacağında güç çok önemli güçsüz olanlar çok çabuk bozuluyormuşş...
ee tabi markada önemli,tefal,siemens,braun vb.benzeri markaları tercih et derim...

naçizane tavsiyemdir..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…