- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.521
erceyi saymaobebekl,den psikopatmış dün teşhis koyduk onaa
sen en son diyetisyene ne zaman gittin?civivim senin boyun kaçtı kg aslında güzell idela kg ne
çok zarifsin cnmm tşk ederim inşalalh hep güle gülekullanırım,kendi evinmi mutfak küç dertyanımşsınhangibiriyle baş etcen ekmek kızartma ,ketil ,katı meyva sıkacağı eniyisini yapmışsın bunlar için büyükmutfak lazım,benimdekatı meyva sıkacağınıçıkarmam lazım oyybirdeona yer ara işinyokk
bende en fazla 20 atlıyorum ama kalbim fırlıccak gibi oluyorummm ilk yavaşatlıyorum sonra hızlıhıuzlı
oy oy canım olur böyle durumlar regl öncesi çok normal hatta regli öncesi şişkinlik olabilir ve acayip tatlı isteği
afiyet olsun sen telafi edersin magnumu buda ödülün olsun o zaman.
akşam yemeğinde az ve öz
hoşgelsin şekerim.afiyet olsun..erkencisin maşallah..okulların açılması iyi oldu.tost uzun süre tok tutuyor.iyi seçim.
canım bendede sendeki durum var agzım hiç boş kalmayacak hamur işi vss farketmez....Şekerimi ölçtürmek istiyorum aslında.
aslında normade patates kızartmasıyasak bize olursa fırında olur amabu ürün bu patatesi yarım kaşık yağda yapıyor,bence hafta 1yada 2 kez yenilebilirdediğimgibi 250gr 52kalori benimgibipatates hastaları için bire bir dışarda pizza hammurger yanına kanulan patates gibioluyor tadı
evet cnm bende alcam mutfak tartısı yani oran veriyorum ama bilmeden göz kararı ile amailkfırsatta alcam pastacılık içinde lazımbanaa
şöyle hesapla 1 kg patates al manavadan içindekileri say 4böl tam olmasada üç aşa beş yukarı anlarsın hem ben 250 gr dedimorAN BELİRLEMEK İÇİN SEN BELKİ DAHA AZ YİCENN
günaydın arkadaşlarım nasılsınız bakalım azminiz bol olsunn
arkadaşları dışarıda oynarken annesine yardım etmek zorunda kalan çocuk gibi hissediyorum kendimii işlerim çok yanınızda oalmıyorum ne güzel döktürmüşünüz genee fırsatım olursa okuyacam bana müsade işlerimi bitireyim
dün yeiklerime gelince
sabah 05.50 de hayat başlıyor benim için 6,30 da normal bi kahvaltı (rutin şeyler)
öğle 12 4-5 lokma ekmekle 4-5 kızartma biber
saat 16,00 da 2 dilim ekmekle tavuk sote
akşam 21,00 6 tatlı kaşığı az yağlı kısır
dün çocuklarım okula başladı gayet anlamsız beslenmişim ama yemeğe yetişemedim
günaydın kızlarr kaç gündür iş yoğunluğundan yazamıyorum.ya ben özel bir catering firmasında proje yönrticiliği yapıyorum.Bulunduğum proje özel okul projesi malum okullar dün tam gaz başaldı.Yok sabah kahvaltıları haydi öğle yemeği o bitti derken ara beslenmeleri canım çıktı dün bütün gün ayaktaydım resmen ayaklarım şişmiş.
Tabi böyle bir işe sahip olmanında bana çok dez avantajı var neden çünkü herzaman elimin altında gözümün önünde yiyecek öteberi varbirde regli olmak üzereyim tatlı krizlerini nasıl yeneceğim bilmiyorum yaa (
lafı fazla uzatmadan dünkü mönümü yazayım.
sabah:tam buğday ekemeğim yoktu 1 dilim normal ekmek o yüzden
3 ufak parça kaşar peyniri,1 adet közlenmiş kırmızı biber yarım salatalık
işe gelince bir bardak az şekerli çay
ara yok
öğlen yarım akse ezogelin çorbası,yarım tabak tavuk sote(yanında 1 yemek kaşığı patates püresi)yoğurt
ekmek yok
arada dayanamadım birtane ufak kek
akşam yarım kase çorba 4 yemek kaşığı z.y.yaze fasulye
biraz salata
zaten erkenden tv karşısında uyuya kalmışım.Suyumuda tam hesaplayamadım ama 2 litreye yaklaşmışımdır diye tahmin ediyorum.
akişa
çiçeğem nasıllllllllllll...........
ben geçen kış evde lesli ablayla yürüyüdum bide bacak hareketlerim falan bayağı işe yarıyo
kızlarrr çıtır arkadaşlarım nasılsınız...
hemen dünkü menümü yazayım
sabah 1 portakal
öğlen :taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt
ara:türk kahvesi 2 çikolata(90caloriymiş ikisi hesapladım)
ara 2:2 çatal karpuz
akşam:yediğim çikolataları dengelemek için yemek yemedim sadece 1 tabak üzüm yedim.....yattım
1 saat yürüdüm2,5lt su içtim...
günaydın kızlarr kaç gündür iş yoğunluğundan yazamıyorum.ya ben özel bir catering firmasında proje yönrticiliği yapıyorum.Bulunduğum proje özel okul projesi malum okullar dün tam gaz başaldı.Yok sabah kahvaltıları haydi öğle yemeği o bitti derken ara beslenmeleri canım çıktı dün bütün gün ayaktaydım resmen ayaklarım şişmiş.
Tabi böyle bir işe sahip olmanında bana çok dez avantajı var neden çünkü herzaman elimin altında gözümün önünde yiyecek öteberi varbirde regli olmak üzereyim tatlı krizlerini nasıl yeneceğim bilmiyorum yaa (
lafı fazla uzatmadan dünkü mönümü yazayım.
sabah:tam buğday ekemeğim yoktu 1 dilim normal ekmek o yüzden
3 ufak parça kaşar peyniri,1 adet közlenmiş kırmızı biber yarım salatalık
işe gelince bir bardak az şekerli çay
ara yok
öğlen yarım akse ezogelin çorbası,yarım tabak tavuk sote(yanında 1 yemek kaşığı patates püresi)yoğurt
ekmek yok
arada dayanamadım birtane ufak kek
akşam yarım kase çorba 4 yemek kaşığı z.y.yaze fasulye
biraz salata
zaten erkenden tv karşısında uyuya kalmışım.Suyumuda tam hesaplayamadım ama 2 litreye yaklaşmışımdır diye tahmin ediyorum.
akişa
evet canım okullar açıldı bizde erken kalkmya başladık çok şükür düzen geldi
yaa napcaz civcivim bu atıştırma işini aç olmasam bile bişeyler yeme isteği hiç gitmiyo benden
ben şekerimi ölçtürdüm normal hatta şekerli su içirip ölçülen şeker varya adını bilemedim şimdi o da normal herşey normal de bende pisboğazlık var azcık acilen toparlanmam lazım bide şu periyodumda gelip geçse çok rahatlıcam
allahtan buray ayazıyorum diye sıkıyorum kendimi yoksa ohoooooo
merak ettım aslında tatlım ne kadar satıyorsun dıye ıstanbıulda oturuyorum ben aslında cok ıstıyorum da esım yer olmadıgı ıcın ıstemyor katlanmıyor bu dımı
canım daha oncede bahsetmıstık ptatesı mısırı havucu falan ıster 10 kasık yagda pişir ister 1 kasık burda onemlı olan yag değil patesın yuksek nısastafa seker ıvermıesı ve glısemık ındeksının yuksek olmasıı ozaman duyguda onaylamıstı yenmemesi gerektıgını duygu az da olsa yıyebılır sen kılonla onun kılosu arasında 30 kgdan fazla var
evet aksamları yapacagım, ıs cıkısı kısın yuruyemem hatta hıc yuruyusum olmaz. burda her yer kar buz. ben cok korkarım yemekhaneye bıle zor gıderım, oglen. zaten sımdı hem leslıe vıdeolar ındırdım hem yenı hareketlerı sarkılar. zumba dans yapıyor herkes. pek meshur. onlara falan dans edecegım aksamları. dansı cok severım ben. becerıklıyımdır de. cok pısmanım unıversıteden once zayıf bırı olsaydım unıversıtedeyken kesın dans kluplerıne uye olurdum ama yapmadım uye olmadım. gırmeye cekınmıstımmmm
Bendekide tıpki ercenin yaşadığı durum hiç boş durasım yok hep ufak tefekte olsa agzıma bişeyler atma isteğim var.
Ama akşam yemegini erken yedim canım 18:10 civarlarında..
Ekmek yemedim dengeledim öylece işte dr devam etseydim akşam üzerleri benim ekmeklere ragmen 1 dilim börek hakkım vardı onlara güveniyorum hesap kitap yapıyroum birden pat diye ksımıyorum katı olamıyorum malesef eski civciv yok o zaman hevesliydim o dogum kilosundan kurtulmaya şimdiki görüntü çok rahatsız etmiyro ya o yüzden böyleyim..
Akşam misafirlere bişeyler çıkarttım ben yemiyorum diye yemediler.Sen yemiyorsun bizlerimi şişirceksin diyorlar.
Sorma duygucum bende nefes nefese kalıyorum 10 tane diye hedef koyuyorum 6.a kadar dayanımıyroum ara ara atlıyorum bende..Hele sen o kadar spora ragmen zorlanırsan benım şu camdan atlamam lazım canım bende acayip hamlık var masabaşı iş spor yok..2 oynayayım yoruluyorum ben..
Bu arada avatardaki çicen herhalde çok güzel beyaz papatyalar şıklar gerçekten..Bende de beyaz gül takıntısı vardır.
Yeni tefal ürünün hayırlı olsun.Güle güle kullan canım..Ben bir süre mutfak eşyalarına bakmıycam diye söz veridm..mutfagım çok küçük..herşeyi kaldırdım tezgahtan yer kaplıyorlar sonrada içim cız etti kuytuda köşede unutulacaklar diye ama yapacak bişey yok..Şimdi ortalıga katı meyve sıkacagını çıkartırım kızım için kış geliyor.
İNANAMIYORUM BU KONTES SENMİSİN CANIM BENIM VALLAHİ ÖYLE BÖYLE DEĞİL TAM ÇITIR OLACAKSIN SEN..BU YIL HEDEFİNE AMACINA ULAŞACAKSIN..
TOPİMİZİN BİR BAŞKA HAMİŞSİDE SEN OLUCAKSIN CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM.
Olsun canım hepimizin iş yoğunluğu malum aklımız burda kalıyro ama yapacak bişey yok işler beklemiyor dengeliyoruz işte.Seninde işin zor beyaaaaa o kadar yemeğin içinde yemeden dur..Yinede menün saglıklı ve güzel keke cıs demiyorum öglen ara yapmamışsın ikisinin yerine saydım..
Sendede yürüyüş vs yok benm gibi fırçalanıcaz müdüre hanımdan habeirn ola.
Evet evet düzen şart..Çalışıncada düzenli oluyporsun ister istemez hani senin planların vardı ne oldu iş işe ilgili.
Hee şekerde sorun yoksa iyi..Şekerde göz döndürüyor valdemden biliyorum..
regl öncesi hem şişiyoruz hemde tıkınoyrouz ne anladım ben bu işten yavvvv
beni niye çağırmadıngünaydın kızlar
kavaltımı yaptım geldim
tam tahıllı ekmeğe yağsız domates beyaz peynirli tost
şekersiz çay
ben daha kahvaltı yapmadımm canımhiçistemiyorrrrbu sabah :
ballı-lımonlu-sırke ılık su bır bardak
ıkı tam bugday ekmegınden yagsız tost- lor peynır ve domateslı
bır kucuk kutu ayran
ıkı taze yesıl bıber
bugun cok cay ıcıyorum, ıkı buyuk bardak olduk ılık ve sekersız herzamankı gıbı. henuz su ıcmedım, bıtkı cayı da ıcmedım. bır kucuk domates yedım sadece.
kızlarrr çıtır arkadaşlarım nasılsınız...
hemen dünkü menümü yazayım
sabah 1 portakal
öğlen :taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt
ara:türk kahvesi 2 çikolata(90caloriymiş ikisi hesapladım)
ara 2:2 çatal karpuz
akşam:yediğim çikolataları dengelemek için yemek yemedim sadece 1 tabak üzüm yedim.....yattım
1 saat yürüdüm2,5lt su içtim...
İNANAMIYORUM BU KONTES SENMİSİN CANIM BENIM VALLAHİ ÖYLE BÖYLE DEĞİL TAM ÇITIR OLACAKSIN SEN..BU YIL HEDEFİNE AMACINA ULAŞACAKSIN..
TOPİMİZİN BİR BAŞKA HAMİŞSİDE SEN OLUCAKSIN CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM.
Olsun canım hepimizin iş yoğunluğu malum aklımız burda kalıyro ama yapacak bişey yok işler beklemiyor dengeliyoruz işte.Seninde işin zor beyaaaaa o kadar yemeğin içinde yemeden dur..Yinede menün saglıklı ve güzel keke cıs demiyorum öglen ara yapmamışsın ikisinin yerine saydım..
Sendede yürüyüş vs yok benm gibi fırçalanıcaz müdüre hanımdan habeirn ola.
Evet evet düzen şart..Çalışıncada düzenli oluyporsun ister istemez hani senin planların vardı ne oldu iş işe ilgili.
Hee şekerde sorun yoksa iyi..Şekerde göz döndürüyor valdemden biliyorum..
regl öncesi hem şişiyoruz hemde tıkınoyrouz ne anladım ben bu işten yavvvv
beni niye çağırmadın
ben daha kahvaltı yapmadımm canımhiçistemiyorrrr
harikasın cnmmm örnek insan
katı meyve sıkacagı alacagım ama kafam cok karısık. kucuk boy olanlarından hıc memnun degıller, buyuk boy al dıyorlar. bazı markalar cok köpurtuyormus falan fılan derken sızlere sormak ıstedım ne alayım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?